Julafton

Nu känns det direkt som om julen är över, fastän det bara är julafton. Men som liten var det ju den dagen man gick och väntade på, att få öppna alla paket och äta allt gott. Maten finns ju kvar i ett antal dagar efteråt men inte julafton. Nåja, julafton 2007 var minsann inget att klaga på. Fick dock en visst tragisk start på morgonen när vi kom ner och fann vårt otroligt vackra Empire State Building rasat. That sucks. Men vi har bild bevis på att det stod ett tag.
Jag ska lägga upp när jag orkar lägga in bilderna på datorn. Så, på morgonen fick jag klart en bok och lite godis. En bok av samma författare som skrivit Jemina Jones. Hoppas denna är lika bra! Sen så gjorde man sig i ordning och sånt innan vi åkte till Gullbrandstorp där det var julmat, Kalle och lite julklappar. Fick pengar, en fiffig liten bok, penna, magnet och sånt smått. Sen drog vi oss hemåt för en till julklappsutdelning med familjen och farmor och farfar. Då blev det kajal, eye liner, mascara från Zara, väska, kläder, pengar till stockholm, ldb-set, ljus m.m till rummet, choklad, psycho 1,2 och 3 och kanske något mer jag glömt, jag vet inte. Sen var det oxfilé medan de andra åt hummer. Massa snask och mitt uppe i TriBond eller TP globetrotter knackade Lisa på fönstret, en sån heting hon är. Funderade lite på var hon varit för inte kan väl hon varit i kyrkan? Nåja, vid halv ett gick vi och la oss och jag låg och kollade på Psycho så länge jag orkade, somnade dock så fort det började hända saker.
Idag vaknade jag halv ett, den sved minsann inte. Känner mig utvilad för en gångs skull. Funderar på att gå en promenad, ringa någon kompis eller bara sitta framför tvn idag. Måste snart börja packa också. Snart blir det ju Stockholm!


Jag förstår inte varför jag har denna klumpen i magen när allting är bra?

Från förra året när julen spenderades på Lanzarote

image51



Kommentarer
Postat av: alle ek

God Jul sötnos!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback