ivääääg

Nu ska jag iväg!

Alldeles alldeles strax ska jag ta mitt pick och pack och vandra till Glänninge, dumt att cykla eftersom jag ska stanna i Halmstad sen. Vi ska spela match mot Alet. Ska bli otroligt spännande och jag är verkligen supertaggad! Ser framemot att få sparka boll och röra på fläsket som bara suttit hemma och snutit sig de senaste dagarna.

Efter matchen, som vi såklart kommer vinna, ska jag till Pontus och spendera natten. På lördag är det hem till Frida som gäller för pizza, skräck och kanske kladdkaka. Haha, ska bli så jävla kul att det äntligen blir av! Sen spenderas natten i Kvibille, först time ever, och söndagen står fri för jobb. Har ingen lust att jobba alls men måste eftersom rösten försvann, ihop med det friska, i onsdags.

Jag och Nathalie fika igår. Det var så extremt kul så jag blev så himla sorgsen när jag sen väl kom hem. Vi satt och prata om Rom och hur jävla bra vårat projektarbete och allt ska bli. Åh, det ska bara bli så fucking jävla skit kul. Sen när jag kom hem blev jag asdepp och tog en promenad. När jag kom hem på nytt var pappa hemma så vi övningskörde. Hela tiden så ville jag svänga åt fel håll. "Dras du till Hasslöv eller?" Inte mitt fel att jag tar fel på höger och vänster hela tiden faktiskt. Men det var skönt att köra, trots det gick åt helvete.

Nej, nu ska jag iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback