halvstång

hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad


Tittar jag ut så ser jag en flagga som sitter på halvstång. Har dock ingen aning om varför, har inte koll på saker alls längre. Innan idag blev jag så oerhört frustrerad. Jag har alltid kunnat, jag har alltid vetat hur man ska göra för att lösa, hitta svaren. Lösningarna på problemen. Men det går bara inte längre. Det tar fullkomligt superstopp och man blir så förbannad. Ja, jag hatar att inte kunna helt enkelt. Fullkomligt avskyr det. Men ska ändå ta mig i kragen och fixa allt som ska fixas idag. Ja det ska jag. Kan kryssa av handlingen från listan i alla fall. Bara ungdomsmottagningen och väntan på min pappa. Jag vet jag kan så det ska gå!

Imorgon ska jag, Julia och Lina iväg till helsingborg på shoppingtur! Som tur är har jag precis fått min lön så nu kan vi hålla hög nivå på shoppingen! Eller åtminstonde jag ;) Hoppas att de har allting på H&M som jag vill ha i katalogen. Men man ska inte hoppas eller önska, det är så man blir besviken. Tro mig, jag vet.


Helknäpp börjar jag bli också p.g.a all Scrubs jag tittar på. Men det håller humöret uppe och ibland är det allt som behövs. Ja, jag är en Scrubs-nörd. And I'm proud of it!

tjugosjättemars

i cant get to sleep, i think about the implications
of diving in too deep, and possibly the complications
especially at night i worry over situations i know will be alright
perhaps its just imagination

day after day it reappears
night after night my heartbeat shows the fear
ghosts appear and fade away
come back another day

its just overkill
Idag fyller Lisa 18 år! GRATTIS, stora flickan nu;) Sen, inte nog med det och att jag ska snart iväg på tårtkalas, fick jag Håkans senaste album hem på posten med! YEAY! Texten däruppe är dock inte Håkan, utan Colin Hay. En super härlig låt som är med i en serie som är precis lika superhärlig, om inte ännu bättre. Scrubs så klart;)

pulka i mars

Nu är påsken officiellt förbi! Men lovet och snön står kvar!

Idag har jag:
> Åkt två bussar från Pontus så jag var hemma vid tio för att hinna med att ta spruta
> Pratat med mamma och bestämt vi tar sprutan samtidigt imorn eftersom jag inte har pengar ute
> Sparat och kollat på nationella prov uppgifter
> Kommenterat på bilddagboken fastän den var allmänt jobbig
> Fixat två kuvert som ska skickas iväg med CV för ev sommarjobb
> Druckit en kopp Grönt te och ätit vitlöksbröd

Och klockan är faktiskt bara 12. Jag ska vara hos Lina kl 13 och åka pulka med henne, Frida och Lisa. Förhoppningsvis är snön kvar tills dess, men LA kan vara nyckfullt ibland.

Under påsken har jag dessutom spelat match, kollat scrubs, varit på 18årsfest, jobbat och träffat Pontus. Påskafton var hur trevlig som helst! Var hos Matilda och bjöds på mat och trevligt sällskap innan vi åkta vidare till Knäreds bygdegård. Först var det väl halvdant ska jag säga, men efter halvtimme, timme så kom fest-sarah fram igen och jag dansade ända fram tills klockan två! Var nog en av de roligaste festkvällarna på länge, mycket i stil med strandhotellet den 22 september. Haha. Har funderat en del på vem jag umgicks med mest under kvällen men jag vet faktiskt inte. Man gick runt och hälsade och dansade med olika. Och OJ va förvånad jag blev när jag såg Frida! Haha! Blev skitglad men skitförvånad! Härligt ju! Får festa mer ihop!;) Kort sagt en superkväll som jag avslutade med scrubs och vitlöksbröd kl 3 på natten. Hell yeah.


Jag blir så jävla trött, det var ett evinnerligt tjat. Ja du är snäll och allt, men för fan, dont over do it. Blir galen tillslut. Ett jävla tjat om ditt och datt och jag orkar bara inte. Känner en skuld, ja det gör jag. Men snart kommer jag inte göra det längre om du ärligt talat inte ger dig.


we will be the same tomorrow

not even for a second, would i lie to myself
too many things are missing, there's a tear in my eye
it's not a question or an answer, but it will change you mind


sing a song for sorrow

lovet är för kort


Saker som ska göras på lovet: 


 • Dammsuga och fixa i huset
 • Till Lisas och Annas 18-års fest
 • Träffa släktingar från Örebro
 • Träna
 • Träffa Hanna, Anton & co och planera hultsfred;)
 • Bakdag med tjejerna i klassen
 • Tårtkalas hos Lisa
 • Shopping i någon annan stad än Halmstad
 • Kolla Scrubs
 • Gå in på skolverket.se och kolla matte-uppgifter
 • Träffa Pontus (om han vill och kan)
 • Sända iväg CV
 • Söka "sista-minuten"-sommarjobb
 • Jobba
 • Kanske till Hovbacka den 29de
 • Ta andra sprutan mot hepatit AB
 • Ta mig till ungdomsmottagningen
 • Träffa tjejerna

Och det var väl ungefär allt som ska hinnas med


långfredag

Jag har nog aldrig varit så allmänt seg och träig som jag varit idag. Helt otroligt. Jag är allmänt seg i benen och huvudet. Ont i foten och armarna skakar om jag spänner dem. Egentligen så makes it all sense om man tar bort arm-problemet.

Det var match idag, skulle upp tidigt 8.15. Men tydligen var det inte tidigt nog enligt min egna kropp så vaknade vid 7 halv 8, utan möjlighet att somna om. Knappt sovit mycket under natten heller, tänkt så mycket. Men nu orkar jag inte tänka. Antagligen därför huvudet är segt, har gått på högvarv så nu är det enda som jag fattar scrubs. En cd-skiva kvar på första säsongen!

Sen match i Förslöv mot Bjärelaget. Sveriges bästa division fem lag och som vann division fem överlägset. Jag visste jag ändå skulle börja som avbytare ändå så jag trodde inte jag skulle kunna göra någon skillnad denna matchen heller. Men efter tre minuter gör Hanna ett asnice nickmål precis innan hon bytar (det är respekt om något) och efter ytterligare fyra kanske ramlar Lina och stukar foten. Jag såg inte alls vad som hände mer än att hon helt plötsligt låg ner och Kajsa sa till mig att värma upp. Så in kom jag på högerytter, vilket jag bara spelat ett mycket fåtal gånger innan. Dessa gångerna har inte heller varit långa gånger. Men det gick förvånandsvärt bra! Jag hade redan innan bestämt mig att kämpa som fan, och det gjorde jag. Jag fick till och med stanna på högerytter andra halvleken också. Och även om det inte blev några fler mål i matchen så känner jag mig så nöjd med mig själv. Jag sprang som fasiken, trots att mina ljumskar gjorde sig påminda hela tiden. Blir zon för mig ikväll, men matchen är jag rysligt nöjd med!


Blir en seg fredagskväll för mig, sitter just nu och lyssnar på Maniac från Flash Dance för att peppa mig själv inför morgondagen. Än så länge går det faktiskt inge vidare men det får fixa sig imorgon. Jag antar jag bara är orolig för en del saker. Men sån är ju jag. Maniac, she's a maniac.

för en lång lång tid

du säger att du är stark
att du varit egenom det här förut.
du kommer fortsätta
finns inte mycket mer att säga nu.
vi två hör hemma, i ett rum med inga andra
om jag var tio år yngre, skulle jag inte behöva dig längre

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
någon dag kanske jag kör över dig här utanför
varför måste vi döda varandra?
något säger mig att du blir borta en lång lång tid

kommer inte älska dig flr resten av livet
vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv
jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp

image63

skärtorsdag

Saker och ting blir inte som det en gång var. Det är förändrat. Allting är annorlunda.

Vi hade en sommar, vi hade en tid. Vi var aldrig ett item, eller ett team, men vi var vänner. Vi sågs och vi umgicks. Hördes av. Du fanns alltid där för mig, ställde upp och lyssnade, hur jävla tjatig jag än var. Och jag är så tacksam för det. Jag är så oerhört tacksam, men jag vet inte hur jag ska kunna återgälda det. Vi är inte samma längre. Vi umgås knappt. Jag vet inte om det är jag, du eller vi båda. Vi är bara långt ifrån varandra. Jag önskar jag kunde finnas där för dig på samma sätt som du har hjälpt mig, och stött mig. Jag vill att du ska veta att jag alltid kommer finnas här om det är något, hur nära eller långt borta vi än är. Utan dig vet inte jag om jag klarat sommaren, hösten och allting då du funnits för mig. Jag vet inte när det blev som det blev heller. Om bara tiden kom emellan, eller något mer.

Nu när jag sitter och tänker tillbaka på sommaren och hösten så känns det som jag tappat. Tappat en massa, och jag blir bara på så dåligt humör, så antagligen går det ut över fel personer. Ta till exempel mina benskydd. Jag fattar inte var de jävlarna har blivit av. Men jag har letat överallt och det HÄNDER JU att andra i huset går och plockar så saker inte alltid är där man sist la dem. Vet inte riktigt vad jag ska göra, måste ju ha ett par benskydd, men jag är så säker på att det inte är jag som slarvat bort dem, ja jag är nästan 100% på var jag la dem och vart de sen försvann vet jag inte. Och jag blir bara förbannad.

Blir så förbannad på allt och inget. Trött på att lägga massa pengar på skit. Trött på att ingenting man gör blir riktigt bra. Allmänt jävla skittrött på precis allting, just nu hatar jag bara att vara jag.

god gubbe,

Idag när jag väntade på 324an som skulle ta mig till Laholm stod det också en gubbe. Han hade varit och storhandlat på Östras vad det såg ut som och stod nu och kastade ut brödsmulor till duvor och kråkor. Det är inte ofta man ser att duvor och kråkor får nådra brödsmulor eftersom de oftast betraktas som "äckliga" fåglar, så vitt jag hört. På något sätt kändes det bara som om den lille gubben var så god av sig som gav till även de som inte var fina. Jag vet inte om det bara var så han hade lite gammalt bröd över eller hur det var, men det såg så snällt ut. Varför ska vi bara uppskatta allting som anses som vackert? Även om man inte uppskattar det som är "lite fulare" kan man ju visa hänsyn, respekt och vara en god människa. Även när det kommer till fåglar.
Vissa tankar man har alltså.

Nu ska jag cykla till Nathalie och skriva tal! Tar med mig några chokladmuffins så vi håller nivån uppe också. Mamma och pappa hälsar på syster yster i kristiansstad och jag hade gärna hängt på men kände att skolan fick gå före this time. Hoppas vi ses snart i alla fall!

Egypten,

Då var jag hemma igen och det är väl dags att skriva lite om hur man hade det. Fast justnu är verkligen inte min kreativa sida framme, så antagligen kommer texten bli grå och tråkig. Noll underhållande, bara som en förvarning.

Egypten, som jag har drömt om sen jag var liten, fick jag nu äntligen åka till. Det blev inga pyramider, sfinx eller konungarnas dal. Däremot massa sol, bad och Hurghada stad. Som blond fick man maxat med uppmärksamhet och till och med folk som ville gifta sig med mig. Galet ju. Själva staden och hur de levde där var så olikt jämfört med det jag är van vid så blev ändå charmad. Det var något speciellt med allt tutande överallt, getter som kollade sig för när de gick över gatan, bönerop som hördes över hela staden och alla fördömda försäljare. Helt galet va araber kan tjata. De är inte otrevliga men tjatiga som tusan. Dessutom var den en som blev trött på mig för jag sa "Njaa" till allting han visade. Men det är inte mitt fel att han inte visade något som föll i min smak, eller hur?

Sen så snorklade vi ju med klart. Helt galet! Havet till att börja med var mycket varmare än poolen, och det var lika klart vatten som om man badade i en pool. Fiskarna var helt otroligt många i olika storlekar och färger. Korallerna var med gråa och bruna med mitt som det var skymtade en turkos eller gul. Helt fantastiskt! Andra gången vi snorklade var det dock himla mycket maneter, och jag klarar helt enkelt inte av maneter när de ens är små ofarliga som finns i Mellbystrand. I Egypten var ju havet fullt av dem. Större än mitt huvud och mindre än min stortå. Knallblåa och fes gula. Och jag, ja, jag fick fullkomlig panik. Började paddla inåt så skrapade i knät, vilket jag inte ens märkte eftersom jag hade sån panik. Men jag överlevde utan att bli bränd, till skillnad från min pappa.

Nej nu måste jag gå vidare. Blir kanske mer en annan gång. Ciao!

image62

Egypten,

Jag förstår inte varför jag får mail av en Ola Svensson där det står att han ska tävla i andra chansen på lördag, missa inte det! Jag förstår självklart det inte är Ola i egen hög person som skickat ett mail till mig som inte ens avgudar honom, men varför får jag det ens från någon reklam massmedia utskick? Har jag någonstans uppgett att jag bryr mig om honom? Nej, livet är ett mysterium.


Och ikväll, tonight, så reser vi iväg till Egypten! En hel vecka bara bort ska bli så underbart! Tobbe berättade dessutom att de hade ju internet på hotellet ifall att jag skulle bränna mig. Tack, good to know. Dessutom är det ju all inclusive, undrar hur många gånger jag egentligen har sagt det nu? Och jag ska äta massa massa gottigottgott. Mest frukt är planen. Aerobics eller joggning varje morgon med. Vi får väl se hur det blir med allt. Ska bli skönt i alla fall.

Idag kom Julia och Lina in med. Julia, den sötaste underbaraste som hon är, hade hittat ett par Hollywood-solglasögon som jag snackat om och köpt dem! Riktigt fynd måste jag säga, och hon är ju så söt som ens kom att tänka på mig. Blev överlycklig! Tack stumpan!<3 Jag bjöd på tårta och vi snacka massa skit. Jag plockade lite med packningen också. Julia cykla vid 20 och Lina vid 22, och det var så himla kul att hinna ses innan jag åkte. Tack ni:)<3

Jag tror jag har fått en gnutta resfeber dessutom. Tror jag kommer glömma tusen saker också. Lika bra jag går upp en timme tidigare imornbitti, har massa att göra. Jag tror det är fullkomligt onödigt för mig att ens gå och lägga mig om jag ska vara ärlig, Äh, vi får se hur det hela barkar! Om bara Pontus kunde svara en på msn. Nåja, han spelar väl..Så ha nu en underbar tid allihopans och vi ses snart igen! Kommer sakna er även om jag bara är borta en vecka.

fuck this,

Kanske världens minsta sak. Eller näst minsta i alla fall. Skit samma. Blir riktigt jävla skit ledsen i alla fall. Och ja, jag skriver i min blogg att jag blev ledsen eftersom det är min blogg och jag kan, får och vill skriva vad jag vill.
Och just nu är jag allmänt ledsen, nere, negativ och deppig så om mitt inlägg här lutar åt det hållet är det inte så konstigt.


Gick upp tidigt idag, dum i huvudet som jag är, så jag skulle hinna med allt jag hade planerat. Men tydligen hade idiotiska jag missuppfattat den största utav mina planer, så nu sitter jag här med hur mycket fritid som helst. Vilket suger rumpa, eftersom det visar att jag borde jobba matte nu när jag har tid. Tänkte slippa undan det men eftersom det som jag så jävla korkat missuppfattat ändå inte blev av har jag ju nu tid, all tid i världen. And i hate it.

Kan bara inte släppa det så lika bra jag går och utagerar min sorg och besvikelse någonannanstans.

- och om du läser det här så känn inte dig skyldig eller att du behöver kommentera, det är bara jag som är dum i huvudet och misstolkar allt tills det blir förväntningar för mig.

the supremes,

Måste ju säga att denna dagen har inte alls blivit som tänkt. Nu är jag hemma en snabbis, ska snart på bussen återigen som ska ta mig till Halmstad och jobb jobb jobb! Jag klagar absolut inte på mitt jobb, lite OB hade dock inte suttit fel. Sen blir det hem igen, vet faktiskt inte varför det inte blir att jag sover hos Pontus. Vi sa bara att vi tar det imorn helt enkelt. Jag vet inte. I alla fall var det väl lika bra för nu kan jag få lite pluggat inför mitt matteprov på onsdag. Dessutom ska jag få lite bakat så jag kan ha med mig fika på multimedian, inte färnt att bara några fixat ju. Så ska helt enkelt lätta på mitt egna samvete.
Dessutom kom vi tjejer på att ha en bakdag då vi allihopans bakar ihop, kolla på film och äter upp allting! Låter väl härligt? Jag fick även inspiration, så, på min 18 års födelsedag, eller helgen därefter, blir det tårtkalas! Jag ska baka minst 5 olika tårtor. Går redan och klurar på vilka dock.

Sitter här och lyssnar på The Supremes. Försöker hitta en låt jag hörde på Singing Bee igår, men minns ju inte alls vad den heter eller hur den går eller något. Satsar på att jag kommer känna igen den när jag hör den. Men jag vet inte. Vi märker väl. Har än så länge lyssnat egenom minst fem låtar som inte vara den i alla fall. Men erkänn, fy tusan vilka röster de har!


Snart så åker jag också! Imorgon är det studiedag och jobb som gäller. Onsdag är det skola, förhoppningsvis lite ihopstötning med Lina och Julia, även om det blir kort, och packning. Ska ju upp mitt i natten nu igen. Flyget går på precis samma tid som förra, och samma flygplats också dessutom. Blir väl upp vid tretiden något. Well, I aint complaining. Ska blir så skööööönt!

Jag blir så förbannad på mig själv. Vad är det för fel på mig? Jag har tankar och känslor jag hatar. Jag vill inte känna såhär och blir bara mer och mer arg på mig själv. Och jag kan inte hjälpa det. Man kan inte välja sina känslor men detta ska jag allt bli av med! Tänker helt enkelt inte gå och bli en sån person. No way, never.


ÅÅH JAG VILL LEVA PÅ 50- 60 talet!