Read my lips.

Vi är nu inne på tredje dagen med huvudvärk, dont you just love it? Jag som aldrig har det annars. Nej det blir alvedon minsann för ikväll ska det shakeas inne på underbar, and that's just it! Har redan ringt tjugotusen samtal (känns det som men IRL är det ju bara tre) ang förfest och vi får se vart det bär av. LA, en av LAs "förorter" eller rent utav Kvibille? Who knows, men snart får vi komma fram till ett beslut känner jag. Ska dessutom testa med papiljotter tror jag igen. Annars får locktången komma till undsättning. Well. Allting ordnar sig, i guess!

Snart ska jag och mamma kolla Lipstick Jungle och äta choklad. Jävla canal plus har ju bytat till att sända det på en kanal som vi inte har så nu kollar vi det online istället. Gosh, va hon och jag är high tech. Hela morgonen har det sprungit runt en massa nissar och fixat med luftvärmepump också. Borrat och haft för sig. Har trots allt detta lyckats sova i tolv timmar, stolt är jag. Nej nu tar jag en alvedon och håller tummarna.

After all that we went through, cant find a reason to be holding on.

Klockan är halv fem och jag väntar med spänning på den efterlängtade pizzan. Sen halv ett har jag väntat men pizzerian öppnade inte förrän fyra. Life is rough. Igår var det premiär för mig på Kåren med högskolestudenter och det ska erkännas att man kände sig ganska liten. Men trots att jag inte kände någon så hade jag riktigt kul. Förutom när jag fick rödvinsfläckar över min vita marilyn monroe-klänning. Jag håller tummarna. Som tur var hade jag och syster varit på stan under dagen då jag köpte mig (äntligen) en "lamp"klänning som jag och Frida kallar det. Den fick dras på och nu var jag istället "tjejen i chicago som har hatt men utan hatt". Personligen vet jag inte för jag har aldrig sett chicago men någon sa att det var ett exempel. Årrh va jag vill ha pizza nu!

Aldrig rätt tid aldrig rätt plats. Det kommer aldrig finnas någonting som heter rätt tid, rätt plats.

Igår var det bowling! Yes, it is fun. Och jag gjorde faktiskt någon strike. Mer än en också. Stolt är jag. Idag måste jag packa, städa och fixa, trixa, dona. Hur ska det gå med min balansplatta har jag börjat fundera på. Bollen lämnar jag hemma men plattan kanske går? Well. Vi får se. Jag är så kass på att packa ändå så. Ikväll så ska jag köra till örkelljunga vid kvart i fem, därifrån är det buss och sen byts till tåg och sen är jag i kristansstad hos min syster. Wehey!


Om några år kan vi springa på varandra och säga så illa kan det gå.

Jag muckar gräl till allt det där jag också vill men inte törs.

Oj va det var kul i fredags och mysigt i lördags och regningt i igår. Gick runt i regnet gjorde jag med. Hmpf.

Nu sitter jag och lyssnar på Infinity. Är nog lite smått besatt av låten ska erkännas. Men anledningen till att jag satte på den var att jag inte hört den på ett tag. Och nu är det problemet åtgärdat. Kallt är det dessutom i mitt hus och jag är hungrig. Sen min frukost halv sju imorse har jag bara ätit två clementiner. Men jag och Lina planerade ju en fika så tänkte att då kan jag ta en smörgås då så blir det lite nyttig fika också. Så resonerar en ung kvinna bosatt i LA som heter Sarah Pontén.

Ont i nacken har jag och trött på att jag aldrig hinner med allting jag vill. Trött på att det aldrig går ihop och trött på att jag avstår att göra saker som jag egentligen vill bara för att göra andra saker som jag också vill. Vad vill jag mest? Inte vet jag. Men snart ska jag åka till Kristiansstad för att hälsa på systern och har köpt på mig hårspolar och hoppas att håret kan hålla sig lockigt lite längre än en bussfärd!

Last night she said oh baby I feel so down.



Nej jag är trött och allmänt opepp just nu. Ni känner ju mig. Jag är ju den där som kan skifta humör på fem sekunder när något händer. Eller jag är ju den där som alltid är så glad. Eller hur? Jag är ju alltid glad och pigg på allt. Precis. För sån är jag. Sarah - bangar aldrig! Ni känner ju mig! Jag är inte ledsen, no no. Never. Put on a smiley face, för vem vill vara ledsen? Well, inte jag. Därför är jag glad. Jag är uppåt och pigg och gillar att hitta på saker. Jag är sån. Jag gillar prata och vara trevlig och träffa nytt folk. Jag är en glad glad glad person. Ni känner ju mig! Eller?



Det löser sig, det gör det alltid.
Det kommer fixa sig tillslut.

You say I'm crazy but I dont think so. I know I know I'm too much riot.

Igår kväll var en kanonkväll! Vi shakeade ass natten lång! Och nog för jag tänkte på hur dum jag antagligen såg ut men wtf. Jag hade grymt kul. Var på bästa humöret! Nu är jag mitt uppe i högskoleprovet men har lunchrast nu. Ska strax tillbaka och avsluta de två sista delproven. Känns skönt att det dessutom är folk där som jag känner, man är inte helt lost och lonely i alla fall. It's good. Nu har brysselvännerna kommit hem igen också! Snart ses vi girls!

You say you want to stand by my side. Darling you're head's not right.

Bara för jag inte vill jobba idag gör jag allt för att undvika. Lagt upp världens onödigaste bild på bilddagboken. Läst onödigt många bloggar och lekt onödigt mycket med färger. Well well. Gillar inte min idé för fem öre och då blir man med ens ännu mera otaggad. Så vi bjuder på en grymt bra låt som håller humöret uppe denna fredags morgon!



Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem, skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig?


Jag är trött och sliten. Har skrivit med projektet. Har ju lätt saker att göra fram till halv fem, men orkar jag? TV:s hemsida kommer jag inte längre på då jag fortfarande väntar på bilder (ännu en gång) Jag förstår de klagar på mig och vill ha det klart men om de bara gett mig all material på en och samma gång hade det gått så sjukt mycket snabbare. Då hade jag satt mig ner en gång och gjort det helt klart. Men nu går ju inte det eftersom jag hela tiden får nya saker. Nya möjligheter. Jag är inte stolt över det jag gjort hittills. Fan den är ju skitful. Om jag då kan få ännu mer bilder kanske det kommer kännas bättre? Well. Imorgon ska jag försöka snacka med Dag lite vid sidan om communitiesen. Jag gillar inte min idé där heller. Haha, I'm good helt enkelt. Eller jävligt kass. Vad ska det egentligen bli av mig?

Har hört från Hannah idag som undrat lite om själva veckan när jag ska ner till henne. Har fått "mass-sms" att man behövde hjälp att hitta fest. Kaka på en torsdag? Nej såklart var det fredag. Ja gud va jag skriver aningen flummigt nu men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska åka hem eller stanna kvar. Tusan då.

Det finns dagar som idag, hopplösa mornar, då jag vaknar som ett vrak och märker att alla har fått nog av mig.

Jag ramlar dåliga gatan fram.

Jag måste vara sjuk, sjuk, sjuk, sjuk.
Jag måste vara blind, blind, blind, blind.
För jag kan inte se när löven faller ner,
hur fel jag har.

Here comes the delivery straight from the heart of my misery.

Jaha. Vi kom femma i studenttävlingen igår. Jag är grymt stolt över oss och min egna prestation. Jag lyckades dricka tre råa ägg utan att själva eller ta bort glaset emellan! Kände mig väldigt manligt måste jag säga. Men det där med råa ägg är inte riktigt min grej, det kommer inte bli till någon tradition vill jag lova. Dessutom hade de glömt bort en äggskalsbit. Det var ju inte den lilla heller. Lisa krängde gräddbullar, Staffan slurpade någon han trodde var maräng (i efterhand fick han veta det var glass, kaviar och senap) och Frida kämpade med yoggi, ägg och kaviar i en galen kompott. Femma. Ja, jag är stolt!

Nu har jag haft matte och eftersom jag inte har körlektion förrän kvart i tolv har jag suttit här och skrivit min religion. Duktig är jag minsann! Det händer faktiskt att jag är det också. Snart kommer Frida så snart ska vi gå och äta. Bra, jag är lite hungrig. Inte så mycket som jag trodde men i alla fall lite. Sen ska jag hem, kolla Desperate Housewives, efter Fridas samtal så har jag helt enkelt inget val! Ska även göra mina knäövningar innan jag återigen tar 324an till halmstad för att jobba. Kan ju inte jobba på lovet så har tagit nu tre dagar i rad så jag kan ha lov med gott samvete. Yes yes.

Fuck it, nu kom en massa andra. MÖG. Jag gillar inte tvåorna här. De är skrikiga och craving for attention! Hoppas Frida kommer snart.

It's time please someone come and rescue me

Klockan 15 är det studenttävling. Jag säger fel hela tiden och säger fest istället. Det är dock inte så ofta en student tävling hålls klockan tre på eftermiddagen. Klockan tio var vi på högskolan och kollade på några redovisningar. Halv ett i hörsalen om olika vidare utbildningar. Jag vill nog inte plugga direkt. Inte alls taggad. Men dagen är alltså ganska soft. Dock är min film-partner sjuk (krya på dig babe!) så får sitta här och måla kassa och fula träd själv. Well well. That's the way it is i guess.

När jag vaknade i morse reagerade jag inte riktigt på att det var min mobils alarm som lät. Jag hade drömt någonting som var sådär läskigt verkligt och ringsignalen passade in i drömmen. Jag tror jag hade för mig att mobilen ringde och sa jag kunde ta det sen. Sen kom jag ju på att visst fan, det är alarmet in the real life så det var ju bara upp ur sängen. Min sköna säng. Kom i god god tid till busstationen vilket är fett ovanligt. Innan Nathalie! HAH. Det börjar bli som ettan i can tell;) Återgå till fulträdet!


It start in my toes, make me crinkle my nose
where ever it goes, i always know, that you make me smile

Med åren blev hon en dröm en saga, en ensam vandrares sympati.

Vårt hus är kallt och värmepump killen kommer ju aldrig. Suck suck. Istället står det en Telia kille utanför dörren när jag kommer in. Frågar vad som problemet med våran telefon är. Jadu, jag har inte den blekaste om att min mamma och pappa igårkväll ringt till Telia och sagt vi ens haft problem. Så ja, berättade han istället för mig vad han visste och undra var "första jacket" var. Jadu sa jag och skrattade ovetandes. Inte fan vet jag. Så vi gick på jakt på alla telefonjack i hela huset. Vi har inte så många har jag nu konstaterat. Tre eller fyra typ. Alla på nedervåningen. Nåja, jag fick i alla fall köra iväg honom eftersom det var dags för mig att gå till naprapaten.

Idag har jag också övningskört och lämnat småhusområden och hastighetsanpassning bakom mig. Nu var det trafikljus som gällde och det är ju onekligen mycket mer my cup of tea. Idag fick jag dessutom nya övningar, ett gummiband och råd om att springa i vatten hos naprapaten. Jag undrar när knät kommer bli riktigt bra. Men jag får väl helt enkelt ta mig till en bassäng snart och springa som tusan.

Nu är det mat!

Jag går omkring i mitt pompej ibland ruiner, och jag trampar runt i resterna utav vårt liv.

Gårdagen var så trevlig! Tjejerna och jag. På dagen Nathalie och jag. Så trevligt. Vi hyrde gråtfilmen nr 1, P.S i love you och Sweeney Todd. Var lite för off i den första filmen p.g.a sms och sådant. Lisa och Frida hade båda sett den och snackade en massa under tiden och Lina, fullt fokuserad, grät som jag kan gråta till King Kong. Antar jag också gråtit om jag varit aningen mer fokuserad. Menar, let's face it. Jag är kvinnan som börjar gråta till Simpsons filmen.

Runt ett tiden blev jag själv och då var det bums i säng. Hade en helt knäpp dröm, och som alltid kan man ju inte förklara drömmar, det blir aldrig rätt ändå. Och jag vaknade vid åtta men det var så skönt att ligga kvar med stängda ögon så där låg jag till klockan tio. Då tog jag på mig träningskläder och tog mig ut för att cykla en runda. Sen väl hemma gjorde jag lite styrketräning. Dags att ta mig i kragen. Jag gör ju mina knäövningar men något mer för mage/rygg/armar är ju aldrig fel. Och måste cykla mer. Nu är det ju faktiskt uppehåll i fotbollen.

Idag ska jag jobba. Är allmänt opepp på att sitta i telefon i sex timmar som varje söndag. Well well. Det ger ju pengar, det är bara att face it. Och jag har inget annat att ta till. I veckan vet jag inte vad som händer. Julia, Lina, Lisa, Frida och resten av SP06 drar till Bryssel. Jag har lite körlektioner och ska se om jag kan jobba någon dag också. Sen på lördag är det högskoleprovet. Och ja, jag börjar att bli lite nervös. Men inte för själva provet, aningen ironiskt. Nej, nu får jag försöka underhålla mig själv i två timmar tills bussen går. Missar inte bara träningen p.g.a knät utan missar också möjligheten till bowling p.g.a jobb. TYPISKT!



Levat livet tills jag krossades en dag

Take your time to trust in me and you will find infinity.

Jag hade riktigt kul igår. Och stötte dessutom på folk jag inte sett på länge, några sen hultsfred och Johan Falk! Det var helt sjukt. Ja, det var en rolig kväll. Tills jag började babbla om att jag inte ville ta studenten och började gråta. Men nu i efterhand var även det ganska kul. Så kan det gå med kamikaze och mintuu!

Idag har jag sovit ruset av mig och träffat Nathalie för att fika och snacka projektarbete. Vi är ganska kassa ska erkännas. Det blir kanske 10 min projektarbete snack och sen resten en massa annat. Om helgen, skolan, resor. Ja. You name it. Men dreamcakes är ett väldigt mysigt fik minsann! Jag har varit där riktigt många gånger nu på senaste. Inte så konstigt att ekonomin sviktar, men till och med min mamma tycker man ska unna sig.

Ja, ibland känns livet too good to be true, och jag väntar bara på att hela ska falla samman. Det funkar inte att det är så här bra. Snart kommer något som river ner allting. Det känns som om mitt väntade på det dessutom kommer att fortskrida det hela så att allting bryts ner långt innan det kanske var meningen. Jag är en oros-kvinna minsann. Jag går och oroar mig för studenten redan nu. Man är allt bra dum minsann. Men jag jobbar på det. Det kommer bli kul. Livet kommer bli kul och jag ser framemot framtiden vad den än bär med sig. Ja, även om mattan under mina fötter kommer ryckas bort så jag faller så ser jag framemot framtiden. Jag vet inte vad som kommer hända men det ska bli intressant att ta reda på det.

Summasumarum sexton sardiner hoppar i havet när solen skiner.

Ibland suger livet och ibland äger livet. Jag hatar de inte kan hålla en jämn nivår. Fan fuck it. Jag har haft en sjukt kul kväll. Tack girls. Nu ska jag sova. Och kanske försvinna. Hade inte varit helt fel.

och infinity låten kom ju fan inte. trots tre jävla önskningar. skitställe.

So exciting the audicene will stomp and cheer. So delighting it will run for fifthy years.

Jag är pepp inför kvällen! Hade nyss bakslag men jag vänder på det så det blir positivt till max all night long! Eller hur sen natten nu blir. Vi kommer vara inne i stan ganska tidigt men det ger oss massa tid till tjejsnack och utnyttjande av våra leg. It's gonna be awsome. Är på riktigt danshumör också. Hoppas det håller i sig tills kvällen:) Va jag tjatar om ikväll, jag får be om ursäkt för det. Men ibland känns det bra ibland fel. Nu känns det bra. Bra bra bra. Önskar det kändes såhär förra veckan. Men det kanske var PMS eller något. Fan jag vet inte.


Klockan tickar sakta nu mot dags att gå hem tid. Kvittar om jag tar halv fyra bussen eller fyra för är hemma ungefär samma tid så kan lika gärna ta fyra bussen med nathalie som bestämt. Yeah. Fan. Jag är för pepp för att skriva blogg helt enkelt!

I had to stop from the shock of what i've found. A room full with all of my friends dancing round and round.

Gud va bra humör jag blev på helt plötsligt! Bara satt här och började skina! Helskumt minsann. Haha. Nåja. Kanske var det musiken? Paulo Nutinis New shoes är en bli glad låt. Infinity med som har helt satt sig. Sjukt. Dessutom är jag nästan frisk från min förkylning. Mirakulöst frisk från en superförkyld kvällen innan. Måste varit chilin jag bet it. Det var inte kul, men fan vilken förkylningskur! Woho! Nu är jag dessutom extremt jäkla pepp på imorgon. Helt sjukt. Ska bli så jävla kul. Klockan sju kommer Lina och Julia, det blir pizza och snack och sen buss till halmstad. Vi kommer vara där ganska tidigt och något säger mig vi kommer bli aningen onyktra. Men sen ska vi shakea loss på Valentine! Oh yeah va det ska bli kul att träffa mina girls igen! Underbart!


They shoot horses dont they?

ARGHAGHG! Döda mig. Skjut mig. Häng mig. Varför, oh varför, skulle jag tycka synd om de satans tv-snubbarna? Jag blir knäpp! Jag får fanimej inte till en bra hemsida. Jag är ledsen. Det är väl helt enkelt så att lilla jag suger så jäkla mycket. Fan. Jag orkar inte. Seriöst. FUCK!


Jag är då inte på rätta humöret idag. Känns som sidan står still. Blä blä blä. Fan va jag trött jag blir på det här nu. Jag kommer då aldrig kunna ha detta som yrke.

047 Anthem

OH MY GOD! HELT SJUKT! Sitter och kollar vad vi egentligen har för musik på denna datorn här nere och så hittar jag denna. Oh, 047 Anthem. Det är ju sjukt. Det är så HULTSFRED! Fan va jag längtar tillbaka nu! Även till den natten då man vaknade upp av denna fördömda låten! AAAH fan va jag saknar Hultsfred. Men vi kommer tillbaka 09, eller hur Hanna?!


Snälla säg någonting som håller mig kvar.

Jag känner mig så extremt ofräsch. Samma kläder, fett förkyld och så rengar det. Mörkt är det nästan ute för tusan. Jag och Frida har satt oss till rätta i den välkända grafsalen för att komma undan regnet, umgås och hon skriver dessutom skolarbete. Duktig tjej. Själv höll jag nyss på att nysa men nysen frös inne så nu grinar jag istället. Eller det är ju tårarna som rinner utan att jag känner sorg om ni förstår.

Om man känner sin kropp väl eller vad. Visste jag skulle bli förkyld när jag gick och la mig i måndags. Gosh. Fast in my face att jag hade rätt ändå. Som ni kanske märker så har jag inget speciellt att skriva om. Var på körlektion och den kändes inte så bra eftersom jag bara  ville nysa. Bah. Men snart är det helg! Och ännu mer snart så är det lov! Eller nej. Inte ännu mer snart. Usch va smart jag är just nu.


I norrland kostar ingenting någonting, i skåne är allting nästan gratis
i berlin finns allt man någonsin vill ha, snälla säg någonting som håller mig kvar


One for sorrow, two for joy, three for girls and four for boys. Five for silver, six for gold. Seven for a secret never to be told.

Åh va det var trevligt att äntligen få träffa min fina Frida igen! Vi satt och sa vi borde ha reunion, klass 9a. Och hepp snepp så ser vi Åke och Henrik och Simon till och med stannar till med bilen för att snacka med oss. Det kallar jag timeing. Var det förutbestämt eller av eget val? Helgen ser nu dessutom ut att bli en riktig tjejhelg! Och det var längesen! Yes nu känns allting sådär galet bra! Vilket det inte gjorde när Pontus hade mina nycklar och jag fick knacka på på deras lektion... Men jag som är en viking har kommit över det. (Inte Kate Winslet som en del hahaha)  Och imorn har jag en lång dag minsann framför mig! Skola från 8 till fem och sen jobba fem till nio. It's much but I can do it! Dock tror jag jag börjar bli sjuk eller förkyld. Tyyyypiskt. Tänker i alla fall inte vara sjuk i helgen, och även om jag är det så kommer jag skita i det. HAHA!


Gjorde nytt vilken-kändis-är-jag-lik-test. Nu blev det Sophia Loren. Haha, jag klagar väl inte.

And it's never gonna be the same.

Äntligen äntligen äntligen ska jag träffa Frida idag! Hon och jag! Vi ska minsann ses och fika på dreamcakes in LA, äntligen! Jag missar en shoppingrunda med marcus och pontus dock. Vilket svider eftersom detta sker ungefär en gång om året, i alla fall då pontus går på shoppingrunda. Men jag ska i alla fall få träffa min Frida Josefsson igen! Jag kommer inte ihåg sist vi sågs och jag ser sannerligen framemot det:D

Ikväll kommer dessutom päronen hem igen. De har ju varit i florens de små jäklarna. Haft över tjugo grader och ätit paninis. Nope. Jag tycker inte om dem. Inte det minsta.

I've got to many thoughts in my head now, just wanna sit and watch them grow.

Nu sitter jag här. Klockan har inte ens slagit nio och det är söndag morgon. Söndagar som är sådana dagar då du ska sova fram till eftermiddagen. Men inte jag. Jag har till och med hunnit vara ute och cyklat ett runda, gjort mina knäövningar och duschat så jag är stolt som in i helvete. Kunde bara inte ligga kvar i sängen med alla mina tankar. Trodde det skulle rensa huvudet att komma ut men nej. Det blev tio gånger värre.

It ain't hard to hold when it shines like gold.

when i offer you survival, you say it's hard enough to live.
it's not so bad, how do you know that you are right?
i awoke on the roadside, in the land of the free ride and i cant pull it any longer
the sun is beating down my neck
so i ran with the devil, left a trail of excuses
like a stone on the water, the elements decide my fate

when i offer you survival you say it's hard enough to live
dont tell me that it's over, stand up poor and tired
but more than this, how do you know that you're right?
if you're not nervous anymore, it's not so bad

i feel my vision slipping in and out of focus, but i'm pushing on for that horizon
i'm pushing on, now i've got the blowing wind against my face
so you sling rocks at the rip tide, am i wrong or am i right?
i hit the bottom with a "huh" quite strange, i get my glory in the desert rain

i offer you survival, you say it's hard enough to live
and i'll tell you when it's over, shut up poor and tired
but more than this, how do you know that you're right?
if you're not nervous anymore, it's not so bad

higher and higher, we gonna take it down to the wirre
we're gonna make it out of the fire, higher and higher


it aint hard to hold when it shines like gold,
you'll remember me

Who's gonna take you home, tonight?

Nej. Mintuu fungerade inte speciellt bra för mig. Dyrt var det också. Tvi tvi. Natten spenderades i tvärgatorna till Brogatan med diverse seriösa samtal och balkong hoppande. Ja. Det var ingen rolig kväll men fina vänner har man allt. Jag hörde Frida hade en lyckad kväll i alla fall och det var huvudsaken!

Ikväll är det chill chill chill. Haft nu lördag, tisdag, fredag så det känns som jag klarar mig nu fram tills fredag nästa vecka då det är Girls Night Out! Återuppleva greklandsminnena! Gonna be awsome! Ska försöka få en riktig pubrunda, det har ännu jag inte lyckats med något vidare ska jag säga. Saknar dem dessutom. Jag och Elina hade i alla fall kul när vi satt på Cocaracha eller hur fan det stavas. Det var bara vi på hela stället. Yeay. Nej. Jag har inget kul att skriva mer än att återigen fick jag gå genom stan med gårdagens kläder och skor. Denna gången visslade till och med någon på mig. Jag ville inte kolla vem det var om det skulle vara en besvikelse utan satte på mina solglasögon och strutta vidare!

This silence, inside me, keeps hurting.

Och nu känner jag av det där fördömda hålet igen. Vad är det egentligen? Varför åker jag till denna dark place hela tiden? Vad är det som utlöser det hela? Jag förstår och jag förstår verkligen inte. I ena studen älskar jag mitt liv och i andra vill jag ändra på precis allting. Vad är det är som försiggår i mig? Vad är det för kamp och varför blir aldrig vinnaren densamma? Just nu är oddsen lika som innan och då var jag riktigt glad. Jag förstår ingenting. Jag antar detta är mitt spöke att dras med. Men det blir tröttsamt att aldrig vara riktigt kvitt det.

Penny Lane is in my ears and in my eyes.

Ikväll är det fest och imorgon är det projektarbete. Sån är helgen än så länge. Snart ska jag hem, göra mig iordning, äta och om jag hinner ta mig til nathalie. Tvivlar på att jag hinner. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Det eviga tjejproblemet. Och dessutom är jag kissnödig. Men hinner inte gå innan bussen. Damn it.

Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?

Jag gör precis allting för att INTE jobba. Men jag vet så väl att jag måste. Uh. Det tar så emot. På lördag ska jag och Nathalie ses och jag känner hon är steget för mig. Känner mig lite dålig. Försökte mig på världens mattetal med. Det gick åt fanders. Fick bekräftelse om högskoleprovet idag. Så det 25 oktober från halv nio till tio över fyra kommer jag vara oträffbar. Annars har det inte varit mer än det jag redan skrivit. Jag förbereder mig inför morgondagen då det är montern på utbildningsmässan som gäller. Jag blir mer och mer nervös eftersom jag inte har en blekaste om vad jag ska säga. Jag kan ju inte ett smack! Men vi ska göra vårt bästa, eller hur Ninnie? Vem du än är. Upp till bevis imorn!

Fuck it. Jag måste jobba vidare. Ta dig i kragen Sarah. Life is life is good!

Noone ever told me I was pretty when I was a little girl. All little girls should be told they're pretty, even if they aren't.

Torsdag redan och denna veckan har bara svischat förbi! Måndag var naprapat dags och jag har nu en prima blå balansbräda (om det nu är så det kallas) hemma hos mig. Den används varje dag. Träningsverk får jag med ihop med mina nya övningar. Power-lår kommer jag få såsmåningom! Tisdag var jag & Zara funktionärer på sturelöpet. Vilket innebar vi satt i en backe i solen och åt japp och kollade på alla som sprang förbi. Kände mig oerhört nödvändig ska jag säga. Sen drog vi oss mot Zara, kollade gamla skolkataloger (finns det något roligare?) och tillslut kom Ek och carbonara a la Zara kom. SMASKENS! Sen stod jag och locka håret i 1,5 timme (och det höll ungefär en..) och vi tog bussen mot Kvibille. Nalle Puh, Döden och jag. Lagom till att vi kom var det pizzadags och vi som redan ätit höll bara sällskap. Hade sjukt trevligt och hela kvällen på Penny Lane var hur kul som helst! Tack alla!

På onsdagen vinglade jag med ömma fötter genom stan (behöver jag berätta jag hade gårdagens klänning och smink?) för att ta mig hem till dusch och knäövningar. Var duktig och jobbade på kvällen och gick dessutom hem till Pontus. Stolt som en jäkel är jag. Idag har jag kört halkan! Så sjukt jäkla kul! Jag satt och varvade med att skratta och skrika i bilen. Bil ett var jag med så klart så alla lärde sig att inte göra som jag gjorde. Snurrade runt hejvilt och blev påkörd av lastbilar och bussar om vartannat. För att citera Gunde "Du har nu kört ihjäl de i bilen framför och dessutom blivit påkörd av en buss och dött själv. Skönt va?"

Nu sitter jag i grafsalen. Nyss snackade vi lite om tisdagen. Ja. Jag hade riktigt kul. Imorgon så ska vi fira Frida och lördag funderar jag på att spendera helt själv med en pizza och kolla depserate, greys och lipstick djungle. Är nog vad jag egentligen behöver.



"Jag har för mycket fantasi för att vara hemmafru
" - Marilyn Monroe

So tired of being an object.

Massage sa någon? Ja tack! Extremt trött och ont i rygg och nacke, dessutom hungrig. Härliga tisdag! Ikväll blir det i alla fall fest minsann och jag ska vara Marilyn Monroe. Förfesten hålls hos David i Kvibille, förfixet gör vi hos Zara och kvällen spenderas sen på Penny Lane med resten av treorna på halmstads gymnasieskolor. Eller i alla fall några av oss. Ska bli spännande och se hur kvällen blir. Imorgon har jag en matte C lektion 8,10 men något säger mig vi kör på hemstudier i morgon. Måste ändå räkna massa. We fix it. Sen på torsdag är det mys med Lina och Julia, vilket är oerhört efterlängtat. Har inte setts bara vi tre sen grekland! Fredag ska vi ut och fira Frida. Ska bli kul kul. Sen lördag ska jag fan bara ta det lugnt. Lite desperate, greys och lipstick jungle kanske? Efter jag och Nathlie haft bakis fika och snackat prjektarbetet. Vilket omedelbart för mina tankar till att jag måste plugga lite och fixa lite med det. Urh.

Men ge mig mat då. Sturelöpet börjar halv två, jag ska vara där halv ett (?) tror jag. Och hittar jag dit? Well, we'll see.


Jag läste ett inlägg som jag blev mycket förvånad över. Jag vill inte säga vems eller vilket för det kanske är att hänga ut någon, även om det är skrivet så att alla kan läsa. Men jag blev tagen. Eftersom det är något jag verkligen inte trodde. Men ändå känner igen det så väl.

I'm not aggressive, I just do what I must do.

Jag sitter och väntar på bussen. Ska snart ta mig till naprapaten för ett åkerbesök med mitt knä. Underbara rumpknä, vad ska vi ta oss till? Imorgon är det studentfest, tema kändis så då ska jag och Zara shakea ass, får ta och snacka med henne idag om hur vi gör. Dessutom är det sturelöpet imorgon och jag ska agera funktionär eftersom mitt knä inte är på springhumör. Får se hur länge det kommer vara såhär men är väldigt glad att jag åtminstonde slipper sprina det där. Var jobbigt nog på vårruset.

Denna veckan kommer nog att flyta på tror jag. Och det är vad det är. Det är bara att hålla masken.

Och jag som aldrig hade blivit kysst kunde inte vara tyst.

Varför skriver jag aldrig glada inlägg? Hm, det gör jag nog men de negativa dominerar helt självklart. Jag bara är sån att jag skriver som mest när jag behöver det. Och det är så jag får ut det om jag är arg eller ledsen eller besviken. Så fungerar jag på något vänster som jag inte riktigt vet. Igår var det fest till tusen och jag är sleten som fan idag, dessutom suttit sex timmar på jobbet. Det var mindre kul. Uhh. Och trött är jag med. Men nu har jag i alla fall varit inne på moon, leg 23 när jag varit 18. In your face!

Jag skulle till Prag men hamnade i Polen.

Sen när jag kom hem var nycklarna kvar i baren, så jag sov hos en ung Dj. På morgonen gick jag till replokalen, hon skulle till djurgården. Liggunderlag sen Roskildefestivalen. Just då var det en kunglig säng. 2004 var framtiden. Var allt vi hade och vi trodde på den. Vad hände sen? Och Fridas blickar, och ett nummer i fickan flyter ihop till ett enda stort psykedeliskt mönster, typ LSD. Även fast jag blundar kan jag inte sluta se. Hjälp.
Lyssnar på en inspelad konsert. Åh nej fy fan låter jag sådär? Lika ostämd som min gitarr. Att dricka sprit tar udden av allt. Ringer finska mamma för att få tröst, men finska mamma måste skälla först. Du slänger bort en fin karriär, se på dig själv ska man se ut sådär? Spela i band är du för gammal för, livet går fort tänk på vad du gör. Och Matti och Mikko och alkohol är det sista jag hör innan jag lägger på. Med skygglapparna på in i framtiden, den ständiga rädslan att bli påkommen. Även fast jag blundar kan jag inte sluta se. Hjälp.


Men ikväll så är det

Vi är flickorna som trollar med dessa runda bollar, vi fintar och vi skjuter sen gör vi mål.
För LFK är laget som aldrig tappar taget vi kämpar tills att 90 minuter är slut!
Å så su su su å så pa pa pa å så supa supa vi
å så skå skå skå å så la la la å så skåla skåla vi SKÅL

And I'm an easy woman.

Jag har en stor fet klump i halsen och i magen av oro. Den kan vara helt i onödan, jag vet inte. Det är därför jag inte gör allt jag kan heller. Det är nog lite väl tidigt för det. Men jag blir också så arg och ledsen. Reglerna är bara olika helt enkelt. Ja, jag borde väl prata med dig men jag får ju inte tag på dig. Nej. Nu ska jag snart iväg och fika och skriva projektarbete med Nathalie. Hoppas att det får mig på lite bättre humör, det brukar det göra. Nathalie själv är ju alltid så grymt full av energi. Om allting fortfarande är extremt tyst så får jag väl ringa. Eller så gör jag det nu och har det gjort. Hm.


ursäkta mig men jag måste bara säga det rakt ut, för det är precis så här jag känner just nu.
Jävla skitstövel.
Jag vaknade kl halv fem i natt och kollade på mobilen. ingenting. Sen hade det ju satt igång precis alla tankar som är möjliga. Jag låg och vred mig och var orolig fram tills klockan var i alla fall åtta. Mådde så sjukt uselt och ont i magen och så sjukt rädd för vad som kan ha hänt. Så ringer jag nu. Du är pigg. Du låter precis hur glad som helst. Hur jävla svårt är det att höra av sig?! Det är ju precis vad du vill att jag ska. JA jag borde prata med dig men jag pallar fan inte det just nu. Jag ska träffa nathalie och jag tänker fanimej inte komma rödgråten dit. Dessutom  verkar ju du tycka det är okej att göra såhär men okej, då har vi ändå inget att prata om. Fine. Då vet jag. Tack.

And all you see is whereelse you could be when you're at home.

En fredagskväll sveper sakta förbi och den blev inte alls så lång som jag trodde. Har haft riktigt mysigt med mina päror och kan verkligen inte komma på sist då jag bara satt ner och tog det lugnt en kväll. Så jag klagar inte. Även om det fortfarande finns ett sting av besvikelse i mig. Och så är jag orolig också. Det trodde jag inte jag skulle vara. Ett gott tecken kanske?


home's face: how it ages when you're away,  
and spring blooms and you find a love that's true,
but you don't know what now to do, cause the chase is all you know,
and she stopped running months ago

the flames and smoke climbed out of every window,
and disappeared with everything that you held dear,
and you shed not a single tear for the things that you didn't need,
cause you knew you were finally free.

and all you see is where else you could be when you're at home
and out on the street are so many possibilities to not be alone

But I know your heart belongs to someone you've yet to meet.

Jag kan bara inte låta bli att tänka och spekulera. Hur gick det nu med mitt mål? Jag var så bestämd i måndags men tiden kom inte. Tillfället dök aldrig upp. Och nu är det fredag och jag har fortfarande inte tagit mig i kragen med det som skas. Eller det som är tänkt. Det som jag känner hade varit skönt. Jag är nog helt enkelt rädd. Man vill ju inte. Det är kanske det där med att erkänna som jag inte riktigt kan med. Jag vet inte, något problem har jag i alla fall. Och inte blir det bättre av att ha i sinnet att kvällen framför mig kommer bestå av dammsugning och se om jag får igång Hair. Vilket jag antagligen inte alls kommer eftersom Sarah + Teknik = en mycket opålitlig kombination.

Och ja, jag har sjukt tråkigt på min multimedia. Och nu väntar en aningen dryg fredagskväll också.


and i am thinking of what sarah said, the love is gonna watch someone die
so who's gonna watch you die?




You and I we're two old and tortured souls.

Är det inte nästan lite humoristiskt? Precis när jag säger att jag kan prata, då slutar jag. Sluter mig själv.

Idag har varit en lång dag. En kö, två tupplurer och dryg multimedia lektion senare hade vi svenska. Skrev en lång (nåja, relativt i alla fall) problemlösande text om hur jag ska klara mig ur min dåliga ekonomi, och så fort jag skrivit klart går vi in till stan och äter thaibuffé. Var det någon som sa självdiciplin? Nej, jag tror inte det. Anledningen var Pontus födelsedag, Grattis än en gång! De sa det var "korvfest" men jag var ju faktiskt också där. Eller är det bara så att när du går i en klass där 80% är killar kanske man uppfattas som en liten korv själv? Efter en mättande måltid så började jag äntligen ta tag i mig själv och göra TVklassens hemsida. Jag får inte riktigt ihop det på något snyggt sätt bara, och det stör mig satan att den ser så amatör mässig ut..

Jag har nu varit hemma riktigt länge (för en gångsskull) och hunnit terra ett antal med mitt långa sms "Två elefanter balanserade på en liten liten spindeltråd, det tyckte de var så intressant så de gick och hämtade en annan elefant. Tre elefanter..." och somnat på bussen. Vaknar av att den stannar, kollar var vi är. Ropar helvete (sådär lagom diskret som bara jag är) och springer av. God I'm good. Jag har dessutom satt igång med städning av mitt rum men ärligt talat gör jag istortsett vad som helst för att slippa. Därför hamnar jag här. Dock tycker nog hela mitt hushåll (även internetanslutningen) att jag behöver städa eftersom det stänger av sig titt som tätt.

See I'm stuck in a city when I belong in a field

Det var längesen jag var så trött ska erkännas. Uh. Somnade på en soffa i medieteket. Men sen gick jag ju idestofakto upp kl fem idag också. Och för vadå? En liten lapp det står förköp kändisfest på! Man är allt bra dum i huvudet.

i dont feel better when i'm fucking around
and i dont write better when i'm stuck in the ground
so dont teach me a lesson cause i've already learn
oh the heart beats in its cage



Och helgen? well i dont know. Från att vara speckad har jag nu en ledig fredagkväll. Undrar när ni hade tänkt berätta det? Men som alltid ska man väl behöva sköta allting själv hela tiden. För det är ju såhär det funkar nu. 1: dig själv 2: resten.
Nej jag menar inte att vara så jävla negativ. Eller jo, men inte på något dumt sätt. Det där lät bara elakt. Och jag menar inte elakt. Jag bara blir så trött på att man alltid måste fråga och fixa själv, samtidigt som jag jämt fixar åt andra. Så jävla trött på det bara.

Och jag är bara så jävla trött överhuvudtaget så det är därför jag är så trött och negativ på allt. Somnade i soffan. Men sen lyfte någon den och släppte ner den i golvet. Kul folk. Kul.

Tråkigt har jag också då våran storyboard är klar och svenskan inte börjar än. Så tråkigt så att det nu är fjärde gången som jag uppdaterar ett och samma inlägg. Ja jag vet att det inte syyyyns men det är i alla fall sant! Och så har jag läst egenom hur sur jag låter och det är jag ju inte. Jag är bara trött och då blir det såhär. Det är när jag är trött och skit som jag blir besviken. Annars blir jag ju inte det. Det blir jag faktiskt inte. Eller inte i någon större utsträckning i alla fall. Det går bort ungefär lika snabbt igen. Eftersom jag är tråkig, jag har tråkigt och detta inlägget är tråkigt så kan jag ju ta och lägga in en grymt bra låt som alla borde tycka om. Lägg märke till att jag skrev borde. Jag vet att långt ifrån alla gör det. Men den är grym! Hell yeah!


all our friends they are laughing at us
all of those you loved you mistrust
help me iäm just not quite myself
look around there is noone, is it?




Read my lips.

Nu känner jag verkligen att jag bara vill att denna veckan ska ta slut. För den verkar ju onekligen aldrig göra det. Det är saker hela tiden som ska fixas och som ska göras och jag blir lite smått knäpp att jag aldrig riktigt kan slappna av. Men vi är halvvägs igenom, helgen står bara för dörren och även om även den har saker som ska göras var och varannan minut så är det en helt annan sak. Nästa vecka ska det prioriteras att ta det lite mera lugnt!

Nu ska jag klippa mig. Och jag har ingen aning om hur. Spännande.