Ska bli sjuksyster jag, tra la la, syster är säkert tjusigt att va.

Den 18 maj var det en oförglömlig kväll. Eller i vissa fall en extremt glömd. I alla fall in mot små timmarna.
 
Men vad som ska sägas är att tre års studier verkligen lider mot sitt slut. Examen är nästan bara på en armlängdsavstånd (om någon undrar kan det översättas till ca 1,5v i tid) och framtiden knackar på våra dörrar. Men innan vi glämtar på vad som finns därborta på andra sidan så hade vi en examenssittning. Och en examenssittning utan dess like.
 
Vi var ett gäng som tog tag i planeringen ganska tidigt i våras, eller om det kanske var sent i höstas. Jag var en av de engagerade få som tyckte att examenssittningen är ju det viktigaste med hela sista terminen. Med facit i typ min hand kanske jag ska erkänna att det finns en del milstolpar som ändå känts större. Typ som dagen man klarade NKSE teori och praktik. Eller kanske dagen då vi har själva ceremonin. Skit samma, vi planerade i alla fall sittningen. Och vilken sittning det blev! Prisutdelning, quiz och hälsningar från forna lärare samt gamla generaler och andra ssk-figurer man mött under sin tid. Helt fantastiskt! Kvällen till ära hade även borden pyntats lite extra med murgröna och vår allas allra första namnskylt med namn och "leg. Sjuksköterska", något vi tackar Skyltcentralen ödmjukast för att de ville sponsra för alla som kom på sittningen. #coolt
 
Som vanligt agerade Jenny, aka Lillspättan, aka Rödspättan, bästa fotograf.
 
 
 
Nu kanske det ser ut som alla skyltarna var spegelvända. Det var de såklart inte.
 
 
 
Nu ni är det inte lång tid kvar tills Sjuksköterske avgångsklassen VT18 vid Uppsala Universitet snart tar examen! Är det något ni kan lita på så är det att det är en hel jävla drös med fantastiska och kompetena människor som kommer ut i arbetslivet, redo att rädda liv!

Ni kan också lita på att det kommer dröja myyyyyyyyyyyyyycket längre tid innan jag bloggar igen.