Up up and away

Packningen står nu klar, fastän det är några timmar kvar tills vi ska åka. Tror jag ska slå mig ner med en film sålänge. Såg en sak som gjorde mig upprörd men jag måste lugna ner mig. Jag får ju inte ta upp det idag, det går inte. Men jag vet inte hur länge jag ska kunna hålla mig heller. Vadå älskande? Då är allt bara en lögn ju. Skit samma om det är skämt eller inte, jag tar lika illa upp.

Igår träffa jag Lina och det var megans mys. För en gångs skull vräkte jag inte i mig en massa onyttigheter och det var riktigt skönt faktiskt. Hoppas på lite detox nu när jag kommer till Stockholm. Hehe. Vi får väl se hur det blir. Ja, jag är lite nervös men det får ju gå ändå. Usch, tycker inte om mig själv just nu så det är bäst jag går.


Gott Nytt År!

Annandag Jul

Och imorgon bär det av till Stockholm! Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte var lite nervös. Det är jag. Men det går nog bra. Har dock inte blivit klar med packningen. Är sex par jeans mycket eller lite på 10 dagar? Har ju även då med mig kjol och strumpbyxor och dylikt. Nåja, min packning är väl i och för sig inte världens mest intressantaste att disskutera.

Idag har jag sett Bee Movie, Ryktet går och tekniskt sett Psycho. Igår såg jag Saw 4 också, och På andra sidan häcken. Ikväll ska jag till Lina efter en smaskens måltid. Men innan dess måste jag packa klart, så varför sitter jag här?

Just nu känner jag mig glad. Och jag vet att det beror på två saker. Min mamma och ett sms. Det var verkligen en lättnad som jag inte tänkt på. Jag förväntar mig det värsta, sen om det värsta också inträffar så blir jag i och för sig lika ledsen även om det är vad jag förväntat mig. Nåja, i alla fall så hände det inte så som jag hade förväntat mig och jag blev så oerhört glad.

image52
o

Julafton

Nu känns det direkt som om julen är över, fastän det bara är julafton. Men som liten var det ju den dagen man gick och väntade på, att få öppna alla paket och äta allt gott. Maten finns ju kvar i ett antal dagar efteråt men inte julafton. Nåja, julafton 2007 var minsann inget att klaga på. Fick dock en visst tragisk start på morgonen när vi kom ner och fann vårt otroligt vackra Empire State Building rasat. That sucks. Men vi har bild bevis på att det stod ett tag.
Jag ska lägga upp när jag orkar lägga in bilderna på datorn. Så, på morgonen fick jag klart en bok och lite godis. En bok av samma författare som skrivit Jemina Jones. Hoppas denna är lika bra! Sen så gjorde man sig i ordning och sånt innan vi åkte till Gullbrandstorp där det var julmat, Kalle och lite julklappar. Fick pengar, en fiffig liten bok, penna, magnet och sånt smått. Sen drog vi oss hemåt för en till julklappsutdelning med familjen och farmor och farfar. Då blev det kajal, eye liner, mascara från Zara, väska, kläder, pengar till stockholm, ldb-set, ljus m.m till rummet, choklad, psycho 1,2 och 3 och kanske något mer jag glömt, jag vet inte. Sen var det oxfilé medan de andra åt hummer. Massa snask och mitt uppe i TriBond eller TP globetrotter knackade Lisa på fönstret, en sån heting hon är. Funderade lite på var hon varit för inte kan väl hon varit i kyrkan? Nåja, vid halv ett gick vi och la oss och jag låg och kollade på Psycho så länge jag orkade, somnade dock så fort det började hända saker.
Idag vaknade jag halv ett, den sved minsann inte. Känner mig utvilad för en gångs skull. Funderar på att gå en promenad, ringa någon kompis eller bara sitta framför tvn idag. Måste snart börja packa också. Snart blir det ju Stockholm!


Jag förstår inte varför jag har denna klumpen i magen när allting är bra?

Från förra året när julen spenderades på Lanzarote

image51Lärdom

igår:
Jag har bestämt mig. Jag köper den och säger det är till en kompis eller dylikt som fyller år i januari så jag får feting långt öppet köp. Skulle den komma på rean är det bara lämna tillbaka och köpa samma plagg fast rea pris! HAHA. Och skulle den inte komma på rea så har jag den och den tar i alla fall inte slut. Smart, eller hur? Nu ska skjortan bli min!

Hannah fyllde ju 20 år igår, Grattis grattis grattis till henne! GRATTIS SYSTER


En trevlig kväll med tjejerna, pepparkakor, andra kakor, slädar, chips och vatten. Bridget Jones Dagbok underhöll oss först tills vi kom fram till sanning eller konsekvens kortleken, höll oss dock till sanning eftersom konsekvens sakerna skulle kräva lite mera folk och lite mera mod. Tack för en trevlig julkväll chics<3Now these days are getting rough. Jag inser det nu, att det kommer aldrig mer bli detsamma. Det går bara inte. Du har förändrats, du kanske tycker jag med har förändrats men jag känner inte det iallafall. Inte mer än att jag har blivit så deprimerad på senaste. Det kommer aldrig mer att bli vi, tiderna som varit går inte att få tillbaka. Och detta beror inte bara på den sista torsdagen i november. Jag har bara inte insett det, jag har inte velat inse det. I'm not fine I'm in pain. Jag tänker inte säga att allting är okej, för sanningen är den att jag lever. Jag kan inte säga allt är bra när det inte är det men jag lever ju ändå. Det verkligen svider och gör ont att det inte går att få det som förr, det är så många hinder. Men vi kommer inte ens kunna bli nära igen om du inte pratar med mig. Jag vet det var för längesen du slutade, men jag slutade inte att lyssna, det kanske verkade så. Det var inte meningen för jag har inte slutat lyssna eller bry mig. Jag kanske säger ofta att jag finns alltid här om det är något, men det är inte bara som jag säger, utan jag menar det. Jag säger inte det om jag inte skulle finnas här en dag när du ringer och är ledsen. Bara hör av dig när du behöver mig, för jag vet inte när du gör det. Och nu vet jag du antagligen inte mer kommer att göra det, vet inte ens varför jag går runt och ältar det fortfarande. Nothing lasts forever, jag har lärt mig det nu.

it is so easy to see dysfunction between you and me
we must free up these tired souls before the sadness kills us both
i tried and tried to let you know that i love you but i'm letting go
it may not last but i just dont know


if you dont know, then you dont care and you show up
but you are not there, but i'm waiting and you want to
still afraid that I will desert you
built a wall around my heart i will never let it fall apart
but strangely i wish secretly it would fall down while i am asleep


though we have not hit the ground it doesnt mean we are not still falling
oh i want so bad to pick you up but you are still too reluctant to accept my help
what a shame
i hope you find somewhere to place the blame, but until then the facts remains


everyday with every wortless word we get more far away
the distance between us makes it so hard to stay
but nothing lasts forever but be honest babe, it hurts
but it might be the only way

Julavslutning

Det var sång, spel och dans. Och Papa Dee. Måste ändå erkänna det är lite coolt. Liksom på en skolavslutning. Nåja, i alla fall. Dagen följdes av timmar julklappsletning. Först med Pontus i någon timme så han fick köpt allt han skulle. Sen med systern, Lina och Frida. Jag hittade en massa till mig själv; sjal, två par skor, en UNDERBAR skjorta m.m men köpte såklart inget, för för vilka pengar skulle jag shoppa? Hade inte ens råd att köpa en extra julklapp, maten tog över. Så var det. Tog halv 8 bussen hem. Gick alltså på stan i 7 och en halv timme, det är inte mer än rätt att man har lite ont i fötterna. Frida, Lina, syster min och Pontus fick i alla fall alla köpt vad de skulle, så vitt jag vet. Själv får jag väl hålla mig tills julrean i stockholm. Den smakar minsann inte illa.


Klockan är mycket och den hära dagen känns både oerhört lång och kort. Vad har jag egentligen gjort? Allting känns som ljusår sen och utan mening. Sakta. Jag har gjort så mycket idag. Träffat folk. Men ändå känns det som ingenting, rent ut sagt inte ett skit.
Tror jag behöver det här lovet, ta det lugnt och tänka och reda ut saker och ting med mig själv. Blir det inte bättre så har jag ett möte att boka när skolan börjar igen känner jag. För jag orkar inte ha det såhär, jag är trött på mig själv.

image50

and so this is christmas, and what have you done?
another year over, a new one just begun
and so this is christmas, i hope you have fun
the near and the dear ones, the old and the young


and so this is christmas for weak and for strong
the rich and the poor ones, the road is so long
and so happy christmas for black and for white

for the yellow and red ones lets all stop the fight


a very merry christmas and a happy new year
let's hope it's a good one, without any fear

war is over, if you want it


war is over, if you want it


Juletid

Jag tror nästan alla julklappar är inköpta nu. Är inte direkt till 100% nöjd men det är jag ju inte med någonting nu för tiden. Har dessutom jobbat hela fyra gånger så det kommer komma lite extra cash i januari, det känns ju bara för underbart. Tänk, jag kommer ha dubbelt så mycket pengar i februari än jag brukar! OMG! Förhoppningsvis kommer det dessutom att bli lite mer sen för då ska jag jobba mera. Mitt mål är två gånger i veckan, men man får ju helt enkelt se. Söndagar passar bra som jobb dag men det är så jävla segt och man är så jävla trött och alla man ringer till är lika trötta och sura och sega. Nåja, det fixar sig, jag trivs i alla fall. Keep up the good work Sarah!


image49


Julen som ska vara så röd och glad och mysig. Allting för mig känns bara grått och tråkigt.

Spärrarna

april, tidigare i år
jag gillar träna, det är som om huvudet rensas. jag tänker inte, jag bara är, jag försöker, och jag gör det. mitt huvud har inte alls samma tankar som när jag är utanför planen. det är likadant med kören. det bara rensar huvudet. och det är så skönt! vilket humör jag än är på när jag kommer dit så är jag på bra humör när jag går därifrån. det är underbart. och helt ärligt, hur hade jag varit om jag inte hade fått dessa rensningar med jämna mellanrum?


Jag vet hur jag blir, jag blir som jag varit de senaste veckorna. Och så som jag är just nu. Allmänt sur, ledsen, deprimerad, nere, mår dåligt, ont i magen och med klump i halsen. Jag tänker för mycket och jag gör alla felen man ska undvika. Jag klarar inte av att hålla på spärrarna bara, men det ska komma tillbaka.

En fredagskväll

Så är det som det brukar. Jag sitter här utan någon inspiration till att skriva något vettigt överhuvudtaget. Jag hade ett så himla bra ämne i bilen. Eller jag satt och tänkte på en massa saker och på hur man skulle kunna skriva ner dem. Jag kommer ihåg förra sommaren då jag skrev ner mina tankar medans jag jobbade. Skulle festa en kväll tror jag så var jag på sånt himla partyhumör medan jag stod och diska. Det var lite såpbubblor här, lite moves där och shakeandet, såklart. Jag var galen. Skrev tankarna någonstans, tror dock det var på min blogg på lunarstorm. Som jag nu har tagit bort. Det svider lite, inte att min lunarstorm är borta, utan att alla mina bloggar jag skrev där också fick försvinna. Det är kul att sitta och läsa egenom gamla inlägg. Man skäms verkligen, samtidigt som man knäcker sig.

Jag har kommit på hur mycket jag avskyr julhandel. Det är så mycket som ska köpas och så lite pengar att inhandla allting för. Jag har än så länge köpt en födelsedagspresent och har fem julklappar kvar att införskaffa. En behöver jag inte oroa mig för ännu och två är klara och ska bara läggas på varubandet. Sen är det de där två sista som ställer till seriösa problem för mig. Vill köpa något, inte alltför dyrt (har helt enkelt inte pengarna till det), men som ändå är något personligt och som den personen blir glad av. Jag älskar köpa saker som jag vet att personerna som får det blir glada över. Jag blir lika glad själv. Nästan lite sjukt, trodde aldrig jag skulle vara en sådan människa.

Ska in till stora staden (halmstad) imorgon och fixa! Hoppas nu ponteponken vaknar hyfsat tidigt så att han joinar mig. Alltid så himla mycket trevligare med sällskap

Jag har kommit på hur mycket jag har förändrats, och jag tror jag håller på att förändras ännu mer nu. Jag känner mig starkare än jag gjort på länge. Alla blir ledsna och alla blir lyckliga och allting går runt. Jag vet mycket väl det inte är som det en gång varit, och jag börjar inse att det inte heller kommer kunna bli. Jag är inte ensam om att ha genomgått en förändring. Alla förändras och så är det ju. Vi kommer antagligen aldrig bli så tajta som vi en gång var, jag vet det. Det kanske är bra, kanske är dåligt. Vi vet ingenting nu. Jag försöker bara vara en så bra vän som möjligt och hänga med. Jag försöker fokusera på mig själv mer, vad jag mår bra av. Jag ska bli en stark person igen, och jag är säker på att jag kan nå dit.


image48


 

watch the sunrise, say your goodbyes and off we go
some conversation, no contemplation, hit the road
car overheats, jump out of my seat on the side of the highway babe
our road is long, your hold is strong, please dont ever let go, ohno
i am driving fast now, dont think i know how to go slow
where you at now, i feel around, there you are
cool these engines, calm these jets, i ask you how hot can it get
and as you wipe off beads of sweat, slowly you say, i am not there yet


i know i dont know you, but i want you so bad
everyone has a secret, oh can they keep it?
oh no they cant


Lussevaka

Så var det lussevaka igår då.
Hemma från skolan halv 6, det blev mat och klädbyte (kom dock aldrig fram till något) och packning innan jag drog till Lina, var där vid sjutiden i joggingbyxor och högklackat och fick sköta dörröppningen i den utstyrslen. Tack och lov var det bara Fanny, Frida och Julia som kom då. Sen medans i got dressed fick värdinnan sköta det själv. Det var en otroligt rolig förfest verkligen! Dansa, sång, skratt och lurendrejerier. Japp, jag är då allt för lättlurad, pinsamt värre.
Efter en lång och omständig bilresa kom tillslut vi fram till madison. Jag hade riktigt kul i en, sisådär två timmar. Sen orkade jag inte på något sätt. Det blev för mycket folk och man fick helt enkelt inte plats utan att bli nerstampad eller omkullknuffad. Men på det hela var kvällen okej, trevligt att fira med chicsen lite!
Nu är det multimedia och det enda jag kan tänka på är att sova.


Varför gör du allt så svårt? Varför är du så svår?
Ska jag försöka och försöka lite till?


Nu somnade jag på multimedia lektionen också. HEJA MIG!

Helg

   Igår var nog egentligen lamaste kvällen, eller dagen snarare, på länge. Jag gjorde absolut inget vettigt under hela dagen! Den hela började med att jag vaknade kl 10 efter några få timmars sömn. Såg Starship Troopers innan jag tog frukost. Sen satt jag vid datorn, låg i soffan och gjorde ingenting framtills det var Sound of Music på tv. Den var låååång, inte sett hela innan dessutom. Mysigt. Sen satt jag återigen vid msn och hade väldigt givande konversationer medans jag rotade fram alla mina skor som jag iallafall använder lite (alltså inte de blommiga, de som var trasiga, eller sportskor) och provade olika out-fits. Japp, det låter stört och jag antar det var det med. Men det var en härlig känsla att känna att jag har ganska mycket kläder trots allt!
   Sen var det Hur man blir av med en kille på 10 dagar, har inte sett den och hade som sagt inget vettigare för mig. Den var lite rolig faktiskt. Sen var det lite allmänt zappande på tvn, såsom En komikers uppväxt, Catch me if you can och Sanningen bakom. Efteråt drog jag upp på rummet igen med Forrest Gump i handen. Däremot satte jag aldrig på den. Fastnade vid msn med sjuka diskutioner samtidigt som jag tittade på Grey's Anatomy säsong fyra. Watchtvsitcoms.com är en hel fantastisk sida!
   Så tillslut skulle jag då sova men när man väl kom till sängen var man såklart inte sömnig längre. Så det blev att man läste i Solo om modeller och hur ett modell liv var. Att tjäna den summan hade inte gjort mig någonting lovar jag! Tillslut släckte jag och somnade pladaskt vid tre tiden, irriterande att jag skulle upp kl 10 idag. Men det är ju för en god och rolig sak. Träning!

   Fredagen var i alla fall roligare. Efter att jag hade galet dåligt samvete och betett mig illa så var fredags kvällen riktigt mysig. Träffade Frida och Julia på skotten för lite snacks inför kvällen. Drog hem till mig då Lina kom också och vi snackade och kollade Idol. Jag tycker personligen att Amanda var bäst, men Marie passar som Idol, det gör inte Amanda tycker jag. Så jag tror det var bäst för dem båda att Marie vann faktiskt. Det var i alla fall inte oväntat. Hon är ju som en folkkär Carola fast blond.
   Sen så kollade vi runt på vad man kunde hitta och det blev Just my luck. Lindsay Lohan är verkligen söt, synd hon har hållit på att färga håret, banta sig och sånt skit. Sen var det ytterligare lite snackis om allt mellan himmel och jord inför Fråga Olle. Vid halv 2, 2 kanske så blev jag lämnad ensam och satt och pratade med mamma och pappa som hade varit hos farmor och farfar under kvällen. Så småningom drog jag mig till sängs för att somna till FernGully - Den sista regnskogen. Somnade såklart inte utan såg klart hela filmen. Jag älskar den! Ja, aningen fånig eftersom den är tecknad och allt men den är verkligen aktuell må jag säga!


   Idag är det då träning som jag verkligen får skynda mig till nu om jag ska hinna dit i tid. Sen vet jag inte vad som händer. Borde väl sätta mig med Samhällen eftersom jag inte gjort ett skit på den. Men vi får se, har en del saker att ta itu med i alla fall!


Förstörare

Vad är det med mig? Helt ärligt talat, vad är det här för en hemsk människa som jag har blivit? Vad har det tagit åt mig? VAR NÅGONSTANS ÄR SARAH HEDVIG ELISABETH? Inte finns hon i den människan som jag är nu, det känner jag, hon är borta. Long gone.

Först förstör jag en sak, och nu ska jag gå vidare till nästa eller?
Det är precis så det verkar. Jag vill ju bara fixa allting. Men fixar man en sak så blir den andra förstörd. Hemsk känner jag mig. Fan jag är verkligen hemsk. I fortsättningen, har jag sagt jag ska vara med någon då SKA jag vara med någon. Vare sig det är något annat som känns viktigare, för i det långa loppet är det viktigaste att man håller sitt ord. Vem vill vara en svikare?Hur kom det sig ens att jag började förstöra?Alltså, vad är det här? Jag har ingen koll överhuvudtaget på saker längre. Blir något otroligt trött på mig själv, jag tycker inte om mig själv. Det kanske är därför jag är så ledsen hela tiden? Jag gillar inte den jag är. Nej, jag förstår verkligen inte vad det är med mig. Jag vill bara sätta mig ner och gråta, för jag är någon annan, för jag vet inte vad jag ska göra för att bli mig själv. Nu var det inte samma faktorer inblandade som innan. Ska jag ge upp allt? Eller börja om på nytt? Kan jag be om något sånt?

Valet

Jag måste göra ett val. Jag måste göra ett val som är väldigt avgörande, och det är bara jag som kan ta det. Det är bara mig jag ska ta hänsyn till och mitt välmående. Jag måste se det svart mot vitt, positivt mot negativt och sen överväga, vilket väger mest? Jag måste tänka till ordentligt så att det verkligen känns rätt. Se både fördelar och nackdelar. Det är så svårt, jag har problem med val annars med. Om jag vill ha en röd eller blå tandborste, jag kan vela i timmar. Och då är inte ens valet så avgörande, jag kan leva med att jag valde den röda framför den blåa även om jag ångrar mig. Jag kan klara det.

Men så måste jag tänka. Är det bara vinterdepp? Är det bara en deprission som kommer att gå över? Allting hjälper kanske bara om jag pratar med någon?


image15

Så.

Jag vet inte hur jag känner, det känns bara konstigt allt. Men jag förstår inte varför jag jämt är så ledsen. En gång i tiden grät jag nästan aldrig, nu känns allting jobbigt och tungt hela tiden. Jag bara orkar inte mer.


Visst, lycka är ett tillstånd i klimax, man kan inte vara i klimax hela tiden. Men att få vara glad någon gång borde väl inte vara så hemskt?

Det jag har gjort

Jag berättar ingenting, eftersom ingenting är bestämt. Om jag då inte berättar så blir det inget knas om det inte blir.
Jag kan bara inte bestämma mig om hur jag känner. Tiden går sakta, det är ett fatum, det är en sanning. Min tid flyger inte förbi, min tid är inte som jag är van vid. Allting tar lång tid. Allting går sakta. Hur mår jag?

Jag har inte pratat med er på senaste. Jag tror inte jag kanske ska det heller, inte just nu. Inte än. Jag vill att ni ska få det ni vill ha. Vill ni ha space så ska jag ge er det.


In this farewell, there is no blood, there is no alibi.
Cause i have drawn regret, from the truth, of a thousand lies.
So let mercy come, and wash away
What i have done, i will face myself to cross out what i have become
Erase myself, and let go of what i have done.
Put to rest, what you thought of me.
While i clean this slate, with the hands of uncertainty
So let mercy come and wash away

What i have done
I will face myself, to cross out what i have become
Erase myself,
and let go of what i have done

For what i have done i start again
And whatever pain may come, today this ends

i'm forgiving what i have done

Some words are best unspoken

Jag är så himla orolig, och kan inte låta bli att känna "will you still love me tomorrow?"
Men du måste förstå helt enkelt, fastän du antagligen inte kommer.


Jag har denna klumpen i magen. Jag kan inte säga vad det är. Illamående-aktigt, ungefär som jag hade när jag och Pontus gjorde slut. Det är lite svårt att äta men jag tvingar väl i mig mat. Det är en oro, en känsla jag inte vet när det kommer släppa, samma som jag inte vet när du kommer släppa in mig i ditt liv igen. Om du kommer göra det.

Nej, jag vågade inte ens titta på dig idag. Men tack för du pratade med mig i alla fall. Jag ska ge dig det du behöver, så mycket space som du vill ha.


Det perfekta för mina framtidsplaner: Bartenderskola på Mallorca
Nu ska jag bara nå dit också, någon som följer med efter studenten?