skoldags

oj,
jag hade ju så mycket att skrivfa och när sidan väl kommer fram. då sitter jag med armarna i kors. haha, dumma mig minsann.

nu ska vi se
helgen, var jag hos pontus fredag till lördag. och på söndagen åkte jag faktiskt hem rätt tidigt. mådde så jävla ... ja, som en bakfylla fast inte riktigt. det var tio gånger värre än att vara bakis. åt ingenting förrän kl var 20, fatta då var man hungrig. men jag kunde helt enkelt inte äta något innan dess bara. sen när jag la mig mådde jag apa och min fot började värka. jag blir knäpp på den dära foten!

nuså
har skolan satt igång igen, yippi yeay, eller? nej. inte. fast mina mardrömslikadagar är iaf över nu. onsdag torsdag och fredag kvar och för mig är de hyfsat slappa ändå. ska bli skönt till nästa år. slipper spanskan, och slipper kören på de sena eftermiddagarna. jag tycker kör är kul och spanskan, ja det är kul att ha den kunskapen, erkänn det hade varit roligare om vi varit aningen fler i gruppen bara? och inte riktigt känner någon någon speciellt bra heller. och jäkla stonefaces, de tror väl att jag är helt retarded nu skulle jag tro. men så går det när man försöker skämta lite. ja så får det vara. inte mycket kvar nu, och det känns väldigt skönt och väldigt läskigt. vilka klasskamrater kommer jag att ha sen? kommer jag trivas med dem? jag som trivs så himla bra med dem jag går med nu. uh, lite rädd är jag minsann.

åh
jag elina sofia och nathalie kom på att vi drar iväg en vecka i höst. åker till typ bulgarien där allt är billigt och wonderbaum! jag är så fett på också! helt sjukt på är jag! och i sommar kör vi roadtrip i sverige. haha, fan va kul. bara nathalie fixar körkort så är ju biffen klarad! och sen har jag ju själv italien med lilla lina med på listan. oh, nu bara längtar jag till sommaren! vara massa med pontus, det ska jag minsann också.

om tre veckor
tiden går så snabbt. om tre veckor då ni! då ska sarah och päror åka bort! yeay! utomlands igen, och det ska bli så så så UNDERBART! jag längtar verkligen bort från slasket och allt det shitet. iofs kanske det förhoppningsvis inte är kvar om tre veckor. men nu är liksom här kanske några plus grader.. på mallorca är det 20! wiiho. sarah längtar och inte. för jag kommer sakna vara iväg från folk. jag hatar vara iväg från folk.


still crazy for you, pontus, yes im still crazy for you

..

varför pratar du inte med mig? varför ska jag unvikas?

dusch

det är lättare att gråta i duschen. alltså, folk frågar ju inte om man är helt rödögd och då kan man säga det bara var lite schampoo som kom i ögat. och man kan inte se på någons kinder om de är blöta eller om man nyss gråtit. sånt går inte att se när man gråter i duschen.
men inte fan går det att gråta i duschen då. man står där med en feting jävla klump i halsen av att något är fel och inte vet vad. då, när man har den där klumpen, då hjälper det att gråta. och om man gråter så det inte märks slipper man ju alla frågor, eller hur? så duschen, perfecto! men då går det inte. det bara går inte. allting tar stopp. jag kan inte sluta tänka på dig i duschen,
jag älskar dig pontus, hur allt än är.

kristiansstad - slut

nu är jag hemma igen.

tanken var ju att mor och far skulle komma till kristiansstad och vi skulle äta och ha de trevligt och de skulle släppa mig i GT på hemvägen. men nej, varför ska något gå som sarah har planerat? något som sarah verkligen vill ska gå? nej självklart inte. det är ju sarah vi pratar om för fan. självklart, vi slänger in en liten snöstorm, varför inte? vi vet ju att de kan fixa stora problem med vägar och sånt. varför inte?

vuxen är vad jag är. jag menar, om man inte är vuxen när man åker tåg själv, och ska göra ett byte på en tågstation man ALDRIG varit på, när är man då vuxen liksom? jag kände mig sjukt vuxen. men okej, det är kanske något jättelätt för vissa. fast små nervös var jag allt ändå. framförallt när jag skulle av i halmstad, var ju fan bara jag i min vagn som skulle av. heh, kändes. jobbigt.. hehe. menmen, I DID IT!

vi har ätit semletårta och snackat och haft det allmänt trevligt. japp. men så ska vi ju äta middag någon gång med. men, "ooh nu är jag helt proppmätt" "jaaa behöver vi inte äta på Läääääääänge" AEGH, inte förrän vi ätit kan jag fundera på att åka till pontus. och ju senare det blir desto större risk att bussar och shit blir inställt så att söta lilla sarah inte kommer någon stans alls. fan va jag är trött på det här nu. jag hade så jävla mycket sett fram emot att träffa pontus, men det är ju röv att det aldrig ska gå som jag vill, varför ska det? och nu pratar han inte ens med mig, kanske inte ens är välkommen längre.

tack hannah- för denna tiden och för jag har fått vara hos dig. det har varit mycket trevligt. framförallt under greys anatomy!<3 älskar dig min syster


grattis till mamma som fyller år idag. det är dessutom därför jag måste vara hemma och äta ikväll. jag vet inte ens om hon skulle bli så glad om jag åkte iväg till gt, men jag vill så oerhört mycket träffa pontus. annars kommer det inte bli förrän fredag. och jag är så jävla trött på att det aldrig blir som jag vill. och igår ringde dessutom en annan pontus till mig. han som är kompis med mange och fett mkt yngre, minst ett år iaf. och jag blev så irriterad "är din pojkvän bög? är din pojkvän emo?" OFTA han har med något att det att göra och tack för den, är han bög ser ju jag ut som en kille, eller hur?

nej, och påmind hela tiden blir jag med. påmind om saker jag inte vill minnas, kan du sluta med det? allting gick så bra innan du skulle ta upp det varje gång vi pratatdes viid. innan varje gång du skulle säga det. jag vill inte bli påmind. det är något av de värsta som h'nt i hela mitt liv. den månaden var inte kul. så håll bara ärligt talat käften om det. jag kommer ihåg, även om jag itne vill. och du behöver inte påminna mig. TACK.

lina och frida och julia, vi ses imorn. det var ju ett tag sen det med. hoppas det blir trevligt alltihopa. fast det vet jag att det blir.<3

kristiansstad - shoppingen

okej, shoppingen här ska man verkligne inte klaga på. muy bien. var det någon affär jag saknade? nej det tror jag då inte. och h&m ska man definetivt inte klaga på. fastän jag inte hittade PRECIS vad jag letade efter hittade jag ändå det jag skulle hitta fast i annan form så att säga. fan va otroligt mycket tröttare man blir av att gå på stan själv jämfört med att gå på stan med kompisar. man är mkt duktigare när man går själv och allting går så sjukt mycket snabbare. hade ex lina frida julia varit med mig eller anne och mille så hade ju vi vart körda om man kommit in vid 12 som jag gjorde. sen var jag ju hemma fyra igen. och då hade jag tagit turen vida ÖoB och ICA kvantum.
fast mat hade jag inte en blekaste tanke på. toffifee, present till mamma och present till pontus var allt sarah kom hem med från sin shopping tur. ont i fötterna har jag med. och fett trött i ögonen. är man sissy eller vad? brukar orka så mycket mer.

men kristiansstad shopping får MVG, duger gott och väl för mig som inte bor här vanligt vis



21:41

"jag är nog inte borta så länge det orkar inte jag"
så sa hannah innan hon gick. inte så länge tänkte jag automatiskt som en 30 min kanske. men 1 tim och 40 min? är inte det rätt mkt? och hon har fortfarande inte kommit tillbaka. vilket innebär att det kan ta 1 tim och 40 min ytterligare innan hon kommer och jag får se slutet på snakes on a plane. snart ger jag upp och kollar själv. börjar fan bli trött. och fett glass sugen är jag med. men vågar inte gå till köket. kände mig så jävla dum mot en tjej innan. inte uppenbart, bara såntdära trevligt man ska göra men som jag inte hade en tanke på utan bara gick vidare liksom. usch, jag skäms.

och så har jag hur tråkigt som helst. vad ska jag göra? visst, snackar ju med pontus på msn, och bara dte är mer än nog men ändå. jag börjar bli lagom irriterad på min syster. jajjamensan. usch.

kristiansstad

här sitter jag nu i kristiansstad i syrrans studentlägenhet. har sett hela greys anatomy säsong tre och gråtit x antal gånger till det och x antal liter. har sovit till kl 11, jag kommer seriöst inte ihåg när jag gjorde det senast. det är otroligt. jag har verkligen inte sovit på senaste. imorn kan jag nästan sova hur länge jag vill. men jag ska till stan och shoppa. yeay. sarah har två mission. en till mamma och en till pontus. hittar jag inte till dem får jag ABSOLUT UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER köpa något till mig själv. okej? kom ihåg det nu till imorn.

vi har sett två skräckisar med, stay alive och house of något... kommer inte riktigt ihåg. men sissy som jag är tycker jag att båda var sjukt läskiga. fast i den ena var det way to much splatter splatter och i den andra way to lite. jag satt med hjärtat i halsgropen hela tiden iaf.
vi såg även melodifestivalen. där sebastian (vilket jag tyckte var JÄTTErätt) och måns tror jag om jag minns rätt? min syster röstade på nanne kom jag ihåg, och ärligt, jag trodde verkigen hon skulle gå vidare men andra chansen, that aint totally bad either!


if i lay here
if i just lay here
would you lay with me and just forget the world?

skitig

fan va skitig jag blev idag. på 200m-loppen. ramla rakt ner, pladask i gyttjan. hett sarah! som ann sa "gyttja ska ju vara bra för hyn" jag önskar jag önskar. trött är jag med. min fot var för fan grön när jag kom hem. vem var det som spetsade mig på strand? seriöst liksom? haha.

så sitter jag och titttar på de jävla engelska papprena om vietnam kriget och jag måste verkligen ta tag i det. klart på torsdag. HAH, in my dreams. iofs kan jag ju kanske jobba imorn om pontus inte kan. fy va tråkigt, menmen, klart han ska fira sin syster menar jag.

jag är så sjukt trött på mitt msn med. jag vet inte om det är för att jag alltid har status visa som offline som de ska hålla på och vara dumt mot mig elelr om det bara håller på att gå utför för min dator. BACKUP NUU! snart iaf. för tillfället pallar jag inte. men sarah ska fixa biffen. tänker inte låta bilder gå till spillo.

- PIZZA?! AERGH håll käften
- mmumma, pizza
- håll käften idin lilla jävel, vet du hur mkt jag vill ha pizza?
(klasskamrater som tjuvlyssnar på mitt samtal:)
- ska pontus äta pizza utan dig? hehehe
- öh, det är inte pontus jag pratar med
(klasskamrater sitter med munnar som fågelholkar, jag skrattar)
- det är min kompis frida faktiskt!

så jäkla knäckta allihop, de tog förgivet det var pontus jag prata med verkligen. de var så jääävla säkra:P jag skrattade gott. glad jag blev när frida ringde faktiskt. efter skolan skulle jag ju till henne innan träningen med. stolt är jag som verkligen lyckades få plats med min LFK bag som är.. ja, ni som sett den vet hur stor den är. DEN fick jag in i mitt skåp. stolt är jag! nathalie fnissa åt mig och när vi sluta och jag tog ut den kom andre, david, victor och bara "öh, hade du den i ditt skåp?!" man är ju grym menar jag :D haha. vissa saker kan jag allt;)

spanska provet däremot är inte en av dessa saker. fy pyttsan i helvete va dåligt det gick. fan, jag kunde ingenting. och vi hade inte Eva utan Jorge eller vad han heter. jättesnäll och han gick runt och hjälpte oss och så. så skullehan väl ge mig hintar om de jag gjort fel på, men blonda jävla jag fattar ju inte så han sa en del saker rakt ut. fan va korkad man känner sig då liksom. hah, fan va dålig jag var. pinsamt. vill inte ha tillbaka det. nepp, i wont.

PONTUS, bli frisk nu! saknar dig


these streets have too many names for me

strand

idag var träningen 13-15 och inte 10-12. smart jag känner mig. jajjamensan

igår var det strand. det var trevligt trevligt, fastän att vi inte visste de höll på till 2 så drog hem vid ett. menmen. that's life. det var ju kul i slutet med. shit va sur jag var ett tag, en tjej som armbåga mig rakt i huvudet, och hon är medveten om det, eller var iaf. ville slå till henne. men hitta inte henne sen igen. sarah på ett dansgolv och så får sarah en smäll och man låtsas som ingen ting = ingen trevlig sarah. pontus, you have no idea hur arg jag kan bli. ohh.

massa folk. en hel del som var riktigt kul att träffa (HAN RÖRDE MIG NYKTER, han måste varit sjuk eller något) och så var det en del jag trodde skulle vara kul att träffa men som jag bara ville slå till. fan va jag hatar honom, ursäkta språket men, jävla idiot. tror verkligen han kan göra va fan han vill?! give it up, du är fett mycket mindre än mig så sluta med det. laumann kunde knappt stå på bena och han hade kallade MIG full. HAH, jag blev iaf inte utslängd. men iofs så ´puttade lina inte mig heller.

idag är det träning och löpning och pump då. sen ska jag vara med söta lille pontus. underbara människan.

jag vill inte ha lösenordsskyddad blogg, men jag vill att EN person ska sluta läsa. kan man blocka en ip-adress?

haha

världens sämsta klassfest ever xD hann ju inte ens träffa alla i klassen och massa andra kom. möeg med! men, vi får väl ta och göra om det en annan gång?;) och INTE hemma hos victor för fan.

yeah

ikväll ikväll ikväll!



tonight's the night we gonna make it happen
tonight we put all others things aside

give in this time and show me some affection
we're going for those pleasures in the night

i want to love you, feel you, wrap myself around you, i want to squeeze you, please you,  i just can't get enough, and if you move real slow I'll let it go
we shouldn’t even think about tomorrow, sweet memories will last a long, long time. we’ll have a good time baby, don’t you worry, and if we’re still playing ‘round, boy that’s just fine

let’s get excited, we just can’t hide it, i'm about to lose control and I think I like it
i'm so excited, and I just can't hide it, and I know, I know, I know, I know, I know I want you, want you


I think you get to me I’ve got to give it up



kladdkaka

     idag var det skola, idrotten var väl helt ok. säga vad man vill, men badminton är int ejobbigt. iofs var ju jag seriös till 100 typ. hehe. men victor, pontus är svåra att vara seriös med. jag och nathalie ägde alla. det är bara att facea it! haha. sen äta och till stan. kunde ju inte ta bussen så vandra. 324, jag och pontus mötte nathalie. det var en trevlig bussfärd och man fick veta att nathalie brukade prata lite med sig själv? hihi. det var kuuul! jag baka kladdkaka och sen såg vi på hipp hipp innan vi tog 324 tillbaka till stan. jag hoppa av och träffa lina och frida. helt plötsligt var jag verkligen på överenergi. helknäpp var jag. jättepratsam (hur lyckas jag aldrig hålla munnen stängd när jag är med dem?) och skratta och var högljudd och höll på. kolla bio men ingen som var riktigt vår stil tänkte vi. så beslöt oss att satsa på maten istället. body shop, h&m och åhlens. sarah köpte tröja. den kanske sarah ska ha imorn? och röda skor. hihi. kanske det kanske. och victor smsa och det blev glada nyheter för sarahs ögon och huvud. för sarah är som hon är, mkt speciell. så 324 till LA. jag fett överenergisk ÅTER och lina halvsov och frida mådde illa. YEAY, vinnande kombo. eller trio blir det väl. whatever. 
     Min mor kom och pratade med mig igår, hon hade läst min blogg. haha, det var ju något jag aldrig trodde skulle hända xD menmen, det var ju chill liksom. jag vet att vad som ligger på nätet kan alla läsa och blabla. it's oke. (hedå) och imorn blir det nog solglasögon faktiskt. de är ju nya jag vill ha och använda dem. och nu är det definitivt. jag är glad, glader. men förgudsskull, glöm inte. jag vill se hills have eyes, aight?! måste tänka ut lite musik jag kan ta med mig. för jag tänker inte lyssna på massa techno, just for the records. ohnej, jag har träning tidigt imorn bitti. sarah kommer vara död. för lördag eftermiddag blir inte kul. det blir plugg plugg och städa. för ens päror ska ju ha gäster. jaja, det får jag ju bjuda på, fast jag bjöd på kladdkaka idag med. hihi, hur en arg och mkt irriterad mamma kan få hundögon och be om förlåt. kladdkakan has got the power!

i say no i'll take it. its better for you.
somehow we'll make it, cause that's what we do.
something out there, when love is your only firend and, we are the ones that will make you feel better. someone to spare, when love is the only end and we are the ones that will make you feel better.
we are the ones that will make you feel better



shake you

kan jag gå med dig hem från bussen?
kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen? på fredag kanske jag kan få biljetter till dansen, so i can shake you, oh.
säg till din far, get of my back
säg vad vi sa om att paint it black, rocknroll dör aldrig nej. kom tätt intill det är okej. so i can shake you, oh.

får jag veta vad du tänker på?
skulle du råna en bank för oss två
om det är så låt mig veta. och om det är nej så går jag.
jag ska inte tvinga dig. oh

lördag lördag lördag! jag är så jävla fett på lördag! fy fan va jag längtar. fastän jag inte vet vad jag ska ha på mig eller vad. urgh, ja, you know fjortis problemos. haha. iaf. glasögon var det. antingen ska jag ha äkta jävla fula eller så ska jag ha mina solglasögon jag fick i julklapp, japp. jag fick dem i julklapp! vi var ju på lanzarote så då låter dte inte helt konstigt eller hur?

fredag, imorn ska jag vara med frida lina julia tror jag nog. vi ska typ jag vet inte, jag och frida sa tillslut att nu ska fan vi inte bestämma utan lina och julia får göra något med. vi är en blandning mellan trötta och nyfikna på hur det här ska gå. jag borde ju träffa lina ikväll så jag kan ju ge henne en hint kanske? hehe. inte för jag vet om den skulle uppfattas rätt men ändå.

pontus har låst ute sig, hih, lite kul men också synd om honom. det är ju faktiskt kallt nu. och vad jag hört har nästan alla hans kompisar flyttat ifrån gt. fast jag tvivlar ju inte på att han kommer klara sig. men kanske dags att fixa en nyckel nu? nu borde han ju ändå få tummen ur röven och fixa det. för lägenheten kan ju inte stå olåst bara för att lille pontus inte har nyckel. eller?

ikväll är det träning om typ 35 min. jag har egentligen lite bråttom men blir trött på min pappa som inte kommit hem än. ska ju ALLTID komma i sista sekunden. trött blir jag på det. japp, mycket trött. sen efter styrkan och löpningen så är det dags för årsmöte. tadata. jag var ju inte på förra så jag vet inte alls vad det är, men hoppas lina och lisa ska med iaf. jag är nästan träningssugen!

om idag inte var en ändlös landsväg, och i natt en vild och krokig stig. om i morgon inte kändes så oändlig då är ensamhet ett ord som inte finns. men bara om min älskade väntar. om jag hör dennes hjärta sakta slå. bara om han låg här tätt intill mig. kan jag bli den jag var igår. det finns skönhet i floden silversånger, det finns skönhet i grynings solens sken. men då ser jag i min älskades öga. en skönhet större än allting som jag vet. och bara om min älskade väntar, om jag hör dennes hjärta sakta slå. bara om han låg här tätt intill mig, kan jag bli, den jag var, igår.