lyan

greys anatomy, jag säger då det. dumt program. sådär kan det väl inte sluta? usch, jag pallar inte trycket, seriöst.

someday we'll be together. someday


idag var det soft. ledig hela dagen utom utvecklingssamtal och spanska. så jag och min mor drog till stan, hon var sugen på shopping, och det hela slutade bra för mig med! tre par jeans (snälla slå mig inte) och två par skor! ena är jag iofs lite små osäker på men de var iaf ruskigt sköna. hehe. det ska nog bli bra. och samtalet gick bra, det var väl inte så mycket att säga. träffa elina lite snabbt med. även hennes mor hade varit på shopping humör och det hade gynnat elina med. hihi.

ay dios mío de mi vida y de mi corazón


nu ska jag väl snart sova. är trött. japp, jag är på väg. hade träning idag med. löpning och styrka. det känns, believe it or not, som om det faktiskt gör nytta. jag känner att jag orkar mycket fler armhävningar nu än innan, och YEAY! det är ju UNDERBART att det gör lite jävla nytta! haha! jag är stolt över mig själv. fick träffat lisa och antonia. det är trevligt. mycket trevligt. ska få se antonias lya snart med. det vill jag göra. det ska jag göra.

i lost my faith to this, this town that dont exist
so i run i run away, and i. leave behind, this hurricane of fucking lies
and i walked this line, a million and one fucking times, but not this time

meandyou

jag var så otroligt glad när jag gick från träningen.
inte nog med att jag hade tränat och varit extremt duktig och hade ett riktigt gott samvete, nej. jag stod även och pratade med antonia efter träningen. det var längesen känns det som. jag vill se hur hon bor, och det ska jag med en dag. sen blir hon hämtad, och så kommer ju tönten. först totalignorerade han mig så jag blev nästan sur, men sen så! då blev han minsann glad när han såg vem det var. haha, min gamla ex bästis blir det ju. senast jag träffade lille filip var typ i september! FATTA LÄNGE SEN! så är det när man är en tönt som går nv typ. haha. det var trevligt att prata lite med honom och så.
det fanns ju klart massa att säga but there was no time.
var hemma fett mkt senare än tänkt


ikväll är det lina ftw liksom. vi får se hur alltnig blir. kareoke, thats for sure! loving it, living it! nästa helg blir det definetivt kareoke, yeay! och sen till sportlovet blir det lite kristiansstad. yeaay. finally liksom. hannah och elias ska ju flytta snart med iofs. typ ... april men ändå.jag var hos lina. sen var jag hos pontus. åkte hem från skolan och ont i magen som fan. det kommer och går. snart får jag "anfall" igen. urgh, hata magar. nej nu är jag trött
sova i tid idag. så ska det vara.


me and you, you and me, we're the only ones in our song

grattis

 • grattis till min pappa som fyller år idag
 • grattis till alla Bodil och Boel som har namnsdag idag
 • grattis till mig som har världens bästa kompisar och pojkvän
 • grattis till frida som nu har kollage
 • grattis till hannah & elias som fick sin lägenhet
 • grattis till marcus som får spela cs&wow nu hela helgen om han vill
 • grattis till siba som fått mig irriterad att jag inte har min z520i
 • grattis till mig som har pontus
 • grattis till lisa som sprang 5000m igår
 • grattis till lina som verkar ordna ut en viss sak med en viss person
  och grattis till lina, igen, som ska åka pulka imorn
 • grattis till alla som älskar snö&vinter
 • grattis till andré som ska få lite besök i helgen;)
 • grattis till julia som äntligen fått sin kärlek
 • grattis till jessica hon fyller med år idag
 • grattis till nathalie som ska på konsert i helsingborg
 • grattis till sofia som snart ska få hit sin lilla pojkvän
 • grattis till elina som äntligen kommit iväg på sin resa till norge
 • grattis till lisa som för en gångs skull var med på idrotten
 • grattis till victor som var så mkt starkare än mig
  och grattis till alla som var det iofs
 • grattis till mig som har fått ett nummer till en chef på mcdonalds
 • grattis till träningsverken som kommer späs på på morgondagens body pump
 • grattis till min kropp som vräkt i mig alla onyttigheter idag
 • grattis till mina fötter som gått från stl 40 till 39
 • grattis till magnus som verkar få sitt program att funka
 • grattis till sanna som vet vad hon ska välja
 • grattis till er som läser för att ni får veta världens mest onödiga saker
 • grattis till hannah som är inne på sitt 20onde levnadsår
 • grattis till mig som är på mitt 17nde
 • grattis till mig som har världens bästa pojkvän som jag älskar mer än allt
 • grattis till livet


jag har idolspelet! och det äger! älskar det! musik frågor, kareoke. vad mer att begära mer än trevligt sällskap liksom? nu är jag bara glad. grattis pappa! han fyller 48 tror jag bestämt. ung känner jag mig verkligen i min familj, fastän hannah iaf har barnasittet kvar. köpte hipp hipp säsong 2 "den med den blinda nazisten" japp. jag ska utnyttja det och ta mig en titt själv tror jag bestämt. inte ikväll dock. träning kl 10 imorn. KUL, upp 9, JA, gå till lagaholmshallen, YEAY! grr..


sen lina med imorn, kanske kommer pontus, annars komemr väl jag till honom på söndag, vill träffa honom. ahapp. nu var det så att jag&elias ägde på idol, bara så att alla vet det. hannah är en kass förlorare.det blir inte roligare än man gör sig!


00:19

så du är en tvilling jag visste det, det såg jag nästan direkt.
styrd utav solen och mars kan jag se, vi är så gott som redan släkt.
du är en frammåt person, som har en hög ambition.
en lycklig framtid astrologen spår, vart du än på vägen går
du är den vackraste jag mött, inte på målad och falsk som andra
du har väckt upp det jag trott var dött
när jag har dig, när du tar mig min hungrande kropp får frid, bortom all rum och tid
då är du den finaste jag mött
och nu sitter dem och skriver poem, dricker rödvin var kväll
löser alla världsliga problem och älskar till skalden Sundell
måste människor slåss? får aldrig hända oss
man måste tänka klart vara positiv
för verkliga sig själv och sitt liv
jag har gått löver till nummerologi och räknat ut vår romans
vi två vi bildar en vådligt kemi
utan skuggan av en chans
det står att du är stabil, att jag är svag labil
en nattsvart framtid numerologen spår och vi inte skilda vägar går
du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra
du har väckt upp det jag trott var dött
fast det svider, och jag lider, bäst att vi bryter vårt band, inte trotsar ödets hand.

ja du är den finaste jag mött


ekebo?!

tanken var jag skulle sätta mig och ladda över bilder till min o så fagra bilddagbok. men nu är saken den att sarah har tränat, sarah är spagetti i armar och ben så hon gör nog bäst i att sitta där hon sitter. alltså vid fel data utan några bilder på.

så jag känner att imorgon kommer sarah vakna "nemen heeeeeej träningsverk, va jag saknat dig", så kommer hon vakna imorgon, iöver morgon, och på tisdag, och även onsdag för då kommer hon ha fått ny sen träningen på tisdag kväll. så livet för sarah pontén framöver i några månader kommer alltså bestå av, tadam, träningsverk! ja, vilket liv framför!


i know you'd like to think your shit dont stank but lean a little bit closer see that roses really smell like poo poo poo yeah roses really smell like poo poo poo

såklart, den enda låten jag tjatade om hela kvällen att jag ville sjunga DEN ska hacka. jävla apa. det är inte rättvist, inte någonstans. suck. okej, jag fick ta these words istället och jag kunde den med ju fast jag VILLE VILLE VILLE ju ha outkast. bollelibollocks. men igår var superkul. elina, nathalie & jag, sjöng oss hesa hemma hos elina. skitsött bodde dem. fast inte fick jag träffa någon katt, så det är ju en besvikelse i must say. men men

ekebo ikväll, jag har varit på bättre humör, inte alls partysugen längre. träningen tog knäcken på mig. hah. heja, dagens ungdom som ska klara så himla mycket menar jag. haha, in my face. decimeter snö ute, har det varit hela dagen och har jag ens varit ute och känt på den? nej, inte mer än med skosulorna. dåååligt vinter&snö samvete har jag.


solong and thanks for all the fish!

kareoke!

hey! idag är en bra dag. faktiskt gillar jag denna dagen, so far. bara TVÅ saker jag vill få ändrat på, att jag var duktigare på idrotten och mer seriöst (hahaha, like thats gonna happen!) och så ska pontus med till ekebo utan att hålla på. han ska med, och that's it!
sarah ska vara nykter för det är ett löfte jag har gett. så anton, jag har faktiskt inte blivit helt i träsket som du tror. hah, och nathalie. sicken jävla blick på bussen jag fick:P hahaha, jag KAN faktiskt vara nykter! haha.

ikväll är det kareoke ftw som gäller! finally blir det av! vi är ju inte snabbast i stan precis. haha. jag är så jäkla sugen på det och hoppas det ska bli über nice, vilket jhag är säker på. ska få se hur elina bor med, det ska bli spännande! om jag itne minns fel hade hon katter... ?

i need some fine wine, and you you need to be nicerså imorgon är det ju ekebo ftw! yeah, det ska bli så jäkla kul, hopefully. pontus ska med, he has no choice. kanske kanske nathalie med. det beror på rätt mkt. men hey, det ska bli kul. jag ska vara nykter men det ska bli kul likförbaskat. jag har festat nykter och jag har inte glömt det:) jag har haft sjukt kul då med faktiskt. hah, och det ska jag ha. får se hur bussen är nu, för nathalie ska kanske med:) yeah!
palla folk som bara blir offline sådär liksom:(:P

nej nu ska jag strosa iväg på något annat , hih
omg im like sooo sissy

finaste jag vet

du är det finaste jag vet

jag vet inte vad jag gjort. säg mig. vad har jag sagt? jag har kollat vad jag skrivit till folk på gb och jag har kollat flera meddelande historik på msn till och med. men jag hittar inget. jag fattar inte, jag har gjort något, så du har blivit sårad. och du säger vad jag gjort men jag hittar det inte. inte i minnet, inte på datorn. VAR har jag gjort det jag gjort? jag vill itne du ska vara sårad, jag vill inte du ska vara besviken på mig. jag vill du ska se mig. inte som idag. jag fanns inte för dig. jag förtjänar det kanske, men en enda blick? fast jag fick kanske en blick, fast den kändes som om den gick rakt egenom mig. tom blicken ignorerade mig. se mig. jag vill du ska prata med mig.


och världen förtjänar inte dig
för du är det finaste jag vet, när allt annat här är falsk och fel.
och jag gå bara ner mig. för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet.
det kan ta slut imorgon eller hålla på för alltid, ibland är det så. så säg som det är, för den här gången krävs det mer innan du öppnar armarna, förlora dig och känslorna, faller fritt på midnattsgatorna, vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? men allt det här vänder sig, in i migjag vill bara du ska se mig, prata med mig.
hoppas morgondagen blir en bättre dag, annars hoppas jag kareoke muntrar upp mig

magont

mamma kom in "hur är det sarah?" jag bara "jo de är bra. mycket bättre, men jag tror det är bäst att inte gå till skolan ändå" "självklart, men kl är 9, sarah" "oj"


så satt man uppe vid en toalett halva natten och gjorde det jag absolut avskyr mest. japp, you said it. spy. avskyr det. hela kroppen skakar och man spänner sig och blir kallsvettig och så svider det förbaskat i halsen. jag hade redan ont i magen som det var och inte blev det bättre precis, nope. fast när allting väl var ute kändes det bättre iaf. då fanns det  inget mer tillslut. så la mig och sov till 11, det var välbehövligt.
nu känns magen läskigt tom och jag är inte alls sugen på att äta något. rädd att det kommer komma tillbaka igen.


i helgen kom jag inte ifrån pontus utan fick sova där en natt till. vilket iofs inte gjorde speciellt mkt. men jag hade ju lite ont i magen redan sen lördags. och igår var väl toppen på det.

kunde inte äta något fram till halv tre, mer än två clementiner. inte för jag var hungrig men suget fanns där. hade jag inte tränat hade jag seriöst varit äkta fetmabomb. eller iaf överviktig till max. och idag har jag inte gjort något alls typ. jag ser diverse skitprogram och lipar till dem som alltid när jag är hemma, idag grät jag till days of our life. på svenska, våra bästa år. som man verkligen blir så sjukt fast vid. och när jag tänker på mina bästa år tänker jag på mitt sommarjobb och så tänker jag att jag vill ha ett jobb i år igen. men jag vill inte jobba lika mycket som förra sommaren. då jobba jag ju som en äkta workingwoman. men min lön kunde det ha märkts mer på tycker jag väl iofs. aja, tänk på annat.


jag fick höra någon var lite butter på mig? att jag var ju bara hemma, skolkade typ, att jag egentligen mådde bra men inte pallade gå till skolan, jag hade ju faktiskt lovat honom att komma. 1: jag sa jag kommer nog. 2: det var innan jag satt böjd över toan och spydde halva natten, läget förändras då förstår du.
om du tror mig är upp till dig, och jag skiter faktiskt i vilket.

i follow the night, cant stand the light. when will i begin, to live again? one day i'll fly away, leave all this to yesterday. what more could your love do for me? when will love be through with me? why live life from dream to dream, and dread the day when dreaming ends.


per

nu är per på g där ute. jag är där inne hos pontus, får se om jag lyckas komma hem idag.

suitcase

i dont expect my love affairs to last, for long. never fool myself, that my dreams, would come true. being used to trouble, i anticipate it, but all the same i hate it, wouldnt you?
so what happens now?
another suitcase in antoher hall
where am i going to?
time and time again i've said that i dont care. that im immune to gloom. that im hard through and through. but it everytime it matters all my words desert me, so anyone can hurt me, and they do.
call in three months time and ill be fine, i know. well maybe not that fine. but ill survive anyhow. i wont recall the names and faces of each sad occasion but thats no consolation, here and now.

where am i going to?

fråga inte, för jag har inga svar. inte de svaren som jag vet att du vill ha. jag har ingen anledning till att må som jag mår. jag ska nog gå innan något händer. minsta lilla kan jag nog bli helt ... av. jag vet inte. heja på sofia, jag önskar dig lycka till! grattis till nathalie, för släkten ska fira dig idag &jag vet du inte fyller år idag men grattis ÄNDÅ! och ett ord lägger jag till elina som köpte en sån rackarns snygg väska idag;)


forever lost

det kanske är jag, det kanske är du. vem av oss är det som bara tänker på sig själv? det kanske är båda, båda egoistiska? jag antar du vill att jag ska bry mig om dig, jag vill i alla fall du ska bry dig om mig. jag vill inte att du ska tycka jag är den enda som gjort fel. och just nu vet jag ingenting.
jag har ingen aning om du är sur på mig, ledsen på mig eller om det bara är jag som utlöst något annat. jag kan lika gärna hoppa i lagan och flyta härifrån. jag vill inte sitta här. jag vill bara bort. jag vill inte veta om något. jag vill bara allting ska vara bra. men jag antar det inte går att undkomma.
du säger att det går över, och jag tror inte du ljuger för mig. antagligen går det över för denna gången. men det kommer inte försvinna. vi vet båda att det har varit samma sak hela vägen. varenda gång säger du det går över, men det kommer igen, eller hur? någonting går alltså inte över.
prata med mig, berätta vad det är du vill jag ska göra. när du gör vissa saker förmedlar dina ord och ditt kroppsspråk något helt annat än du menar när du sen berättar hur du tänkte. du kanske inte tänker på det helt enkelt. det kanske bara blir så. ibland ser du inte, ibland hör du bara mig inte.
jag menar absolut inte att du är boven i dramat. nej, det är minst lika mycket jag, och till och med mycket mer eftersom jag faktiskt är roten till allt ont. men jag vet inte vad jag ska säga. du berättar för mig en del av felet, men du berättar inte vad det är. du berättar inte hur jag kan förbättra mig.
jag vet inte vad jag ska ta mig till.


jag älskar dig pontus, hela världen kan få veta det. även om du inte tror mig nu när jag säger det.
för dethär är ju inte samma sak som i skolan, jag vet. jag antar att jag vet vad du vill.
jag antar att jag vet vad du vill ha, jag antar att jag vet vad det är du önskar jag ska göra.
men ändå kan jag inte. det är något fel på mig, jag vet. förlåt, jag vet jag kommer klara av allt
du vill en dag (för det är inte mycket) men det är något som kommer komma med tiden, jag måste
bli säker i mig själv. jag ska klara det. men det finns ju en rädsla av att du kommer lämna mig under vägen.gorecki

skulle publicerats igår kväll:

nu har skolan startat. hur känner vi för det? tjae, inte jättekul. men visst, jag träffa ju elina, sofia, nathalie, frida, marcus, andré, snövit, david och alla jag inte träffat på lovet. så ett litet plus i kanten är det väl. plus att jag & nathalie äger på porträtt fotografering!


det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta. för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna. jag blir hellre ensam, än lycklig med någon

det var rätt chill igår. typ betygssamtal på mediekunskapen, företagsekonomin avr bara att jobba på. och det går faktiskt framåt för oss. då kom vi på att fika på onsdag var ett måste (alltså idag). sen lite engelska som var lugnt och så och sist på spanska. hatar det är sist. man är ju så jävla slut verkligen. pallar inte spanska sist på dagen. sen blev jag hel paff när pontus var vid skåpen. glad men paff. så drog till stan, jag köpte sjal, boka klipptid (imorn's the day) och kolla efter konservöppnare som dock var slut. prutt. sen skulle ju han visa något. anne ringde & mobilens skärm helt utflippad! pappa pratat in och skulle ringa. fan va dum man är ibland. jag trodde mobilen cpa sig och koppla över till MIN röstbrevlåda när jag ringde honom. så tänkte bara "va fan är felet?!" prova med pontus mobil och samma sak hände. så kommer ju mr wiseass " det kanske är hans röstbrevlåda?" fan va blond man är i vissa situationer.

sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden. häll ut havet ända bort till horisonten, tysta ner musiken. han kommer aldrig hit igen


déja vú ,
stavningen är jag inte på det klara med, såg vi. det var min julklapp med, bio. supersött ju. han är så söt^^ sen idag var det tröttsamt på morgonen men fotot var inte helt förgäves! jag och nathalies bilder ägde ju allt. och vi kom på värsta laholmskvällen vi ska ha, så fort det blir bättre väder. iaf glass väder;) och så måste ju saw tre ha kommit! eller vi måste i alla fall fått tag i den på något sätt. haha. superb! så är det i alla fall. och sen efter svenskan då vi kom på underbara dikter med mera, tog vi bussen till stan för fika på espresso bar, tanken var att även fråga vad hyran var men det glömde vi. hah! jag elina sofia tog lite dricka och kaka och satt där i nog en timme, om inte mer. och det var shitjävlanice! sött café och det var extremt trevligt. de är så snälla. sen till siba och jag lämna in min mobil som är helt fucked up. den ska bli fixad nu iaf. brabra. trött på en 6610i som BARA BARA krånglar med mig.if i should die this very moment, i wouldn't fear, for i've never known completeness, like being here. wrapped in the warmth of you, loving every breath of you, still my heart this moment or it might burst

could we stay right here, until the end of time until the earth stops turning, wanna love you until the seas run dry, i've found the one i've waited for
i've found the one i've waited for


jag bara önskar jag kunde läsa tankar, jag vill veta vad du tänker.
tänker du på mig? vill du jag ska gå eller att jag ska komma och prata och skämta?
jag önskar att jag visste hur du fungerade, jag kan inte läsa ditt kropps språk
du såg mig inte idag. du ägnade inte ett ögonkast på mig. medans jag glodde på dig som ett jävla fån
men det är väl det jag är med, ett jävla jävla fån.

lilla fågel blå

you'll never see me again, no matter what you do


imorgon sätter allting igång igen. och jag borde borde verkligen sätta igång med min engelska som jag ska kunna muntlig imorn och fixa en massa. men jag orkar seriöst inte. japp, lat till max! jag har gjort det som skulle göras idag. fikat med laumann, det var trevligt. seriöst, jag kunde knappt ta emot hans present. nej, när han fyller år får jag ta och gottgöra honom! jag menar 200kr på presentkort på h&m är ju inte dåligt! att han ens kom ihåg att jag gilla h&m gör mig förvånad. och att han kom ihåg min födelsedag:O den mannen förvånar mig något otroligt. haha, men det är ju på positiva sätt iallafall. det var en snabbfika på 45min. sen gick hans buss hem igen. so long my friend!

nobody knows nobody knows but me, that i sometimes cry, if i could pretend that i'm asleep when my tears start to fall, i peek out from behind these walls, i think nobody knows, nobody knows no


så hem i kanske 15min innan till stan, banken och skulle möta frida. palla banken så jag tog lite foton påväg till ungdomsmottagningen. japp, vi var där. hehe. en tjej skulle precis gå in med luvan uppdragen och så vände hon om precis i dörren när hon såg att vi var där. hah, fattar inte vad det är som är så farligt med det bara. så vi gick tillbaka till stan. offside har ju rea. alla jeans ser extremt lockade ut! jag måste dessutom ha nya gråa jeans, de dära andra har ju töjt sig något otroligt. jeans äger, det är bara så. alla borde hålla med!


sen efter det snacka och så tillslut hem. trött som ett as blev jag och fastnade framför Cowboys & angels som jag grät floder till! otroligt sorglig film. fast egentligen var den inte jättesorglig, kanske bara var jag som var allmänt fjollig. men ändå. jag var trött och den var iaf måttligt sorglig. för sån är ju jag!


det kalls himlen och jag har aldrig varit där, men när jag ser på alla stjärnor över himlen
så önskar jag att du var här. du var så poetisk och nu går du i en annan värld och jag
kan bara säga

vi var så unga och vi kunde inte säga stopp, fast världen föll som ett korthus, när vi
försökte klättra opp. och vi fick aldrig säga hur vi älskade varandra som bara vänner gör
du var så poetisk och nu går du i en annan värld, jag tror den kallas himlen och jag har
aldrig varit där. men när jag ser på alla stjärnor över himlen så önskar jag att du var här,
och nu kan jag bara säga
 
kom tillbaks, den här världen är så underbar, kom tillbaks hela världen var så underbar,
det kunde lika gärna varit jag, det kunde lika gärna varit jag, det kunde lika gärna varit
jag. lilla fågel blå.

träning is to come

nu ska jag snart iväg och träna. om inte så lång tid kommer den onyttiga orörliga omuskulösa sarahn försvinna och ersättas med en nyare verison. en bättre. en snabbare. en starkare och, framförallt, en nyttigare! ja! för på tisdag börjar mitt nya liv. socker på helgerna och frukt i veckan. yupp, så ska det blir. och inte bara det. utan tre träningar i veckan. hej döing! hoppas du överlever.


efter träningen ska jag hemom en snabbis (jag vet att hemom kanske inte är ett ord med hem om om det ska vara så himla noga) och duscha, äta innan jag drar vidare till fridolin! jag vet inte om lina och julia kommer joina eller hur det kommer till att bli. men det blir nog bra. hopefully^^

igår träffade jag älskon som lina mille och antonia. det var ju inte igår vi var alla fyra precis. om alla slutar vara så förbaskat upptagna med så skulle det kunna gå fortare, men. det är ju som det är. det var iaf mucho nice:) jag mötte mille i halmstad efter min senaste besvikelse på en femman lott. (om man bara fått saker med en etta i början så kan ju itne en tre bara dyka upp! dålig stil) och på 324an till LA. anne hoppa på i veinge och ojoj, det var så länge sen vi sågs så det är ju helt sjukt. hon som har flyttat och allt. nu denna träningen har jag ju ingen att ha följe emd:( och ingen träning antagligen i fortsättningen heller. jag saknar henne, varför ska hon vara så långt bort? byta till sannarp så blir livet lättare:D JA!snart börjar skolan och man har ju en sketen jäkla engelska muntligt grejs. jag kunde allt så bra innan lovet men "nej vi hinner inte vi tar det efter" så nu måste jag läsa på hela skitet en gång till så att jag kan det. imorn ska jag dessutom, eventuellt fika med laumann. det kan bli nice. jag är nyfiken på hans senaste span iaf, om det nu var någon jag kände jag fattade inte. men det är kanske inte ovanligt heller för finns det någon som är otydligare än laumann? nope, dont think so.

ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har
23:14


IM WALKING ON SUNSHINE! OH
i feel alive, i feel the love, i feel the love that's really real!♥

and dont you feel good?

nu lyssnar jag på massa pepp låtar. det är så att jag skulle kunna repetera HELA träningspasset tidigare idag! HAH, in my dreams. men det var riktigt kul att träna idag. det gick inte riktigt lika skit som det brukar. och ulle, hah, hon gillar jag. hon är så snäll mot alla och ger en massa råd (som jag verkligen verkligen behöver) en liten mamma för laget nästan. det gick inte världens bästa hela tiden. men ibland emellanåt gjorde jag något bra. och det känns så bra när man gör något bra. japp! det känns i vader och ben, men jävligt stolt är man ändå!

sen bar det av till frida. kolla in alla i filips skolkatalog som man känner i 8an och 9an. hah. sicken mobbad katalog. den var ju inte ens i a4 storlek. och allting ska verkligen ändras så fort man slutar. alla klasser bytar namn och hela rangordningen och fan och hansmormor. jag är nästan glad jag inte går kvar. men ändå. suck alltså..

original cute body you a mek man mud up
eyeliner -- pon ya face a mek man mud up
nose powder -- pon ya face a mek man mud up
pluck ya eyebrow -- pon ya face a mek man mud up
gal ya lipstick -- pon ya face a mek man mud up
jag ska börja på min lista, saker man måste göra innan man fyller 50, men jag kommer ju på nya saker varje gång så den kommer byggas på:P

 • bungy jump (ovanför vatten såklart så man inte dör)
 • surfa (gärna florida, californien, kanarieöarna, eller exotiska ställen)
 • åka till kina
 • ta en tripp till new york med fett mkt pengar till shopping
 • vinna alla dessa pengar gärna på lott
 • hitta ett bra jobb
 • åka på kamelsafari

dagen

idag är det helgdag. trettondagen om jag har rätt i dess namn:) sitter här hos pontus och han lirar något jäkla ninjaspel, jag är väl sissy som tycker att typ allting utom tekken är läskigt (detta är inkl tony hawk närman ramlar och blod sprutar, fastän man inte dör).
okej, nu slog han över på pippi, de är det bästa programmet jag någonsin sett, så jag sa till honom att inte byta.


00:41
fast pippi är ju inte mitt favorit program. någon tog ju över tangentbordet, och jag skall icke nämna namn;) haha. nu har jag precist kommit hem från tjejkväll. lina mille och antonia. oj va det var länge sen vi sågs alla fyra. som jag saknat!<3 nästa gång tycker JAG dock att vi ska vara hos antonia så vi får se hur hon bor nu förtiden:) har ju ingen riktig koll. snyft.

god mat, härliga vänner, musik och tjejsnack. what else do we need?


och så kommer jag hem och får ett litet häfte som är fullt med kuponger på mat 2 för 1 och massa massa! sarah lycklig:D haha, inte för att jag antagligen kommer få det använt men hey, det skadar inte att få rabatt om så bara någon entaka gång;) hehe. nej, glad blev jag faktiskt. fan, nu blev jag panik kiss nödig, sånt händer ju. men toan är inte ledig ändå.
lina, jag saknar dig att inte ha dig vid mig varje dag. jag saknar våra skämt, jag saknar oss. jag saknar dig och jag saknar mig när jag är tillsammans med dig. men vi kommer inte glida isär. det kommer inte hända. jag lovar dig min bästaste vän. jag älskar dig och det kommer inte att försvinna.


nej. nu är jag trött. ska läsa i min kupongbok och sova. godnatt

ny

hepp, helt ny, helt nytt ställe
ska bara komma ihåg att jag ska skriva här sen. i fortsättningen vill säga.

idag var vi på shoppingtur. inte i LA, nejnej, halmstad ftw. yupp. frida försov sig (ska de bli en tradition nu?) men jag lina julia var ju fett på! vandra runt och idag stressa vi verkligen inte. och hann allt. helt otroligt, men själv hade jag ju shoppat en del på lanzarote och julia&lina har varit inne ett antal gånger i halmstad under tiden jag varit borta. bara i förrgår gick jag iofs i affärerna i hstad men har men en pojkvän som inte är mkt för shopping och ställer kravet på högst 6 affärer så blir dte inte mkt mer än in, ut. jag lyckades lura in honom i 13 affärer iaf, har man en kille med minne som senil kan det vara till ens nytta ibland;)

jag köpte inte någon onöda direkt idag heller. så lite stolt, plus i kanten på mig! underkläder som jag är i behov av verkligen, fast jag fattar verkligen inte vad det roliga är? mina kompisar blir ju i extas när de hittar några söta trosor med matchande bh. jag tycker verkligen det är jättetråkigt att lägga pengar på det. men jag är väl udda med i guess. jeans är det enda jag kan lägga stora summor på. sen köpte jag en ny väska, äntligen! och ett par nya gympaskor (eller inomhusfotbolls skor. i dont know) och det är ju ännu mera äntligen! kollat efter sen sommaren 2005, efter kroatien med lina. nu är det ju faktiskt 2007, i början men dock.


nyår
hah, jadu. nyår var ju inget att hänga i topp i granen över bästa nyårsfiranden någonsin. nejnejnej, verkligen inte. men samtidigt var det väl inte så jättehemskt. vi var hos frida och skulle äta fin middag och så. sen spela idol spelet och se om det skulle bära av någonstans. vi kom aldrig iväg. och delvis är det ju mitt fel, faktiskt, vad folk än säger! jag vet det. och på grund av denna händelse missa jag hela tolvslaget. elva slaget med nästan tror jag. och ettslaget också, missa alla raketer och alla gottnyttårs glada miner och allt. men det gör inget. jag hade trevligt för det mesta^^ förutom när jag leta huset runt efter en dammsugare och närjag väl hitta den så fick vi inte igång den. doh! eller när glaset sa kras! eller "march till toaletten då!". ja, bättre nyår finns. men jag träffade frida lina julia och er älskar jag vänner:) sen träffade jag pontus som kom till LA kl 3. yeah (h)

jag var på lanzarote över julen. wonderbaum! underbart väder. dock kunde verkligne ingen jag träffade tro på att jag faktiskt varit där. förrns de såg mina fötter. tydlgen enda som fått färg:( mille & hennes vän johan mest skratta:P magnus bara "seriöst?!" och jack "grattis" tack allihopa tack.. ska träffa mille och anne:) det ska bli superkul!^^ sen träning. snart blir det massa träning nonstop igen. tur det. så allt semester, jul och nyårshull försvinner! yeah.


who's gonna drive you home tonight?