resdags!

nu, väldigt väldigt väldigt snart så ska vi iväg! jag borde verkligen packa det absolut sista innan det åker in i bilen. hm, dålig planering som alltid. större delen av packningen har jag gjort denna morgon från 9,20 och framåt. steffen ringde ju lagom tidigt och kunde inte somna om utan låg bara och tänkte på allt som skulle göras. även om jag bara låg och njöt av att vara nära pontus så kände jag mig tvungen att ta mig ikragen och få lite fixat. lite stolt är jag att jag gjorde det. annars hade jag då aldrig hunnit vara här, inte för att det vore värsta dödssynden om jag inte var det men ändå.

så igår kändes det inte bra, men vi tog oss egenom det, som alltid. och jag vet säkert nu. det känns säkert. vi klarar det, vi tar oss egenom allting. bara vi fortfarande vill så går det, det går alltid älskling, och efteråt blir det alltid bättre än hur det var innan också. jag älskar dig så mkt pontus<3


igår kolla vi lite på 9ornas bal, sarah kände dock att hon ville hålla sig mest i bakgrunden men det var kul att få säga hejdå ordentligt till julia och frida iaf. längtar tills vi ses igen tjejer:) saknar er redan! er och pontus kommer jag ju sakna som bövlen! men det kommer bli sms och kort, kanske något ring i luren också, vem vet?^^ nej nu ska jag fixa det sista


vi hörs nog om ca tre veckor!^^

italy

italien italien italien

just nu så kuinde det nog ha känts bättre. men det är ju alltid såhär

styrd

jag är så trött på att jag låter mig styras. att jag låter andra bestämma över hur, vad, när jag ska göra vad. jag är så trött! det är upp till mig, men jag vill samtidigt inte dte ska vara upp till mig. när något är upp till mig så väljer jag bara fel. allting är bara fel fel fel just nu.


jag vill känna att jag lever, känna att jag finns, känna att det är inte så pjåkigt att leva trots allt. emellanåt så älskar jag livet, med vänner, pontus och allt! och sen kommer den där känslan, tomheten, jag vet inte vad det är, men med ens blir den även den minsta lilla sak så tung att bära. jag är trött på tomheten, som alltid har funnits där inom mig, och jag vet inte hur jag ska bli av med den. hur gör man?


italien imorgon!
tack för veckan pontus<3

ljuset

matchen inställd! både bra och dåligt för man var ju så inställd på det. men sköööönt! en ledig söndag och det är så himla fint väder med! synd man är bränd bara:/

får kanske ta och hjälpa till hemma lite innan jag ska träffa pontus tror jag. känns som om det är så det kommer att bli iaf. och jag har egentligen inget att skrivamen en sak, som är så liten, kan verkligen ljusa upp hela min vardag

hoppas

jag vågar hoppas, jag vågar tro                       det kommer att funkadet är något vi båda behöver, och jag tror verkligen att det gör oss båda gott. bara det inte blir, omvänt, det är bara det jag är rädd för.image14

the path that im walking i must go alone
i must take baby steps 'til im fullgrown
and fairy tales dont always have a happy ending do they?

så imorn är det då återigen match, och jag får väl se hur mycket (om något) jag får spela. sist vi åkte långt så blev det ju inte ett bajs, hur kan jag veta det itne blir rewind? nej, positiva tankar och får jag spela ska jag ge järnet. även om det bara är fem minuter, jag kommer vara sur, ledsen och irriterad men jag ska fanimej ge järnet ändå.

sen ska jag träffa pontus så snart som möjligt och så mycket som möjligt innan torsdag. och frida ska jag träffa på tisdag är tanken. gud, det närmar sig nu. jag är nästan lite rädd. resfeber tror jag allt.
idag vakna jag tidigt och diskade och åt innan jag tillslut väckte sötaste älsklingen som fortfarande sov, att han blev väckt däremot var nog inte något han önskade högt, men va fan, han har ju tre veckor på sig att sova sen! hehe. vi konstaterade att hans tangentbord nog gått åt fanders så till stan och köpa ett nytt. en kebabrulle hann vi också med innan vi tillslut åkte hem till honom igen, var där i ca 30 min innan jag var tvungen att gå för att hinna med bussen igen, hah, massa buss minsann. i stan gick jag runt och prova tröjor. JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄR! funderar på att köpa den fastän jag egentilgne inte har råd, vill ha vill ha vill ha!

bussen hem tog ju en evinnerlig tid, efter 30min så var den i trönninge ffs. kom ju aldrig hem typ. lite msn och ringde frida och bestämde och sånt. käka och höll på och så drog vi + lina till beachen. åt massa skit och de två bada. jag var inte riktigt på humör. gjorde lite utfalls steg^^ sen hemma vid halv ett typ. det har varit en supertrevlig kväll och jag har babblat på som jag alltid gjorde förr. jag tror det är en förändring på g?


sommarlov

jag har fixat och jag har donat och nu har jag städat, nu är det fint. ska dammsuga en dag, men inte idag. jag tror inte mina föräldrar egentligen tycker om mig "åh det är så bra nu när du har sommarlov för då kan du göra en massa sysslor i hemmet, jag har redan planerat åt dig att du ska dammsuga hela huset en dag innan vi åker" vadå, tur med sommarlov? jag går hellre i skolan som nu senaste veckorna och gör ingenting, än dammsuger hela huset. slår man upp det på SAOL visar den:

SOMMAR-LOV. lov (se lov, sbst.⁴ 3 a) under sommaren, lov på sommaren, sommarferie. Barnen har sommar­lov. ÅbSvUndH 58: 276 (1730). särsk. i jämförelser l. mer l. mindre oeg. l. bildl.
Från gråbärgslandets vardagsgrå bekymmer / till kontinentens solblå sommarlov. MALM Bländv. 25 (1926).
Där ute i skyttegravarna hade hemlandet och freden stått för .. (frontsoldaterna) som ett evigt sommarlov av solig tystnad, grönska och vattensorl.

inte fan kan "ett evigt sommarlov av solig tystnad, grönska och vattensorl" bli förknippat med att dammsuga hela huset? nej fy pyttsan!
ikväll ska jag träffa frida och lina, ska bli megans nice faktiskt^^ kommer ju kanske inte ses så mycket mer sen. sarah kommer ju ha fullt upp med att dammsuga huset :( hmbug. lina träffar jag klart på torsdag när vi åker till italien! wiho va det ska bli kul! fast jag har mig allt en viss liten oro. vi får väl se, orolig är jag, men samtidigt är det en fjollig oro så jag ska verkligen inte tänka på det. tänk på annat! jag har ju faktiskt sommarlov!

hjar varit med pontus. vi var i stan och köpte tangentbord och käka kebabkungen, fatta ju inte ett ord av vad människan där sa till mig, ketchup?:S uh? och massa jag fatta inget. menmen, det gjorde itne pontus heller så det gör ingenting, då är det inte jag som är döv iaf!

men nu är det mat och jag är redan sen till frida ATTSINGENS!

utmaning

här är man hos ponte ponken och ska spela bombman och bara en kontroll fungerar. så bajsigt säger vi.

riktigt fint väder återigen men jag är då inte ute. både jag och älsklingen har ju bränt oss så det blir nog inte solen än igen. får vila huden^^ hm, tycker verkligen inte att det känns som sommarlov, det är som om något fattas, eller snarare jag vet inte... fasiken, jag vill bara njuta men det är som om något hindrar mig. vet inte vad det är och jag vet inte omjag vill veta det heller. nej, jag ska sluta vara så sörens filosofisk och tänkesam (eller vad det heter) för det leder aldrig någon vart, det slutar med en ledsen/sur sarah. så slut på tänkandet! och fram med tävlandet, pontus utmanade nu;)


italien snart babe! ohyeah<3

sommarlov

äntligen äntligen sommarlov
idag var sista dagen som blev med glass, cola, jordgubbar, charader, klassen, bergman, blue thai och sen tylösand. det har hittills varit en perfekt skolavslutningsdag. och inget har egentligen varit fel, jag känner mig inte direkt 100% glad och så men jag vet faktiskt inte vad det beror på. trött kanske, jag vet inte.


ikväll ska vi nog ut, jag ska med pontus och denna kvällen försöka vara lite socialare än sist såklart. men han kommer inte ihåg exakt vart det var så det ska ju bli intressant. vi får väl se hur det blir med allt:) han är btw i duschen nu, en väldans tid tar han<3


så italien och sen iväg igen, antagligen sundsvall lät det som? nnice:)

man tröttnar på att alltid komma tvåa, i andra hand, eller sist. man tröttnar

midnattsdopp

jag blir galen, jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag egentligen ska tycka om dig. du lurar mig, grundligt, jämt

image13
skolan idag var mest onödig. betygsnack och sen hemma vid 2. världens längsta bussfärd och livrädd att försova mig all time! sen hem då och jag klippte jeans och fixa och dona. satt vid datorn och fixade med bilddagboken, äntligen! sen skulle jag äta mat och hjälpte min mor att fixa med bordet. sen kom jag på att min hjärna tänkt fel och att min träning började om en kvart. så det blev hux flux packa och cykla snabbt som attans. och, tro eller ej, men jag kom i tid! super i say. så träna, det var kul som alltid, fastän bilder kommit upp. haha, vissa bättre och vissa sämre jag ska nog vara tyst. mega god fika vid mötet. var hos frida en bit efter kl 9 och kolal depserate housewives. skulle vänta på lina som skulel hemom. när hon kom till frida satt vi och klura ut vad vi skulle göra (julia var redan där när jag kom) lisa ringde och ville hänga på vart som. och det bar iväg till emllbystrand. jag cykla hemom och hälsa på släkten. tog en bit tårta och packade. trevligt att ses och iallafall hinna säga någonting.
sen kom de och plocka upp mig och vi cyklade till mcdonalds. mötte emmy, pill, mimmi och compani men drog snart. till stranden och jag och frida tog oss ett midnattsdopp, inte alls så kallt som man trodde, nästan varmt! sanden var mycket kallare lovar jag. och sen skulle vi bara kolla stranden nedanför strandhotellet. träffa jack och kasper och lina fick lite svårt att komma någonstans. väl vid stranden var det en brasa men vi vågade typ inte kolla vilka det var så tänkte cykla hem när jack och kasper kom ytterligare en gång. och det var lina som fastna, hon bokstavligen talat fastnade, han höll fast cykeln. så vi ska inte hoppa på henne här.
tillslut cykla vi hem efter massa bra låtar sjugna och snart ska jag sova


imorn, MATCH OCH PONTUS <3

tänka

hur ska det gå?


jag vet jag inte ska tänka på det men det går inte att sluta

trött

fasiken. när jag vaknade imorse trodde jag aldrig att jag skulle bli såhär trött när jag väl kom till skolan. riktigt sömnig är jag. mina ögon bara faller ihop och svider. haha


imorn, träning, nationaldag så är det match och sen torsdag så är det skolavslutning! det blir jordgubbar och glass, bergmanssalen, sen käka i stan och ev, tylösand (sol&bad) med alla. fy fasiken va nice! hoppas på finemang väder.
 och pontus, bråka inte, du ska med och bada bara, and that's it:) <3

kulkul

idag hade sarah tur. det låter kanske hemskt, men det är ju sanningen. tack vare att hanna skada foten så fick jag spela jättemycket. det tycker jag var jättebra och riktigt roligt. höger mitt är ju inte kanske gjutet för mig men det kändes faktiskt bra och det var kul. helt enkelt!


imorn ska vi rensa skåpen, mama! om det behöves liksom! mitt är så rörigt! och tror dessutom jag har en massa saker som kanske inte är mitt. men vad vet jag. folk lägger ju in sina saker när de känner för det;) hostpontushost.

funderar på att sova, spela spel eller ladda bilder. hm