lost

maybe you lost her to another?

så jäkla duktig är jag. bokrecensionen gjord. stolt som få ska ni veta! aja skolan snart


problema

jag har kommit på mitt problem

det som skapar så mycket sorg och skit rent ut sagt. jag har kommit på det. det som gör att jag oroar mig i onödan, får falska förhoppningar och det som gör mig besviken. det är inte någon annan, nono. jag vet det och jag vet att det är mitt y sólo mi problema! och jag ska ta itu med det. jag vet itne riktigt hur bara. jag måste tänka ut det. fast de leder kanske ingen vart.

jag vrider och vänder på saker som är en dimensionella. med andra ord, helt i onödan! jag är nog hopplös, men nu vet jag det. nu vet jag mitt problem, jag tänker för mycket
så äntligen klar med företagsekonomin, blir det nu inte mvg så blir det en oerhört trött sarah. fast jag har ändå aldrig gjort håkan riktigt nöjd så varför skulle itne något fattas nu? hm, det går som det går, och hur det går får jag typ inte veta förrän hösten. eller vänta! kanske på tisdag? det hade varit kul att veta nu inann faktiskt.

igår var onödigaste skoldagen ever, hämta en filt kl 9 och sen kl 13 var det sturelöpet och sen åkte jag och pontus hem. vi beslöt för bio fastän frida inte kom med:( pirates 3 vart det och nu fungerade faktiskt filmen. wiho! den var ju inte som de andra, men ja, jag ska inte säga något.

idag var det iaf en massa lektioner fast sarahs humör har varit som .. ja jag vet inte vad. upp och ner och hit och dit. och jag försöööker verkligne, jag försöker! det ska du veta att jag gör. men ibland blir det svårt bara. ibland vill man bara komam bort därifrån. hear no, see no. det vill vi alla ibland, bara försvinna, visst är det skönt? och jag ahr haft träning idag. det var riktigt lajbans och jag tyckte inte att jag sög lika mycket som jag brukade. nej, kul var det, rätt och slätt, kul. men jag tycker då så synd om antonia och hennes ben:( hon som verkligen lever för fotbollen, FY!

image12Skatteverket som jag nu är expert på! ;)
då var det helt enkelt dags för sarah, att sluta tänka!

ibland

sometimes its hard to believe that you mean something to someone

jag längtar tillbaka, till tiden då jag kunde ta allt. jag kunde ta det
jag vill inte vara här längre. det fungerar inte. det kanske bara är meningen att det inte ska fungera

let go

så sitter jag här i multimedia salen. och jag vet ju inte direkt om vi kommer att sluta tidigare men lets hope so! för för en gångs skull kan faktiskt sarah ta del av att sluta tidigare. annars får jag väl roa mig med att göra annat på datorn, så som nu. de andra sitter och spelar men jag är ju så jäklans kass på det. håller mig nog borta från spelen tror jag.


fy fan va bilbingo är tråkigt, det finns nog inget värre faktiskt. och han var ju helt hopplös som läste numrena. hörde inte det bästa och vimsade till det rejält någon gång. inte för att jag skulle gjort det bättre ... eller det skulle jag kanske ha gjort. haha, inte vet jag. its time now, now's the time, for us to let ourselves go, go and away

stopp

du driver mig till vansinne, aldrig kan man få ett svar. aldrig kan man få veta. men säger man något blir det fel då med. och du säger alltid du ska höra av dig, men sen hör man aldrig av dig. aldrig.
och ändå älskar jag dig


vad ska jag säga. vad ska jag göra. jag vet inte, jag vet inte. det tog stopp nu. det tog stopp.

inhopp

tack för de varma orden, för de värmer verkligen. men jag blir nästan bara ledsen. det är som det är och det finns ju inte något att göra åt det. jag kan inte hjälpa att jag lyssnar på en del ord jag verkligen itne vill höra. jag säger att jag totalignorerar och itne lyssnar, och visst ignorerar jag men man hör ju fortfarande. bara för jag ignorerar blir jag inte döv. tyvärr.

jag vet inte vad jag ska göra för hur jag än gör kommer det ju inte att funka på något sätt ändå. det blir aldrig bra förutom när någon får dåligt samvete liksom. då är det sarah för hela slanten, och visst var jag ändå helt okej, inte alls så kass som alla hela tiden ska tro. jag är bara så trött på att vara dålig. jag är så trött på att all tid läggs ner på alla som är bra och jag är så trött att det alltid är samma. det är alltid samma. alltid alltid. och det kvittar ju vad jag gör. om jag tränar, gör något bra, springer snabbt eller bryter.  det hjälper inte. för alla andra gör alltid något lite bättre, stråt vassare. jag blir så trött. för man blir ju besviken, man försöker verkligen och ändå så bara funkar det inte. det funkar inte.


och tio minuter är inte lätt att spela och komma in i en match och göra något bra. man klarar inte det på tio minuter. sorry men jag gör inte det

nyttig

why dont we go somewhere only we know?

har ätit pannkakor som jag gått och varit sugen på hela dagen. var såklart inte lika gott när man väl åt det. är det nästan aldrig känns det som. idag har jag varit glad. det har varit en väldans bra dag, med liksom bra balans. det känns skönt och sorgligt. det kommer aldrig bli fler såna dagar. fan, jag vill faktiskt itne byta klass, kan det inte bara vara så som vi har det nu? det hade varit bra tycker jag. då hade det inte varit hela världen om man kanske valt fel inriktning eller något sådant. nej fy jag vill ha kvar min klass.


nu ska sarah bli nyttig. jag har varit så hiskeligt förkyld på senaste så jag har inte direkt kunnat börja med mitt nyttiga liv. men det ska de bli ändring på! idag är typ första dagen som jag faktiskt har mått bättre på. om man tar bort min hals imorse och i natt. det var inte vänligt. men nu mår jag galant! (minus att jag fryser och hostar då och då)
nej nu ska jag ringa frida! :)

hål

man tror att tårar kan ta slut. kanske inte själva tårarna men att man tillslut börjar gråta över samma anledning. jag trodde det. tiden läker inte alla sår, alla hål, såklart. det går ju inte. men man vill gärna tänka så. för att orka vidare om inte annat.behöver

jag är nog hopplös. jag vill aldrig göra någon besviken, men ändå gör jag det. helt hopplös är jag. men det är ju bara att rycka tag i sig och fixa det.

like you are supposed to suck out the poison from when you get bitten by a snake i had to suck the posion out from my life

och allting går, bara man gör som man ska göra, för jag vet vad jag ska göra. jag behöver er i mitt liv.


image11

 


fasiken va jag verkligen måste ta och sova nu. det ska jag allt! måste upp jäkla tidigt imorn med om jag ska ta en sån slö morgon, nej men jag måste faktiskt hinna med att duscha! hepp snepp nu är jag dessutom trött, förkyld och tappat rösten. WONDERBAUM!

hey pontus, you're my bitch. glöm inte det! ska till dig imorn fast jag orkar nog inte ta med mig någon vattenmelon till dig ;) den är ju tung:( <3

räkning

finns jag där? jag hoppas det
jag vill deträkna med mig!

bussar

nu måste jag gå till bussen snart. bussen som de kallar 324 och som ska ta mig till halmstad. från halmstad ska jag sen bli tagen av 350 (eller 330 men tror det är 350) till gullbrandstorp. påvägen dit ska jag kolla ut om det är söndrums IP som ligger där jag tror det ligger. isf får jag ringa bengt och säga jag kommer direkt dit vid tre, det hade lättat för oss alla. men nu måste jag till bussen innan den går utan mig. så får vi väl se hur allting blir:)

glatt försökandes

jag försöker, jag försöker verkligen. så himla mycket försöker jag, och jag ska klara det. denna gången ska det gå utan att jag ger upp eller bryter ihop. denna gången ska allt försökande ge resultat

image10

kommer du ihåg då?jag är glad, jag är en glad människa, och jag lever ett bra liv med bra vänner och bra pojkvän så jag är glad. okej mamma, blir det bra nu? så du kan sluta oroa dig och fråga mig för fan.

ikväll ska sarah ta sig till lisa, äta mega mycket orgasm kaka och piff i muffan kaka och sen är planen att jag ska rulla hem. kommer vara tandläkarens mardröm imorgon kl 7.50. men det är rätt åt dem som smsar en en HELGDAG kl 8 och påminner en om att man har tid. det är lågt faktiskt. t,o,m andré höll med om att det var elakt.

så somnade jag om och sen vaknar jag inte förrän mamma kommer in 9,15 och undrar om jag inte hade träning kl 10. ops. jag hade inte tänkt så klart när jag gick och la mig så det blev ju att jag hade ställt alarm på 9,30 istället för 8,30. sicken tur hon kom. så hann sarah slänga i sig en macka och byta om innan träningen.  för så duktig är man.jag har inte ätit något på ett jävla bra tag nu och är så in i allatiders hungrig, så nu är jag sur och lättpåverkad.

skyldig

det är så det är. vi tänker inte likadant bara, eller hur? uppenbara saker för mig är synnerligen ouppenbara för er. och jag bara blir så ledsen och så trött. och så blir jag besviken, mest på mig själv för att jag bryr mig. det är tydligen bara jag som tänker så och jag evt ju det nu. det är ju inte första gången precis. fan va jag blir irriterad. det är ju så HIMLA uppenbart eller hur? men nej, tydligen inte. det är väl bara bara jag.

varför känner jag jämt en sån skyldighet?

image8
det var annorlunda, för länge sen. jag kände inte såhär, upplevde det inte såhär, inte på detta viset. när vi var små var allting annorlunda. jag kunde ta precis allting , det var annorlunda, att vara jag, att vara du att vara vi. vi fungerade annorlunda och mestadels var man glad. även om något skulle göra en ledsen. och nu känns det som du bara sviker hela tiden, på gång på gång. jag vet inte varför jag upplever det såhär. men det är så det känns. vi är uppväxta i samma tid, med samma människor, inte samma familj klart men ändå. vi umgicks så mycket. mest på senare tid. men det är inte samma. för det blir alltid förändrat. du är inte samma.


image9
FAN  va jag saknar tiderna. vissa tider är som borta, och oh vad jag saknar dem. samtidigt som jag inte för något i världen vill åka tillbaka och leva i det förflutna. då hade jag inte haft pontus, och massa folk som jag aldrig träffat. jag tänker inte åka tillbaka. eller jaga de gamla tiderna att komma tillbaka. pontus, du gör mig så himla glad, du gör mig äkta lycklig. och alla mina vänner gör mig självklart med så himla glad, så himla lycklig. utan er alla skulle jag absolut inte vara den jag är idag. men har jag ändrats? jag tycker inte det, såklart. det kanske jag har. mitt beteende kanske har. jag försöker verkligen. jag försöker verkligen att vara som jag alltid har varit, jag vill vissa tider och stunder ska vara som de alltid har varit. men det går inte. för du vill inte. du är inte samma. kanske inte jag heller. en olycksalig kombination. men jag saknar dig, er, dem som ni brukade vara.

fotbollsskor

jag har köpt nya fotbollsskor!
äntligen! de är ju inte världens snyggaste men jag hoppas att allt ska gå bra ändå. huvudsaken är ju att de sitter bra, känns bra och gör bra. alltså att jag är bra med dem på så klart. det blir upp till bevis på träningen om ca en timme! yeah. feels goood


företagsekonomi fick vi idag, och engelska nationella. nåja, jag ska minsann inte klaga. fast jag ville verkligen arbeta i grupp på FE menmen. och så var det prov i mediekunskap idag. fy i fanen va det känns bajs. fast jag orkar inte riktigt bry mig. för det fastnade ju ändå aldrig i huvudet inte.smile like you mean it!

förändrat?

är det jag? eller är det du? eller är det vi tillsammans som inte längre går?
du lyssnar inte, du bryr dig inte. jag försöker, så innerligt försöker jag att förstå och skrattar när du skrattar. försöker du ens? försöker du ens göra mig glad? försöker du ens visa att du bryr dig? jag vet du inte bryr dig, det har framgått med all önskad och oönskad tydlighet. men du kan väl låtsas att du bryr dig? förmin skull? bara för att göra mig glad? är det så svårt?


det är inte desamma längre, men det kan vara jag, eller?

image6
lina var hon som firades! bilden är gammal för jag har inte orkat ladda upp gårdagens ännu. grattis till 17åringen!

igår vaknade jag upp hos underbara pontus och efter någon timme cartoon network tittande spelade vi supermario, det är då tur att vi spelar ihop, hade jag spelat själv hade jag aldrig kommit någon vart alls ju. sen fick vi lite mat innan jag tog bussen till stan. köpte blomma och ärenden åt systern min. sen LA och iordning och till lina, lite sen som alltid, jag kan inte hjälpa det. så åt vi och smaski smask var allt. extremt trevligt och vi fyllde i Lisas bibel, hemsk sak det där men så klart en massa saker man vill veta om sina kompisar. sen förflytta vi oss från f.d "bastun" som lina så vackert sa och in till tvn. dags för eurovision! woho! efter the ark fick vi också ta del av den kära orgasmkakan. smaskens! julia drog hem därefter, lite trötter hon och lisa somna ju nästan i soffan. hihi. vi andra va kvar och snacka till ca 2 kanske, jag vet inte. men sen skulle sarah iaf cykla hem i regn. huu. och väl hemma på toaletten var det värsta dramat. skulle precis ta mitt listerine när jag tyckte jag såg något krypa över golvet. och se på fan så är det en spindel! inte jätteliten inte jättestor men fett jävla äcklig och läskig. efter ha lugnat mitt hjärta som gick i 190km/h kastade jag en tidning på den och ner i toaletten. men efter denna traumatiska händelse såg jag spindlar över allt och trodde en mutant spindel väntade på mig när jag la mig ner. fy pyttsan va jag ville ha pontus där just då! det där med ensam har jag blivit dålig på.och idag är det bilbingo. woho ..... eller inte. tråk väder är det med, bara det inte blir spö regn. då blir jag ledsen. ska åka dit med hanna antagligen, så trevligt. på kvällen ska jag kanske träffa pontus jag hoppas hoppas hoppas verkligen det! jag vill vill vill vill! men bussarna på söndagarna är fanimej inte att leka med alltså:/nej nu ska jag ta mig i kragen och plugga allt som skas! vi har naturkunskap att renskriva, en uppsats att komma på och skriva, en novell att skriva, spanskafrågor att besvara!


DET ÄR VERKLIGEN INGENTING! men jag blir så förbannat irriterad ändå!
DET ÄR VERKLIGEN INGENTING! men jag blir så förbannat besviken ändå!
vad är det med mig?

6 månader

6 månader och en dag har jag och pontus varit tillsammans nu:D hihi, jag älskar dig!<3

ikväll blir det firande av lina och eurovision! wehey OM det ska bli kul att se hur hon ser ut nu när hon är sminkad och allt minsann! woho!

jag måste verkligen igväg och fixa mig nu, ska vara där kl 18, men det hinner jag. supersarah!

MEN bara måste berätta, JAG sarah hedvig elizabeth pontén, JAG fick spela HEEEEEEEELA matchen igår mot snöstop/nyhem! YEAY! och jag fick banne mig lite beröm efteråt också, om det känns BRA eller?! Good goood;)


bilbingo imorn! blä

trötter

vad är det?
jag är bara trött. trött, trött, trött. till och med min svenska/engelska lärare har frågat hur jag mår. om jag mår bra. jag mår bra, visst mår jag bra, eller? klart att jag mår bra. jag är så himla trött bara. trött trött trött. och ikväll ska jag sova hos pontus, hur konstigt det än må låta så sover jag faktiskt bättre där än hemma. jag vet inte varför, men så är det. är det så, så är det så.jag bara är trött, orkar itne mer. jag orkar inte plugga, och jag orkar inte med att saker inte går min väg, jag orkar inte med lögner


shame on you if you fooled me once, shame on me if you fooled me twice


ett år

ett år har nu gått
och det är ett år då mycket har hänt, utan att du har varit här. jag har klarat mig bra, jag får hjälp av andra att klara det. jag känner inte att det är svårt. det är livets gång, och ditt tog slut för just ett år sen.jag har sovit över med pontus i mer än en vecka. och det har varit helt underbart min älskling, att du har velat vara med mig så mycket. du är fantastisk och kan knappt vänta till i sommar när vi ska till småland! <3 älskar dig

justnu pratar jag i telefonen med anton och viktor, pyttsan va det var längesen! men man blir så glad över att de överhuvudtaget kommer ihåg mig. så vi pratar minnen och viktor spelar piano. helt knäppa är dom. men det är attans trevligt att prata med dem!

mario

galen gör du mig, knäpp. varför överhuvudtaget säga så? vad döljer jag nu? för helt ärligt så vet jag inte.
har jag gjort dig sur på något sätt? har jag gjort något elakt? har jag sagt något dumt? du blev sur sist. det verkligen strålade surhet över hela dig, och jag vet inte vad det är som har hänt men shit like hell har jag gjort något. vad har jag gjort? sluta vara sur och prata med mig. sabotera inte något för då kommer jag seriöst bli riktigt ledsen på dig, jag har aldrig saboterat något för dig och jag ställer alltid upp för dig när du behöver. det gör jag fortfarande, glöm inte det. men varför gör du såhär?

älsklingen spelar supermario64, vågar inte prata med honom. blev game over nyss, men jag gillar honom skarpt!<3
och igår blev det inget spelande, så jävla trött på det är jag. hela lördag dag blev ju helt förstörd, fasiken va irriterad jag blir, visst "jag garanterar du får spela nästa" tack men 10 min är knappt lönt en hel dags färd.

blind

för vissa saker är ju bara uppenbara, solklara eller hur? bara man ser det hela i rätt ljus
jag är blind

kommer det att bli bra?