Tisdag

Jag är så trött och mätt!

Idag har jag varit galet duktig (om du frågar mig iallafall). Efter mitt senaste blogginlägg lyckades jag avreagera mig totalt så all ilska bara släppte, tack blogg.se eller tack solen. Så jag tog mig i kragen och skulle sätta mig med matten. Ringde McDonalds också, såklart var hon jag skulle prata med sjuk idag också. Blir knäpp, de gånger jag verkligen har vågat då är hon inte där! TYPISKT. Så satt och räknade matte som tusan. Stolt är jag, helt galet stolt. Så på provet imorgon hoppas jag på det bästa. Men det kommer väl gå som de senaste proven. Neeråt till den nivån då jag sitter och hittar på egna uttryck och termer.

Sen kom mamsen hem precis när jag ätit hamburgare på GI-ruta ;) Riktigt smaskigt. Så hon och jag åkte till Eurostop en sväng. Jag fick minsann köpt ett skärp och ett par skor. Hade hoppas på en vit klänning, det har jag letat många dagar och nätter efter, men den får väl vänta lite till då. Sen hem och ombyte till träning. Har nog aldrig varit segare på en träning. Det var som om två små, envisa barn hade virat sig runt mina ben och klänger och vägrar släppa. Hel sjukt med andra ord. Men nu är jag hemma och mätt efter en bit tacopaj, den är helt otroligt god i alla stunder!

Jag och Lina diskuterar morgondagen. Det går inte framåt överhuvudtaget. Snart tar vi bara något och så får vi hålla fast där. Jag orkar inte. Nu är jag trött på allting som har med valborg att göra. Skolan är jag inte sugen på heller imorgon, onsdagar är så jävla illa.

kokande

Nej det bara kokar inom mig när jag tänker på det. Du känner inte mig. Hur kan du säga så? Och jag blir så frustrerad och förbannad så jag tror jag kokar över snart. En dag kommer jag skrika på dig om att lämna mig i fred, och den dagen kommer att komma snart. Jag orkar fan inte få kommentarer, du känner mig inte tillräckligt bra, du känner mig för i helvete knappt alls! Så om du tror jag bara gör och är som jag är för att jag vill ha folks uppmärksamhet, att de ska tycka synd om mig, så think again mister. För en liknande kommentar och jag kommer seriöst att flippa sönder på dig.

Jag är den jag är, men bara för jag lägger ut en viss bild på bilddagboken med en viss bildtext till betyder inte det att jag sitter hemma och gråter om hur ensam jag är. Det fanns ingenting som tydde på att mina känslor överhuvudtaget var så. Visst, kalla mig emo om det nu känns bra för dig, men lär i alla fall känna mig först!

Det fungerar inte.

Allt handlar om effort. Att anstränga sig. Det där lilla extra. Jag bara känner att jag inte orkar längre.

Jag stressar i sönder och tappar kontrollen.
Jag går sönder snart



all we have is here and now, the road is long

Nationella

Nu har jag landat.
Och vi har haft nationella engelska.
Under en rubrik "The Youth Today Are Lazy and Spoilt" skrev jag om hur the youth var allt annat än lata.
Så bra gick det.
Snart är det matte, jag kanske har prov.

Är shopping, res och vinna-mycket-pengar-på-lotto sugen.

ivääääg

Nu ska jag iväg!

Alldeles alldeles strax ska jag ta mitt pick och pack och vandra till Glänninge, dumt att cykla eftersom jag ska stanna i Halmstad sen. Vi ska spela match mot Alet. Ska bli otroligt spännande och jag är verkligen supertaggad! Ser framemot att få sparka boll och röra på fläsket som bara suttit hemma och snutit sig de senaste dagarna.

Efter matchen, som vi såklart kommer vinna, ska jag till Pontus och spendera natten. På lördag är det hem till Frida som gäller för pizza, skräck och kanske kladdkaka. Haha, ska bli så jävla kul att det äntligen blir av! Sen spenderas natten i Kvibille, först time ever, och söndagen står fri för jobb. Har ingen lust att jobba alls men måste eftersom rösten försvann, ihop med det friska, i onsdags.

Jag och Nathalie fika igår. Det var så extremt kul så jag blev så himla sorgsen när jag sen väl kom hem. Vi satt och prata om Rom och hur jävla bra vårat projektarbete och allt ska bli. Åh, det ska bara bli så fucking jävla skit kul. Sen när jag kom hem blev jag asdepp och tog en promenad. När jag kom hem på nytt var pappa hemma så vi övningskörde. Hela tiden så ville jag svänga åt fel håll. "Dras du till Hasslöv eller?" Inte mitt fel att jag tar fel på höger och vänster hela tiden faktiskt. Men det var skönt att köra, trots det gick åt helvete.

Nej, nu ska jag iväg!

tu morrow

Mitt humör var precis, jag lovar, tre minuter sen, på toppelitoppen!

Men nu bara. Bläää. Orkar inte något och vill ingenting. Fan va jag hatar att humöret kan svänga såhär. Hur fungerar det egentligen? Bara, fuck shit piss, som någon eller som jag sa, jag minns faktiskt inte om det var jag själv eller någon annan som brukade säga det. Hah, gud. Jag är nog allt bra trött jag. Sov Sarah. Sov.

horoskop

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Din partner (eller någon nära dig) kan behöva lite mer rum omkring sig, och det får du acceptera - även om det är svårt!

Så himla svårt har det ju faktiskt inte varit eftersom jag inte träffat en endaste jäkla människa mer än mamma. Mamma i all heder, men det var ju bara en timme. Jag är sur, ledsen, rastlös och otroligt irriterad. Bara ta mig härifrån NU!

otroooligt

HAR GÅTT PÅ KNÄ SÅ MÅNGA ÅR I DEN HÄR STADEN, MEN JAG SVÄR ATT JAG HÖRDE FRÄLSNINGSARMÈN SJUNGA OM ATT LÄMNA ALLT BAKOM SIG


Helt jävla freaking unbelieveable! Har ju som sagt jobb på McDonalds och idag får jag hem ett brev och anställningsbevis ifrån Laholms Hem! Saken är den att på McDonalds lön ligger på 69 plus att jag vet inte hur mycket man får jobba. Ca 20h/ veckan vilket ger månadslön på ca 6000kr. Lönen på Laholms hem är 89 plus att jag jobbar 8h dagen, fem dagar i veckan vilket ger månadslön ca 15000kr. Hah. Nu får jag lagom ångest här. Vem skulle tro att man skulle ha två anställningsbevis att kunna skriva på?

sjuuk

Min helg har bara varit bra.

På fredagen så var jag i skolan, checkade den nya skoaffären (liten besvikelse måste jag faktiskt säga) och så hem. Match mot Knäred på kvällen. Fick spela hela och vi vann till slut ialla fall med 4-1. Så har vi lagt det bakom oss.

I lördags var det först träning, då jag var nog segare än någonsin. Sen övningskörde vi, jag är faktiskt mycket stolt över mina start och stopp nu för tiden! Första gången jag körde i trafikljus och rondell! Härligt. Sen på kvällen skulle man iväg till frida, och det var så himla trevligt att ses! Jag, Lina, Lisa, Julia, Anna, Ronja, Elin och Emelie var dit bjudna (Carro och Sophie men de kunde inte) och vi bjöds på god mat, tårta, snacks och roligt spel! Vid tolv tiden hade tre stycken redan försvunnit och de andra satte sig vid datorn och jag + Julia försökte göra något med kvällen och tog oss en cykeltur. Himlans trevligt även om allt inte gick som väntat;)

Söndagen sov jag och vaknade med ont i halsen. Bajs på det. Jobbade mellan tre och nio, en av de segaste gångerna då jag fick prata med många jobbiga pensionärer. Dessutom var den sista jag pratade med så himla seg att jag satt kvar till nästan kvart över. Uh, hem till Pontus och sov sämre än jag gjort på länge.

Igår, måndag, var det inte direkt en dag som jag skulle vilja hänga allra högst upp i granen. Jag vaknade med galet ont i ryggen och i halsen, dessutom svintrött för sovit alldeles för lite. Vi ska inte ens nämna slemmet jag hostade upp. I skolan var det "the big show" så att säga, projeket vi jobbat med sen i december skulle finally redovisas. Gick helt ok om man tar bort att powerpoint inte fungerade. Dagen rullade på med matte och engelska ute i solen. Trots det otroligt fina vädret frös jag som tusan.

Var kvar i stan med Frida till kl tre då jag och Pontus åkte till LA. På kvällen visade det sig jag hade 38,5 graders feber, så min halsont och att jag frös fick sin förklaring. Han låg och sov från sex till nio. Sen kolla vi tv till tio och så sov han igen. Haha, jag gjorde mitt bästa och sov en hel del i alla fall.

Där har ni också förklaringen till att jag kan sitta här och skriva blogg tio över tolv en tisdag. Nu skulle jag ha suttit och rättat mitt nyhetstips på samhällen, fått åtta rätt (för det får jag alltid alltid alltid) och om jag haft tur kommit trea på listan. Men istället sitter jag här och har dåligt samvete för jag inte ringt Frida och kollat vad hon fick i söndags. Får vänta tills senare så hon hinner hem.

Jag och Julia skulle ju gått inom trafikskolan idag med. Får väl se hur det blir med det :/

shake humör!

Idag var det SERIEPREMIÄR! Mot Knäred. Och fy tusan va vi underskattade dem. Stod 0-0 i halvlek. Och jag skämdes så otroligt. Jag var så förbannad. Det fungerade bara inte. Det vägrade att gå. Bollen studsade fel och kom på näsan istället för pannen och foten sparka åt fel håll och benen var för slöa helt enkelt. Skit halvlek säger jag bara. Nu talar jag om mig själv, så att inte någon annan i laget tar upp. Anledningen till att jag kanske såg ut som om jag ville mörda någon i halvlek var att jag var besviken på mig själv, noone else.

I andra halvlek ryckte hela laget upp sig! God damn va bra det kändes att vi tog oss i kragen. Nästan direkt skickade Lina iväg en superb pass till Lisa som sprang som vinden och lobbade den över målvakten. Det hann bli 1-1 innan vi skärpte oss och verkligen satte in de där underbara hörnorna Lina slog. Både Jessica och Nancy gjorde varsitt nickmål! Sen gjorde Malin mål också, lilla bruna bönan från Teneriffa. Kommer inte ihåg riktigt händelserna före men fint var det! Och Malin var på plats. Skönt att vi vann tillslut i alla fall. Och 4 - 1 som vinst är inte fel, så det firade vi med vingen. Jag är glad att jag fick spela hela.

Imorgon ska vi fira Frida. Yeaaay! Och jag ska hitta bästa bilden att lägga upp på bilddagboken;) hihi. På morgonen är det träning. Sen ska vi övningsköra. Jag ska försöka jobba matte och sen till Frida kl 18. Jag har faktiskt inte så mycket information om vad som egentligen kommer att hända men det blir väl mat & dans kanske! Jag är på shake humör!

i'm good

Idag har jag fått mycket avklarat, det har varit en sån dag idag.

Jag var i skolan, jobbade med spelet, sen att det bara jävlades med mig är en annan sak. Så fixade vi också MDK så vi är redo på måndag! Hell yeah. Sen hoppa jag på 324an och joinade Lina som redan satt. Hoppas inte för många såg min lilla rush mot bussen och mot lagen (a) Vi vandra på stan och fixade det som skulles. Hann dessutom med en glass och Lina fick lite shoppat. Sen hem och jag åt lite innan det var iväg till mellbystrand och introduktionskurs på McDonalds. En hel del trevligt folk som den var med i alla fall. Ser faktiskt fram emot att få jobba där, ska bli spännande. Känns hittills riktigt bra i alla fall! När jag kom hem var maten på bordet, tacos som var himla smaskens. Sen tog jag och mamma och övningskörde. Hann inte titta på a-lagets seriepremiär. Var hemma i tid med att andra halvlek skulle starta så när jag väl ätit klart var det inte mycket tid. Så det blev helt enkelt övingskörning istället. Och det gick så bra! Helt galet va stolt jag blev över mig själv! Fick ju start på bilen direkt och allt! Fy tusan är det enda jag har att säga just nu. Fy tusan.

down in the past

Har nu femtio mintuer på mig att lösa molnproblemet, men jag vill verkligen inte. De jävla molnen vill ju fanimej inte fungera. De bara hoppar och håller på. Hjälp kan jag ju inte heller få så det blir ju till att strunta i dem fullständigt. Tar emot men nu har jag fan försökt.

Mando Diao är bra och håller humöret och orken uppe i alla fall!

Desperate

Nog för att jag älskar Desperate Housewives. Men avslutningarna väcker alltid så många frågor hos mig. De ställer alltid massa frågor och sen blir de besvarade inom sitt i serien. Men tankegången hos mig som tv-tittare sätter igång direkt. Det kan vara likadant med Scrubs. Väcker tankar så man börjar att fundera. Fundera sådär äckligt mycket och bara tankar om allt, inget och lite till. Vad är viktigt här i livet och vad kan man lägga mer åt sidan? Varför gör man som man gör? Det är ju så, det du mest vill göra är det du inte gör, just för att man inte vill att folk ska tro att man vill. Och jag maler, maler, maler alla tankar och alla frågor allting som går! Jag blir bara galen.

Men frågan som verkligen alltid ligger där, ibland mer eller mindre uppmärksammad blir alltid som starkast nu i efterhand, är jag verkligen lycklig?


Sommaren är fixad!

Jag har JOBB! Min sommar är nu färdigställd inför mig och jag vet jag inte kommer vara alltför sysslolös.

image64


Sommaren tvåtusenåtta kommer att få en kick-off start på hultsfred. Där ska vi bara ha det allmänt kul och lyssna på sjukt mycket bra musik. Håkan, Markus Krunegård, Linkin Park, Rufus Wainright, Säkert, Jimmy Eat World, Miss Li, Johnossi, Timo, Billie the vision and the dancers o.s.v. Massa massa massa bra!
Efter det kommer jag vila upp mig i någon dag innan jag åker på ytterligare musikupplevelse för att se Counting Crows i Köpenhamn. Sicken start på lovet säger jag bara!

Sen kommer hela juli antagligen tillbringas på McDonalds. Ja, jag fick jobb på McDonalds i Mellbystrand! Och jag vet vad alla säger man ska inte jobba där, och blablabla, men va fan. Jag tänkte ändå testa det och så får vi väl se! Dessutom behöver jag pengarna till Rom-resa i höst ;)

Efter jobbat en hel del kommer juli månad avslutas med att jag, Sarah Hedvig Elisabeth Pontén, fyller 18! Vilket kommer firas med stort tårtkalas där alla är välkomna! Sen i augusti kommer också Pontus hem efter en hel evighet (tre veckor) i Thailand.

Sommarlovet kommer få en perfekt knorr på slutet när jag, Julia och Lina tar planet (japp, mijlöbov ut i spetsen men jag ska bättra mig.. en dag) till Grekland! Platanias får se upp när vi kommer för sol, bad och supergod grekisk mat. Man bara vet att det kommer bli en minnesvärd vecka.

Sen är sommaren slut och trean börjar, men på något sätt känns det som om en massa kommer vara annorlunda.



well i dont feel better when i'm fucking around,
and i dont write better when i'm stuck on the ground
so dont teach me a lesson casue i've already learned

i dont want what you want, i dont feel what you feel
se i'm stuck in a city when i belong in a field

all our friend they are laughing at us
all of those you love you mistrust
help me i'm just not quite myself

guess i got too excited when i thought you were around
i'm sorry you were thinking i would steal your fire
oh the heart beats in its cage

i wish i was james bond

Vad gör jag nu för tiden egentligen? Känns inte som om jag gör något speciellt vettigt alls. Känner mig allmänt hopplös och seg och ja. Precis sådär du vet, som man kan känna sig. Men det fina vädret boostar mitt humör något otroligt så det känns inte så farligt segt att faktiskt åka och jobba ikväll. Funderar på om jag ska vara duktig och ta kvart i tio bussen hem eller om jag ska lata till det och ta halv nio. Menar, jag ska ju faktiskt jobba mer i veckan så så hemskt är det ju i desto fakto inte.

Idag har varit en dag då det känns som jag inte gjort speciellt mycket men ändå en hel del. Stuvade makaronerna i skolan var en feting besvikelse. Bajs på det. Var som gröt med mjöl och mosade makaroner. Alltså seriöst, man såg verkligen inte att det var makaroner i. Men, jag intalar mig själv att jag ska tänka på barnen i afrika och inte klaga.

Så ska alltså iväg och jobba då och bussen går om ca en timme. Är så glad att det verkligen finns en buss som går alldeles perfekt tid! Ibland är livet på ens sida trots allt! Haha!

i wish i was james bond, just for the day!

veckeliveckan

JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA SKIT STOLT SKA JAG BARA SÄGA!

Mitt rasism arbete är i stort sett klart! Denna gången gjorde jag det i en satans god tid så att jag ska kunna orka kolla egenom eventuella stavfel och meningsuppbyggnad och sådant skit som jag aldrig pallar när man gör det natten innan inlämning. Så happy me! Bara lite matte som ska fattas och projektlapp som ska fyllas i. Känner verkligen inte för matte så funderar starkt på att baka någonting. Antingen negerbollar, som jag är sjuuukt sugen på igen fastän jag gjorde i fredags, eller testa den berömda orgasmkakan, har ju faktiskt aldrig provat själv. Kommer nog inte bli desamma i och för sig, Lisa är ju proffset!

Så jag provjobbade igår och det var faktiskt jävligt segt. När det var folk där var det ju kul, när man kunde göra någonting. Men eftersom det inte kom mer än tre stycken familjer så att säga blev det jävligt segt. När man är där för första gången vet man inte heller så mycket om typ vad man kan göra istället. Ska dit idag igen klockan fyra. Tvivlar på att det blir mer idag men LA är nyckfullt! Annars kommer jag kanske hem tidigare än tänkt och det är ju inte heller fel.

Vad händer nu i veckan då? Jo, det är skola som alltid. På måndag ska jag, Hanna och Sofia sammanställa vårat stora arbete med Initia och P'on Games. Världsbäst är vi, bara så att ni vet. Sen ska jag dessutom jobba på kvällen, funderar på om jag ska åka hem emellan och se folket på ungdomsmottagningen (känns som en tradition nu) eller ta en shoppingtur. En shoppingtur där jag bara tittar och inte köper då vill säga.
Tisdag är det träning och fika och förtusan, man får ju bara INTE glömma att Desperate Housewives har säsongsstart! WIHO! Dock är jag aningen rädd att fikan kommer dra över men då får mamma fixa inspelning så jag kan titta senare. FÖR JAG SKA SKA SKA SKA SKA SKA se det.
Onsdag ska vi på arbetsmässa och tycker att mina val känns väldigt bra. Arbeta utomlands, reklamyrken och flygbolag/service ska jag lyssna på. Känns hel nöjd. Vet dessutom att Hanna och jag ska på samma först och sen ska Marcus på samma så det kanske går att slå ihop så man får sällskap med. Sen ska jag börja jobba redan kl 13, ojoj, jag jobbar dag. Vet inte riktigt hur länge men tvivlar på att jag orkar sitta där till kl 9 då. Men, man får ju räkna pengarna antar jag.
Tordag är det seriestart för a-laget, heja heja heja! Jag kommer dock inte vara där och heja utan kommer nog att jobba. Ganska trist att inte komma och kolla men eftersom jag jobbade en gång förra veckan känner jag lite kasst samvete.
Fredag så är det seriepremiär för oss! Heja heja heja! Förhoppningsvis ska jag vara med och spela också. Hoppas hoppas från start, men man vet ju aldrig. Tycker jag gör bra ifrån mig på matcher men inte träningar så ingenting känns speciellt säkert. Funderar på att kolla med Julia om hon har lust att ses då också. Sen kommer ju Pelle hem på lördagen:)
Lördag är det träningen och sen vet jag inte mer än att jag inte ska be mina föräldrar om skjuts någonstans. Jo, justde! Eventuellt är det bakningskväll hos Frida i Kvibille. Jag hoppas fanimej att det blir av för det hade ju bara avrit superkul!
OCH gissa vad som händer på söndag? Jo, det är den tjugonde april och FRIDA FYLLER 18! Grattis på henne! Vet dock inte om, och när vi kommer fira henne men jag hoppas vi får iaf ;) hihi.

nervös så det märks

Är fullkomligt galet, flipperitipp nervös! GAAH, vet inte alls hur det kommer gå. Bara vara trevlig så fixar sig resten. Hoppas jag. I alla fall. NERVÖÖS!

Dessutom har jag nog aldrig nickat så mycket som jag gjorde i första halvlek. 4-0 när jag åkte, i hope it gets better;)

dagen

Så skrev jag och så försvann allt. Blir GALEN!

Iallafall. Jobbintervjun gick ok. Får veta nästa vecka. Då får man eventuellt höra från Laholms hem också. Spännande. Idag var det fika med Nathalie, supertrevligt verkligen och tiden bara flög förbi. Sen lite telefon och städ och bak innan jag åkte på match. Såg första halvlek och Lisa gjorde ett mål. HÄRLIGT! Sen hem till familjen. God mat och spel som jag såklart kom sist på. Förstår inte varför jag alltid vill köra frågespel. Blir väl glad när jag väl kan;)

Imorgon blir det match i en halvlek och sen provjobb på Brasseriet. Måste säga jag är aningen nervös eftersom jag aldrig riktigt varit en SÅN servitris liksom. Men vi får väl se hur det går. Kan gå asbra och kan gå skit. Ska bli en upplevelse i alla fall. Får väl se hur det känns också och så nu när man har lite andra eventuella jobb på G. Vi får helt enkelt se.

GE MIG EN MONKI AFFÄR I HALMSTAD NU!

jobb!

Fick sms imorse ifrån Lina om att hon fått sommarjobb på kommunen, det kändes väl ganska självklart måste jag säga men det är en sak att ana och en sak att veta. Hon lät så himla glad på sitt sms så att jag blev så glad för hennes skull. Jag blev glad för att hon var så glad!

Sen innan matten ringde Dolt nummer och tänkte det kanske var jobbet eller något så tog det. Det var en Tommy ifrån Laholms hem som undrade hur mycket jag kunde arbeta i sommar. Inget var bestämt men det såg mycket positivt ut. HAHA! Har matte och ska precis börja engelskan när McDonalds ringer och undrar om jag inte vill komma på arbetsintervju imorgon. Så nu ska jag dit och Laholms hem ska höra av sig när saker och ting är klara. Haha! Dessutom får jag ju inte glömma provjobbet på Brasseriet, även om det inte känns så lovande! Nåja. Nu ska jag in till stan innan till farmor och farfar innan vi ska på HBK jag pappa och farfar. LATER

Dystert

Nu ska jag skriva ett inlägg som handlar om en sak. Att jag är trött och inte orkar. Kommer antagligen bli segt och dystert som fan, men i alla fall. Måste bara skriva ut allt och såhär får det helt enkelt bli. Nu är man förvarnad i alla fall, om man nu får för sig att fortsätta.


Så, jag är allmänt trött, tjurig, irriterad, besviken, ledsen, arg på precis allting. Jag känner bara hur ofta jag inte orkar le längre. Jag orkar inte skratta längre. Orkar inte komma på samtalsämnen, smarta meningar och fräsiga ord. Jag är så trött så jag tänker mig inte för innan jag säger saker, jag tänker mig inte för innan jag skriker. Kanske är allting jag känner undertryckt och nu kommer det bara för att jag inte orkar hålla emot? Jag måste erkänna, det händer att jag verkligen frågar mig själv: Varför? Varför vill folk prata med mig? Eller snarare varför GÖR dem det. Menar, vad tillför jag? Mer än dåliga skämt med min kassa humor och allmänt lama klyschor. Vad är det som gör att någon ens vill umgås med mig? Jag bara kastar och spyr galla överallt omkring mig, kanske de som jag gillar absolut mest. Blir sur och förbannad för minsta lilla och jag orkar bara inte. Gråter och slår i kudden precis som när man var sju år.

Jag hatar kommentarer. Kommentar, kommentar, kommentar. (Missförstå mig inte för kommentarer i benämning som kritik eller goda avsikter eller vad som gillar jag men du kommer nog snart förstå vilka sorters kommentarer jag menar) Vissa är dessutom bara sagda för att trycka ner folk. Tryck, tryck, tryck. Och jag är fullkomligt hiskeligt skittrött på folk som ska hålla på att trycka ner folk. Jag skäms verkligen. Känner mig så hemsk om jag dessutom är med. Ni vet när ens kompis typ trycker och man står brevid med ett löjligt flin eller bara helt tyst. Vad hjälper det liksom? Man måste stå upp men man är ju så förbaskat feg. JAG är förbaskat feg när det gäller vissa saker, galet grupptryck kan man känna. Vissa saker går inte bara att stå emot på något sätt. Och jag blir så pissur på mig själv som inte bara stampar i marken och ryter till. Eller i alla fall viskar något. Men nej, istället står man där och dönickar eller va tusan som helst.

Livet är så himla nyckfullt. Det kan vara hur bra som helst. Relationer till folk och skolan, arbete, idrott, ja, allting kan vara i benämningen perfekt. Men ändå kan man må skit. Jag syftar inte på att man kanske är sjuk eller så för det kan man ju inte hjälpa, men psykist. Jag är som deppigast när allting är bra känns det som. Jag är kanske bara en komplicerad, tvärtemot-person. För när saker och ting går emot en kan jag glädja mig åt minsta småsaken. När allting är bra så gör man inte det. Det är knappt jag kan glädja mig åt de stora sakerna, det är en lycka som snabbt går över. Jag är inte van vid att sådant snabbt går över. Lycka för mig ska hålla åtminstonde någon timme. Men det gör ju inte det heller. Jag vet inte riktigt vad jag håller på med, eller vad jag babblar om just nu. Men förtillfället känner jag mig inte glad, fastän allting runt om mig är så härligt, så kan jag bara inte le. Jag orkar inte skratta ikväll. Jag orkar inte vara social, trevlig och komma med dåliga skämt. Jag bara orkar ingenting.

flängar och far

Jag bara flänger och far hela tiden jag!

Så väntade jag in Nathalie innan vi traska in till stan ihop med lite mer folk. Så ringer Pontus och undrar om inte jag kan åka till skolan och hämta hans jacka så han får den sen efter jobbet. Jag gör ju det, och när vi väl är framme på skolan kom ju jag och Nathalie på, va fasiken kunde han inte ha hämtat den själv för? Han hade ju inte lämnat stan :S Antagligen var det bara för han skulle ta bussen med Marcus (hans nya flickvän kan man nog säga ungefär;)) Sen buss till Laholm då. Helt i onödan för massa folk hos ungdomsmottagningen. Sjukt att man alltid träffar någon man känner där alltså. Så nu är jag hemma i trettio minuter innan jag ska ta 324an tillbaka till Halmstad. Har ont i halsen och tänkte fixa mitt Halebop eftersom mobilens saldo nu är tre öre är det dags tänkte jag. Men halebop sidan är superslö av någon anledning så man får ju se om man lyckas!

Helgen var jobb, träning, arosfort, bulls, gastons, jobb. Berättar mer sen när jag har lite tid!

läger-dag

Idag bara SKA det bli en rolig dag. Jag ska inte gå runt och tänka på en massa skit. Jag ska inte gå runt och fundera. Jag ska inte gå runt och bli irriterad över småsaker jag inte kan göra ett smack åt. Idag ska jag bara tänka fotboll, mat och arosfortet! And that's it.

Jag kanske lät sur, och jag vet inte, kanske har jag rätten att vara det också. Men jag är inte sur. Bara hiskeligt trött för jag har knappt kunnat sova i natt. Har jag kanske legat och väntat på något? Sen när det inte kom kunde jag kanske bara inte sova ordentligt. Oro kanske? Äh, jag vet inte. Somnade dessutom inte med ett leende på läpparna. Scrubs var ju sorgligt det jag såg. Blä. Ganska bajsig fredag om jag tänker på det.


Så snart är det alltså träning och jag ska springa bort tankar, sorger och besvär! Sparka bort bollen och bli av med alla synder. Eller något. Jag ska i alla fall träna fotboll och det brukar pigga upp mig. Gjorde inte det så mycket i torsdags dock, blev väl först hyfsat glad när jag prata lite med Lina, men annars blir jag alltid pigg och trevlig under träningens gång. Under tränings sessionen. Dessutom har jag kommit fram till att jag ska sluta äta så jävla mycket skit. Ja, jag är mycket, oerhört, medveten om att det inte är den första gången jag säger detta, men tror det är första gången jag skriver det i bloggen. Jag vet själv jag mår bättre av frukt än av godis. Jag känner mig bra när jag äter en macka istället för kladdkaka. Men bakningen vill jag inte överge. Får väl helt enkelt leta upp lite nyttiga recept. Vilket i och för sig aldrig blir lika gott.


should i give up, or should i just keep chasing pavements
even if it leads nowhere
or would it be a waste, even if i knew my place
should i leave it there?

vision of division

Min fredag:
Somnade på bussen till skolan. Hoppade av på Nyhems Torg för att vara "nyttig" och gå en bit till skolan (ungefär 50m mer än om jag hoppat av på Sturegymnasiet). Var där fyrtio minuter innan start så gick till multimediasalen och underhöll mig själv med bilddagbok och håkan. Sen ner och var med folk som köpte frukost och sen historia. Ca halvtimme historia lektion istället för 2,5h för vi skulle börja med arbeten. Jag lånade böcker och skrev ut fakta om rasismen men orkade inte fixa mer. Var med Elina tills vi kollade youtube (just for laughs) med marcus och pontus. Sen gick vi och åt. Tog fil (blä för pyttipanna), en banan och en bit äppelkaka. När jag berättade om spindlarna nathalie berättade om för mig igår började de prata om att min äppelkaka var minst lika äcklig, och äckligare så det blev inte mycket ätit på den.
Tog bussen hem till Pontus där vi båda somnade. Vakna tio min innan min buss skulle gå. Så iväg och köpte mig ett äpple och ett PrimaLiv. Som minimeal fast "med tanke på ditt blodsocker". 2,50kr dyrare också. Så vandra jag runt lite, konstaterade att jag skulle bli tvungen kolla upp dna-shoes.com eftersom affären ska öppna i Halmstad. Sen jobbet. Vilket var segare än vanligt och trodde nog aldrig det skulle ta slut.
När det väl var slut efter fem timmar och en PrimaLiv senare hade jag 35min att slå hål på innan bussen gick. Så istället för att slå mig ner på mcdonalds med en cheeseburgare i handen vandrade jag runt i stan och kände mig allmänt duktig. Så till bussen som hade extremt många olika sorters människar idag. Faktiskt. Sen så vandrade jag hem och fick kyckling, annanas och makaroner serverat. Otroligt smaskigt. Smsade en del med Lina innan jag satte mig här. Tror bestämt jag ska avsluta denna dagen som så många andra med lite Scrubs. Det är det som gör att jag kan somna glad nu för tiden.


sing me a song, you could be
tell me a tale, just like me
dont turn it my way, happy and free
i'll turn it to shit, happy and free

all that i do is wait for you

i can't get away from all your friends
i'm not coming back
that's all there is
why do i accept the things you say?

all that i do is wait for you
how long must i wait
how long must i wait?

andning

ibland låter det som om vårat hus kan andas. läskigt.


nåja, nu ska jag iväg. önska mig lycka till!

rather dance

i'd rather dance with you than talk with you
so why dont we just move into the other room
there is space for us to shake, and hey i like this tune
even if i could hear what you said
i doubt my reply would be interesting for you to hear
because i haven't read a single book all year
and the only film i saw i didnt like it at all

the music is too loud and the noise from the crowd
increases the chance of misinterpretation
so let your hips do the talking
 i'll make you laugh by acting like the guy who sings
and you'll make me smile by really getting into the swing
getting into the swing
 
i'd rather dance, i'd rather dance than talk with you
i'd rather dance, i'd rather dance than talk with you

sture på vår

Jag som har gått och tänkt så länge. När blogg har varit nerlagt har jag verkligen velat skriva och har haft tusen saker att skriva om. Dessa sakerna har helt gått ut i tomma intet nu när det i desto fakto fungerar. Nåja.

Jag är lätt påverkad har jag kommit på. Lättpåverkad när det gäller det mesta. Inte nog med att jag kan hela Ica Maxis julsång de hade på radion för ett antal år sedan, utan det kan vara om någon använder ett ord eller uttryck mycket, då hänger jag på. Eller som idag. När jag och Nathalie gick till stan ifrån bussen gick det någon bakom och visslade. Snart kom jag på mig själv med att börja vissla. Menar bara, herregud Sarah. Du kan väl ha någon egen vilja om någonting!


Idag tog jag och Nathalie oss en glass på torget efter skolan. Det har bara blivit så att det är något vi gör då och då. Och turas om att bjuda. Det är på något sätt sådär mysigt liksom. Såhär första vårdagen att gå med en kompis och köpa glass. Smaskigt är det också dessutom. Besvikelsen var dock att de har slutat göra Magnum Double, ILLA!

Har dessutom haft årets första grästräning, kommer väl inte kunna gå imorn, men det var ju fullkomligt underbart! Jag gjorde ju långt ifrån min bästa träning men det var så härligt. Slippa asa sig ner till grusplanen bara för att springa och vara allmänt usel. Varmt och soligt har det varit idag också. Superb! Sture är faktiskt helt sjukt mysigt när det är sommar och vår. Folket kommer ut och slår sig ner på gräsmattan och alla har det så allmänt trevligt och är så glada.