Du ligger med någon annan tönt

Mår du bra nu?
Kalimera, kalispera, kalinikta

Nu sitter man här. Med ananas vid sidan och har sån resfeber så hela magen flyger rundor. Och packningen, den är inte ens påbörjad.

Sista jobbdagen var det idag med. Skönt och en lättnad men även en sorg. Vet inte om jag någonsin mer kommer träffa dessa människor som jag spenderat större delen av min sommar med. Antagligen inte och det är väl på både gott och ont. Skönt att slippa stå ute i pissregn och rensa rabatter eller räfsa i alla fall.

Sitter lite och funderar sådär över livet. Jag får mina ryck ibland. Ibland önskar jag nästan att jag var kristen. Eller troende på något. Känner mig extremt trolös måste jag säga. Tänk va lätt att ha en Gud. Plötsligt har allting en mening, det är uttänkt att det ska bli och det är inte du som gör något fel utan det är bara så det är. Skumt. Jag som går omkring och tar på mig saker som inte var mitt fel egentligen skulle antagligen varit mycket gladare på något sätt. Det är meningen liksom. Men jag kan inte tänka så. Det fungerar inte så lätt i mitt huvud dessvärre.


Imorgon åker vi. Imorgon. Om mindre än 24h sitter vi på planet som ska ta oss till Grekland. Och det ska bli härligt, ja det ska det. Men galet mycket fjärilar i magen har jag. Wiii.

Who are you?

För denna dagen vill jag inte gå egenom igen för allt i världen.
Kommer du ihåg?
Never an honest word, that was when I ruled the world.

Det är bara inte min dag idag.

Jag snubblar, går in i saker, ramlar, fastnar i buskar och bänkar. Jag glömmer, tänker, fastnar och går runt. Jag gör en sak tusen gånger, en annan sak gör jag fel och den tredje gör jag inte alls. Jag misslyckas, somnar och orkar inte en seg torsdag som denna.

Ljuset just nu är Julia som jag i alla fall har äran att jobba ihop med. Jobbar med Anna med men vi har inte riktigt samma relation. Ljuset och mörkret är att jag snart ska bort. Ljuset är i helgen med seriepremiär, romplanering och födelsedagskalas. Adam är också ett ljus som fixar presenten.


När jag skrev mitt tidigare inlägg så sa jag redan då jag kände mig grå och mulen. Inte trodde jag att jag skulle komma att ha så rätt. Inget som helst väntar mig idag heller mer än städning och handla till fikan imorgon. Sommaren lider mot sitt slut och även om jag har det bästa kvar vill jag mest gråta. Jag borde nog sova. Jag vet inte varför jag skriver som mest bloggar när jag är deppig, jag bara gör det. Det är väl då jag behöver skriva. She's a maniacNär hela världen står utanför.

Om exakt sju minuter ska jag jobba. Eller åtminstonde cykla till jobbet, det är alltid någon som kommer senare än mig.

Vädret idag är ungefär som jag känner mig. Allmänt helmulet och trist. Vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden, men gillar inte riktigt att vara själv, så därför tvingar jag mig till det. Igår efter ett härligt uppvaknande och jobbande så  var Lina, Julia, Frida och Lisa här på tårta. Det var extremt trevligt som alltid och mycket skvaller som det skas! Fick nagellack och en drinkbok av Frida! Tack babe! I helgen är jag bjuden på födelsedagskalas, men ingen present köpt ännu, spela match och träffa Nathalie för planering av Rom! Dessutom ska det tilläggas att det bara är 9 dagar kvar till Grekland! Och 21 till Rom!

Nu måste jag rusa. Later!

The careless whisper of a good friend

i feel so unsure as i take you hand and leed you to the dancefloor
as the music dies, something in your eyes cause to mind a silver screen
and all it's sad good byes

time can never mend the careless whisper of a good friend
to the heart and mind, ignorance is kind there's no comfort in the thruth
pain is all you'll find

tonight the music seems so loud, i wish that we could lose this crowd
maybe it's better this way, we'd hurt each other with the things we'd want to say
we could have been so good together, we could have lived this dance forever
but now who's gonna dance with me?


and i'm never gonna dance again, guilty feet aint got no rythm
though it's easy to pretend, i know you're not a fool
i should have known better than to cheat a friend, and waste the chance that i'd been given
so i'm never gonna dance again, the way i danced with you

Med skygglapparna på in i framtiden, den ständiga rädslan att bli påkommen.

Två dagar senare och mitt artonårsrus har ännu inte lagt sig. Inte ruset ifrån gårdagen heller. Och ja, det var tungt att träna.


Måste säga att det känns för jävla bra att kunna säga man är arton. Det blir en värmespridare i hela kroppen! Födelsedagen spenderades först på jobbet  och sen i Kristiansstad med presenter, grillspett, cosmopolitan och familjen. Helmys minsann. Lätt den bästa födelsedagen. Fiffigaste presenten var Hannahs, som alltid sådär härligt påhittig. Igår var det fredag och efter jobb och plugg så hem och stressa satan för klädesproblem. Ibland kvittar det hur mycket kläder du har för ingenting funkar ändå. Så kom Lina & Julia och fick paket. SJUKT glad blev jag! Sen tyckte ju jag vi var sena men först till tobbe. Tur var väl det för jag hade glömt äta så fick göra det och passade dessutom på att byta om. On and on så kom tillslut folket och vi var tio på topp. Mot halmstad. Kamikaze, xider och träffade Elina. Så sjukt härligt bra kändes det. Hon är sådär superbra. Sen vet jag inte vad vi gjorde egentligen men jag stod och skrek över hela stora torg, som det kan gå. Åkte såsmåningom med i Mickes bil hem som fick stanna för männen i baksätet inte mådde så bra. När han släppte av mig gick de ut och la sig på gatan. Kanon killar verkligen.

Idag var jag uppe med tuppen, vaken redan kl 8. Kunde dock inte äta och aningen ont i halsen och ikväll är det fest igen. Kanon!