Take me to the magic of the moment on a glory night.

Ja, vad skulle man gjort utan sina älskade vänner?
Det har blivit aningen, lite, lite jobbigare nu än innan. Jag tänker mer nu.

Men vet ni vad? I'm going on
Och ikväll ska vi minsann skåla in det nya året i varmchoklad med mintuu!

Dont go wasting your emotions, lay all your love on me.

Jag fattar inte. Var det jag eller inte?




Det är helt otroligt. Jag fattar bara inte. Men tack Nathalie för trevligaste fikastunden och promenaden. Och tack du som fick mig att vika mig av skratt när jag satte mig här. "Men hallå. Det heter väl ändå dansa ner i ån?" Hihi, så jävla bra. Man får hitta sina guldkorn som kan muntra upp en. Och ikväll kommer ytterligare två. Lina & Julia och det ska bli så sjukt mysigt. Imorgon ska jag och mamma in och prova balklänning. Känns lite skumt för jag vet inte ens säkert om jag har en baldejt ens.

Igår var oerhört mys. Det var glada miner och skratt. Kenny Starfighter och utebad. Grymt skönt, nästintill för varmt, jag och Frida var väl en av de som gav upp först. Men trevlig kväll så det tackar jag för. Även fast vissa saker kändes lite skumt. Men så kan det gå.

Nu är det dags att ladda inför nyår! Men längre fram än så ska jag inte tänka, jag får en otroligt stor klump i halsen och magen.



It's just the way you want it. Almost.

"fittor händer, life goes on" ?

låt mig bara säga att ni kukar är fan inte mycket bättre
det är synd att kulorna hänger ivägen så ni inte riktigt kan se.




och ja, jag är arg.


Baby i've got to go, baby i've got to know, baby i've got to prove it.

Efter en runda på stan med trevligt folk och lite smått fyndande så har jag och systern ansvarat för kvällens middag. Snart kommer väl schlagerspelet upp och vi får reda på hur stor betydelse generationsklyftan mellan systrarna och föräldrarna egentligen har. Får man ringa en vän så ringer jag Adam. Den saken är säker.

Har nyss skrattat så jag gråter åt ett inlägg om en plattång.

Imorgon är det bartömning på B&B så det går nog före en singstar night på brasseriet bestämt. Har dessutom fått att jag har billigare inträde. Vilket är fullkomligt löjligt då jag redan ska ha gratis inträde med studentleget. Men de ska väl bråka med en som de alltid vill. Vi hoppas på en trevlig och lyckad kväll med mycket dans!


i've seen it with my own eyes, how we're getting otherwise without the luxury of leavin'
the touch and feeling of free is intangible technically, something you've got to believe in
connect the cause and effect, one foot in front of the next, this is the start of a journey
and my mind is already gone and though there are other unknowns
somehow this doesn't concern me.

and you can stand right there if you want but i'm going on

and i'm prepared to go it alone, i'm goin on
to the place in the sun that's nice and warm, i'm going on
may my love lift you up to the place you belong, i'm going on
and i'm sure they'll have a place for you to

anyone that needs what they want and doesn't want what they need i want nothing to do with
and to do what i want and to do what i please is first of my to-do-list
but everyonce in a while i think about his smile, one of the few things i do miss
but baby i have to go, baby i have got to know, baby i have got to prove it

freedom is all over me, still i try never know what to do
dont follow me

You're enchained by your own sorrow, in your eyes there is no hope for tomorrow

Såhär på juldagen har jag och familjen kollat mamma mia och ätit gott.

Fick nyss sms av Zara, haha fan va bra "Sarah! Ut ikväll? Kör hit nu? Vi kan vara nyktra!" haha. Sorry gumman men ikväll måste jag tyvärr svika vilken känns lite jävligt, jag hoppas vi kan ta igen det imorgon på reorna! Ikväll blir det alltså ingen utgång för mig utan jag spar mig till den 27de. Man är ju inte dum, då är det ju för tusan rea i baren på b&b. Varför inte vara liiite ekonomisk för en gångs skull? Känns bra att jag sitter och säger såhär dagen innan jag ska ut och brottas med hela halmstads befolkning bland reorna men ändå!

And so this is christmas, and what have you done?

Tack David! Äntligen har du gjort det min mamma tjajat om konstant i en vecka om! Nu är bilderna från studentfesten uppe! Där finns det live bilder på min outfit.

Idag är det juldag, festdag för många, men inte för mig. Vi ska fortsätta julklappsutdelningen idag med. Jag och pappa var nyss ute på värsta promenaden i 1,5 h så jag är lagom stolt över mig själv och honom. Igår var julafton som är sådär mys nuförtiden. Innan var det bara förväntan inför paketen men nu är det mer mys och njutning som jag och en vän kom fram till igår. God jul på er alla!

Och här har vi den! Outfiten som blev hatad och älskad!



It's the most wonderful time of the year.

Nu är jag och pappa äntligen klara med årets pepparkakshus! Började kl åttan och sista kristyren satt fem i halv två. God, we're good. Efter förra årets Empire State Buildning skulle det bli en hård nöt att knäcka årets som blev en re-make av Golgata. Jesus färd upp till korset. Bild kommer när jag tagit. Galet trött är jag just nu.

Idag har jag även skrivit en filosofiuppsats (ja, såhär mitt på lille julafton), städat hela rummet (även dammat! Hör ni tjejer?!), bakat extra julgodis till farfar och sprungit en runda. Känner mig stolt. Inte konstigt att jag är lite slut. Nu sitter jag uppe i riktig sittauppeanda och väntar på att resterande familjemedlemmar ska gå och lägga sig så jag kan slå in det sista innan jag tillslut ska sova. Tro mig när jag säger jag kommer sova gott!


its the most wonderful time of the year
there be much misoltoeng
and hearts will be glowing
when loved ones are near
its the most wonderful time of the year

Twisted little star, darker shining.

Nu är jag hemma återigen. Och de senaste dagarna har jag inte känt mycket. Nu blev det lite tyngre. Men jag vet inte om det kanske beror på att jag blev så galet trött på min mamma så jag skrek. Ja, helt i onödan. Låt mig skrika i onödan då.

Har varit i halmstad och i Kvibille och röjt och cruisat och allt. Ikväll kommer Lina och jag kommer ta fram min ypperligt goda choklad som jag fick ett kg av igår! Och grattis kära syster som fyllde 21 igår! Grattis grattis grattis! Jag har ont överallt och är sjukt trött. Är inte deprimerad men lite nerslagen. Men jag tror det beror på sömnbrist.

Och David, slöe fanen, lägger ju aldrig upp bilder på bilddagboken från studentfesten men studentmingel har äntligen fått upp den! Och en behagade jag att vara med på. Och ja. Det var efter jag fått tröjan som bokstavligen talat räddade mig och mina armar. Men innan allting blev förändrat.


Helvete. Det funkar inte.

I am not alone dear lonelyness. You forgot but I remember this.

Här sitter jag och hade tänkt skriva ett litet inlägg om gårdagen. Men eftersom jag fått en ny kommentar som värmer något innerligt kan jag inte riktigt fokusera. Vem är du som känner mig och är så snäll?

Du är ju verkligen en helt underbar människa. Precis en sån som alla tycker om - en unik personlighet, sprallig, rolig, otroligt snäll, smart och ger alltid ett sken av att må bra. Inse det!!

Sådana kommentarer får man ju inte varje dag! Och jag är grymt nyfiken, vem är du?


Och angående gårdagen var det födelsedagsmiddag för Sofie. Jag och massa andra. Jag var enda nyktra och den enda singeln. Men det var trevligt! Efter mat och drinkar körde jag Lina och Tobbe för att sedan bli erbjuden att fortsätta kvällen i Ålstorp. Så jag tog en tur dit för att umgås med mina singelvänner Martin, Micke och Simon. Det var en härlig kontrast då alla var nyktra och alla var singlar.


Forlonger than forever.

För ärlighet varar längst. Och det var därför vårt förhållande inte gjorde det.
Jag är ledsen.

Eyes. Hair. Mouth. Figure. Dress. Voice. Style. Movement. Hands. Magic. Rings. Glamour. Face. Diamonds. Excitement. Image.

UNDERBART! Oh denna underbara känsla att kunna ta sig vart man vill och när man vill! Aldrig mer ska jag tigga skjuts! Eller nja.. inte lika mycket i alla fall.

Och väla på första dagen då ju! Våghalsigt eller modigt som en vän sa? Nja, jag säger mer att det inte var speciellt genomtänkt. Jag tror inte jag själv insåg vad det skulle innebära förrän vi var ute på e4an. Ironiskt var ju parkeringen svårast. Och att hitta bilen efteråt.

Idag blev det TK, sjukhuset (första gången i ett parkeringshus och tro mig när jag säger det inte var tanken!) och sen avdroppning i Kvibille. Nu är jag hemma för att packa och ladda. Märkte att jag måste inom rusta eller något och köpa julgransglitter så min outfit blir outstanding. Och eftersom jag har köööööörkoooooooort gör det inget:D


Och det ska erkännas jag är osäker på kvällen.

Cause I'm driving one of your cars!

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!! AHAHAA! MY GOOOOD!

You'll see it's true, someone like me, can learn to be like someone like you.

Jag gör mig redo för en kväll ensam. Jag har laddat upp med gott godis, smaskig mat, Love Actually och senaste Glamour. I will survive!
Som Caroline sa måste jag helt enkelt lära mig att trivas med mig själv.
Ikväll ska jag börja.

Främling, vad döljer du för mig?

Det är inte riktigt schysst. Var helt nykter igår och vad är jag idag? Lika mycket vrak som annars! Kan inte sova. Kan kan kan kan kan inte sova. Och hela mitt liv driver mig till vansinne och drömmer om mat och bullar i ugnen i alla dess benämningar! Nej just nu känns absolut ingenting bra. Och att inte veta det där som du skäms över och jadajadajada. Det är för fan bara en dröm och ändå är jag så sjuk nyfiken. Well.. Jag kommer aldrig få veta så dags att gå vidare.

Jag ska baka. Tamejfan att jag ska baka.
Mobilen har dessutom dött och jag orkar inte ladda den just nu för allting känns bara sådär meningslöst. Precis som man känner när man är bakis. Vilket jag inte är. Jag sov ju 4 timmar. Wopidoo att jag inte kan sova längre. Vad är mitt problem? Jag kan inte sova! Kanske beror på det jag beklagade mig över innan. Hela livet driver mig till vansinne och jag orkar inte med mig själv längre. Hej då gott folk!

Last christmas i gave you my heart but the very next day, you gave it away.

Jag läste, eller skummade, egenom tidningen imorse. På en sida står det en stor rubrik om att det är brist på hyrtomtar. En hel drös finns att få tag på via blocket men eftersom nästan alla vill ha en tomte som kommer under Kalle Anka räcker de ändå inte riktigt till. Hade jag någonsin ens fått för mig att hyra en tomte via blocket? Njae, jag är nog helt enkelt för skeptisk för det där. Sen i artikeln under "Global uppvärmning utrotar grodor" eller något liknande. Varför har man dessa två artiklar på samma sida är något som förundrar mig. Vill man skapa sådär mycket kontrast mellan allt i tidningen eller blev det något fel i upplägget? Känns i alla fall fel för mig när hyrtomte och global uppvärmning är något som står så tätt.

Kvällen blir jag snart galen på om den inte blir utredd snart. Inget lär väl vetas förrän kl 15 om jag känner mig och mina vänner rätt. Uh. Just nu är jag inte pepp för kvällen, men en sväng om på dansgolvet kan väl aldrig slå fel! Ska hålla mig borta ifrån fotografen denna gång i alla fall.


Och när man kom ner imorse, vad möts man av då? Jo, en vackert vit trädgård. Och ja, snön är fin och mysig. Men kunde det för i helvete inte ha väntat en vecka? Inte för att min reaktion var som min mammas "suck.. faaaaaaan!" men hoppande av glädje blev det inte heller. På bussenfick jag dessutom stå upp på bussen och tjurade så skickade ett massutskick för att upplysa att snö hade kommit. Svaren var ytterst få och löd "JAAAAAA!" "Ja, jättemycket snö" "aah" "Välkommen till åfanklubben" "sweet" och "haha kul att bussen är typ tio minuter sen". Jag, personligen, hoppas att det kommer en värmebölja och att allting smälter bort i helgen. Sen kan det komma fram mot torsdag, fredag igen. Då ska jag ta emot snön med öppna armar och sjunga hej mitt vinterland som traditionen lyder!

Nu kom jag, Hanna och Sofia in på när jag fick hem ett brev där det stod till Sarah Fontän.



För att alla ska få se hur härligt aktiva vi är på lektionen tog jag idag bild på Jimmy och Felix mitt uppe i multimedia lektionen. Och ja, det är precis så som det ser ut.


I need a holiday. I need a holiday with my friends! I wish it could be sunday when i wake up everyday.

Låt oss resa bort! En vecka till värme, sol och glädje! Låter det inte bra?

Nu är studentfestbiljetten inköpt och det enda som fattas är klädsel. Egentligen har jag inte råd men något måste jag ju göra. Och en del av mig vill gärna vara julgran. Någon såndär barndomsdröm som aldrig kom i uppfyllesle kanske? Usch. Känns som det enda jag gör nu förtiden är att festa. Jag klagar väl inte då jag är en dansens människa! Nej. Jag kan inte men jag gillar det! Men tjejer en mysig liten hemmakväll vore väl inte fel en gång?

Idag ska jag träffa Lina! Min min min min Lina! Och vi ska prata. Prata prata prata om allt och ingenting. Ser så framemot det eftersom jag inte minst sist vi sågs och bara umgicks. Bara var. Och berättade om våra liv. Det händer mer och mer sällan. Det är också något jag är rädd för efter studenten. Inte nog med att jag har ångest över av vad som kommer hända, utan också att man bara kommer tappa kontakten med alla. Även om nu msn och sms gör det lättare är jag ändå rädd. Det kommer vara svårt.


Och nyår ja? Nyår?

En dag kommer alla ha fått nog av mig!

IN YOUR FACES! Nu har även jag lyckats på fyrtio minus till nästa Underbar! HAHA!
Saknas bara en fri entré. För som människa kan man ju aldrig bli nöjd.


Och wish me luck på sjukhuset imorn!

Your heart and blood like winter freezes juts like ice.

En dag ska jag sluta vara kryptisk. Jag ska inte använda ord som du eller den. Jag ska använda namn så det inte kan misstolkas. För det gör det så lätt.

I en suck så gick all energi ur mig. I ett svep känns allting sådär tungt och omöjligt att bära. Varför? Jag vet inte. Jag ska vara ärlig, jag känner bara för att gråta just nu. Gråta ur all sorg och ilska ur denna världen. Gråta bort min fläck som gör att jag ser suddigt. Med ens kanske jag hade sett klart? Med ens kanske jag hade sett? Med ens hade jag kanske kunnat gottgöra de som jag trampat på? Ljugit för? Undvikit? Sett ner på? Förträngt och glömt bort? Med ens kanske jag kan bli en del av den som jag verkligen vill vara, inte den jag är. De säger att man måste vara god i sig själv, men det har jag nog inte varit på länge.

And to do what i want and to do what i please is the first of my to-do list

Och med tiden kommer det också att vara sanningen. Jag har tagit mig i kragen nu. Jag har möte nummer två imorgon kl 13. Och jag vet inte om det är om mig, jag vet inte om det var till mig. Kanske, kanske inte. Sen är ju jag en såndär "tagåterska" så jag tar åt mig vare sig det var till mig eller inte. Så det är skitsamma.. Jag säger inte detta för att det kanske är till mig utan för att det är det som anses vara hälsosammast. Skrik då. Skäll då. Även om det leder till gråt och bråk mellan dig och diverse personer kanske man för en gångs skull skulle rensa luften?

Och vi som trodde det var lättare att vara män då det alltid skulle vara raka rör!

Don't you just love goodbyes?

Jag trodde vi var på rätt spår igen. Samma våglängd.
Men nu är du borta igen. Onåbar.

You said you'd marry me if i was 23, but i'm one that you can't see, cause i'm only eighteen.

Nädu. Nu gör du mig grymt osäker och förvirrad.
Ska jag tro på slumpen? Kanske är lika bra.
Vad tjänar något annat till?
Justdet. Face it Sarah.


Jag ser inte klart.
Bokstavligen talat. Jag har en "fläck" på mitt öga som gör att saker bli oskarpa eller röda. Den har nu varit på samma ställe i över 26 timmar. Kan detta verkligen vara bra? Och hur har den lyckats med att ta sig dig och hålla sig fast? Nej. Jag förstår inte. Det kanske är en julfläck? Eftersom alla lampor jag ser blir röda kanske det har något med julen att göra? Snart ska väl näsan börja lysa som Rudolf också, fattas bara.


Och jag är fortfarande irriterad då jag faktiskt inte har skvallrat!

And though we dont talk anymore, i was crazy for you.

Jag har varit duktig. Efter en någolunda kort sömn och kass morgon har jag nu städat köket, bakat lussekatter och varit ute och sprungit och gjort knäövningarna och allt. Jag är duktig.


truth is that there's no reason for me to even see your face anymore
i conviced you loved me, i was pretty sure that i loved you too, cause i made you smile and i made you laugh
when was our final moment, whats your favorite might have beens?


Jag sålde min själ för tjugo spänn, du åkte dit och köpte tillbaks den igen.

Sicken trevlig gårdag som inte blev för fem öre som förväntat. Grattis Tobbe och tack för en grymt trevlig kväll!


Nej, tiden fanns inte. Tusan också. Jag vill bara ta en resa bort, men man åker ju inte själv. Finns det inte någon vänlig själv som råkar ha 2000kr över och har tiden att åka bort en vecka till Kanarieöarna eller Marocko? Någon? Jag vet det aldrig kommer hända. Men hade varit sådär underbart skönt. Och nej, det är inte en flykt. Det är en paus, ett ställe där man kan reflektera över det ena och den andra. Framför allt ett ställe där man kan vila upp sig. Ladda batterierna. Vilket jag behöver nu när jag trodde jag var i princip klar med julhandlingen och, fel hade jag, när jag räknade ut att jag har fem julklappar kvar att köpa. In my face.

Det där var ju jävla osmidigt gjort hörredudu. Nu framstår jag som en skvallertant som inte kan hålla munnen stängd, vilket jag faktiskt gjorde! Och det stör mig att jag nu kommer få en massa skit, framstå som en skit, när jag faktiskt var tyst. Jag sa ingenting. Jag skvallrade inte. Jag höll det för mig själv. Men du kommer väl aldrig tro mig.

Or should i just get along with myself, i never did get along with everybody else. I've been trying hard to do what's right, but you know i could stay here all night.




Jag blir knäpp. Idag är det andra gången två killar i en röd bil (samma bil vid båda tillfällena) kör förbi och tutar. Känner jag ens någon med en röd bil? Antagligen är det bara slump men det är ändå irriterande, jag blir ju för nyfiken. En av mina svagheter.

När jag tog mig en promenad innan skolan imorse insåg jag att ibland gör man livet allt mycket krångligare än vad de egentligen är. Som en vän en gång sa, de finns de som tänker och de finns de som känner. En del känner helt enkelt för mycket. Jag är en sån person. Men jag jobbar på det. Inte att bli känslokall såklart men jag har mina sidor jag måste ta itu med. Jag har det jag måste ta itu med och jobba med. Hade jag inte varit så kluven i precis alla frågor hade det kanske blivit lättare. Men vet ni vad? Jag jobbar på det med.


Och, och och och och! Jag har eventuellt en liten reskamrat så verkar sugen på en rest-resa! ÄNTLIGEN!
För er som inte visste kan jag berätta att jag nuförtiden, varje dag, går in och kollar sista minuten resor. Bara ta en vecka i ett varmare land hade varit för jävla underbart. Jag flyr inte, jag kopplar av. Och nu börjar jag minsann hitta resor till Marocko och Kanarieöarna för simpla 1700kr! Who's with me? Jo, kanske kanske kanske Sanna!

Facing a dying nation of a movie paper fantasy.

Är det inte ironiskt?
Är inte hela jävla livet bara ironiskt mot en ändå?
Ironiskt som fan hela tiden.
Ursäkta språket men jag börjar bli trött på livets ironi som bara öser ner galla över mig. Det är ju makalöst. Otroligt. Nu passar det. Nu. Nu är det helt underbart bäst. Fan, och jag som jag är känner jag mig skyldig. Helt utan anledning. Det finns ingen anledning. Inget är mitt fel, jag har inte gjort någonting. Men erkänn, det är helt sjukt jävla ironisk? Och jag, ja, jag tar på mig skulden! När kommer den dagen då jag kommer sluta ta på mig skulden av saker jag inte behöver? När ska jag sluta känna dåligt samvete med saker jag inte är inblandad i? Den dagen jag slutar vinkla allting i olika vinklar och ser mig själv som the bad guy, DÅ ska jag sluta känna skuld. DÅ ska jag sluta få dåligt samvete över precis, precis allting. DÅ kommer jag att fungera igen. Då kommer allting att fungera, som i en harmoni. För det är ju så det är.


Och hörredudu, vem är du som kallar mig klok?

Go ahead and talk shit, talk shit about me. Go ahead and talk shit about my generation.

Ännu en gång är jag i skolan, känns som jag inte gör någonting annat än är i skolan nuförtiden. Har nyss kollat julkalendern. Tidningarna får skriva vilka rubriker de vill. Jag gillar den. Kycklinghjärna och Ägghuvud är sånt som i alla fall får mig att fnissa.

Igår var en såndär dag då jag verkligen avskydde mitt jobb. För och främst var det en undersökning som tar tjugo minuter, det i sig är för jävligt. Att få folk är inte lätt. Så får man en kille som jag hör är grymt ironisk och tycker väl att han själv är hur kul som helst och sitter och driver med mig hela samtalet. Skit samma tänkte jag, en intrevju till mig i alla fall! Menar, jag kan ju inte hjälpa folk är ironiska, eller hur? Så efter tjugo minuter är den sista frågan ställd och jag tackar för mig när han "jag har en fråga bara.. Är du helt jävla dum i huvudet?"
Jag kan ta att folk skriker om att jag är en parasit, en fästing när jag ringer och söker folk som är handikappade och inte kan komma eller som nyss dött. Det kan jag ta, då får man dåligt samvete. Men ska man behöva ta sånt här? Personligen tycker jag snarare att han är dum i huvudet som suttit i tjugo minuter och svarat strunt på frågor. Har han seriöst inget bättre att göra i sitt liv? Jag tycker helt ärligt talat synd om honom.



There's no comfort in the truth, pain is all you will find.

maybe it's better this way
we'd hurt each other with the thing we'd want to say



Det är tisdag. En grå, kall, mörk, regning och obeskrivligt tråkig tisdag. Jag skulle ut och vandra med mig och mitt knä men regnet och kylan gör så att jag känner mig allt annat än sugen. Och förresten, filosofi provet som jag skjutit upp nu i någon vecka gjorde jag idag. Tio minuter, tio minuter tog det, att svara på de 20 frågorna. Tio minuter. Antingen är jag sjukt bra eller sjukt jävla kass.

Läste tidningen och såg att nästa år så ska vi tydligen få mer pengar, vi som jobbar, även om det är aningen finanskris. Där ser man. Däremot tröttnade jag snart på det och satte mig med suduko, barnsuduko. Har ni sett den varianten? Istället för 9 x 9 är det 4 x 4. Och vet ni vad? Jag var tvungen att tänka efter innan jag fyllde i de 8 rutorna som inte var ifyllda! När jag sen visade min fader vad jag avklarat, mycket stolt, så knäcker han sig. "Du får ju lösa det riktiga i alla fall" Och vet ni vad? Efter några minuters klurande klara jag det också! HAHA, med bläckpenna, in your face!

Jag antar du har rätt egentligen, vad tjänar det till?
Jag vill nog gärna tro att jag är lite mer mogen än vad jag egentligen är. Lite mer vuxen, förståndig. När jag verkligen är motsatsen. Jag vill inte växa upp snabbt, inte än. Men lite förståndig, lite piffig, fiffig och smart hade inte suttit fel.


Och i måndags, igår, så tog jag mig verkligen i kragen. Jag gjorde något jag sagt jag skulle göra sen i september. Jag var hos kuratorn.
And it felt good!