forrest gump-sarah,

Idag kände jag mig lite som Forrest Gump faktiskt.

Har nämligen kommit i underfund med hur skönt det faktiskt är att springa. Man kommer ju fram så himla mycket snabbare än när man går och tankarna bara svävar iväg och all fokus läggs på andningen. Kom på mig själv med att göra mycket smått spring nuförtiden. Ja, jag springer ju på träningarna och så men även i det vardagliga livet. Det är mest småsträckor som kanske hem från bussen eller upp till torghallen. Men ändå. Och det är skönt. Att kunna komma fram lite snabbare, då slipper man dessutom att frysa också. Så kom den här tanken om Forrest som sprang hela sitt liv och till och med två år i rad. Jag tror absolut inte jag kommer bli någon ny Forrest Gump i Laholm, men det kändes ändå så härligt. Så lätt. Allting behöver inte vara så komplicerat som man gör det.

Efter skolan så somnade jag först och främst på bussen. Bussen är som min andra säng nuförtiden, somnar där jämt, gott sover jag också. Till skillnad från nätterna i min fantastiska säng. Underligt. I alla fall. När jag vandrade av bussen var stegen styrda mot banken för lite pengatransaktioner och resinbetalningar. På väg mot banken ser jag en mycket förvirrad Lina stå och klia sig i huvudet och kolla sig runt omkring utanför Amandas. Var ju hur söt som helst och såg fullkomligt lost ut. Hon väntade på Lisa och sen skulle de sola. Fick även veta att Frida (våran thailändare) var hos frisören och de skulle nog fika sen och jag fick följa med. Efter de solat, jag vart på banken och frida klippt klart så slog vi samman på Cecilias. Allting blir nog godare med trevligt sällskap.

Kvällen bestämdes också med att vi skulle till Lisa, kolla Juno och smaska i oss Orgasmkaka. Smarrigt värre! Dessutom fick jag nyss veta att chipspåsen jag kollat spekulant på i över en vecka inte var våran. Vem är det som har lagt en chipspåse på cdstället i våran hall? En god själ om inte annat. Så tack så mycket, den tar jag!


Man lär sig något nytt varje dag! Och idag har jag lärt mig hur man bokar/beställer cd-skivör på cdon. Håkan Hellström kommer till min brevlåda den 26 mars! HELL YEAH

förhoppningar och förväntningar,

Jag var så glad när jag cyklade hem från träningen. Men nu bara sänktes allt. Jag vet inte vad det beror på. Förväntningar och förhoppningar som bara krossas, eller går in väggen och ramlar ner utan att resa sig upp. Exakt vilka förväntningar jag har som blir behandlade på detta sättet har jag inte heller kunnat lista ut riktigt. Vad det är jag innerst inne går och hoppas på. Jag vet inte. Hela jag är så kluven när det gäller vissa ställningar.

i am a little divided, should i stay or run away and leave it all behind?


Träningen idag var riktigt rolig och det kändes så bra! Alltid ett härligt avslut nu när jag inte kommer träna på lite mer än två veckor. Jobb de närmsta och sen resa. Fy tusan va skönt det ska bli. Jag vet inte exakt varför jag känner såhär, för allting i mitt liv rullar och är bra, nåja så gott som, men det ska ändå bli så skönt att komma bort liksom. Inte för att jag vill slippa människor och händelser (fatta irriterande att strand är flyttat, urgh!), absolut inte. Jag bara känner det ska bli skönt att komma bort och inte behöva tänka på allting liksom. Jag är en äkta tänkare. Går runt och tänker på precis allting hela tiden. Vare sig det rör mig själv eller inte. Vilket gör att min hjärna går på högvarv. Det blir inte heller mycket vila eftersom det inte blir så mycket sömn. De som känner mig vet jag tycker sömn känns onödigt, liksom man sover bort en tredjedel av sitt liv. Ja, vi måste göra det, men tänk vad mycket man kunde göra istället! Om man då inte hade varit tvungen att sova vill säga. Nåja. Det ska bli skönt att åka till Egypten i alla fall.


Idag på träningen sa Nancy också att jag var eftertraktad. Haha! Helt otroligt hur det piggar upp ens humör att få höra sådant. Ja absolut, jag tar det med en nypa salt (snarare en näve men i alla fall) men det är ändå roligt för tusan. Och just, Pondus istället för Pontus. Haha, någon har ju virrat till det eller skämtat till det rejält. Ganska kasst skämt i så fall men men. Min humor är väl inte alltid den bästa heller!

Idag har jag inte bara lärt mig något nytt utan man kan inse nya saker också! Fastän man kanske är själv, eller joggar, promenerar själv. Inte kommer på vad man ska prata om med folk och därför inte prata med någon och ingen pratar med en och sådant. Det betyder inte man är själv. Man behöver inte vara ensam. Och fastän du kanske alltid är med folk, pratar och skämtar och umgås, så kan du känna dig själv. Ensam.


Man lär sig ju då något nytt varje dag! Och idag har Elina visat hur en äkta korv med bröd ska vara. I brödet lägger man en klutt mos med piffiallkrydda i och sen en sojakorv. Smaskens enligt Elina själv, personligen vågade jag inte testa.

håkan bråkan,

HÅKAN SLÄPPER NYTT ALBUM DEN 26DE MARS. KOM IHÅG!

skador på dörrar,

Varför är aldrig Fredrik här när man behöver honom? Visst, jag skulle ju kunna försöka göra något själv men blä. Känner bara hur jag kommer fastna (vilket jag i och för sig redan har gjort) och det kommer skita sig. Fy tusan va klurigt. Vet ju inte om jag kommer klara det här säger jag bara. Ska bli intressant att se. Om man bara kunde gå lite hjälp.

Fikan på multimedian har ju helt skitit sig. Jag får helt enkelt vara duktig och ta med till nästa gång så jag har det gjort och inte behöver ha det på mitt samvete. Kan ju redan nu börja fundera ut vad jag ska baka. Vet inte varför just bakning har blivit en sådan förtjusning i mit liv. Först var det för mina tankar försvann iväg, det fungerade lite som en flykt. Flyr jag nu också? Vad flyr jag ifrån då? Sugen på att hitta något nytt smarrigt recept, men saken är den jag inte känner något sug på t.ex choklad eller något. Då blir det svårt att veta ju. Usch.


Hultsfred har ju släppt ännu fler band och det är helt galet vad jag känner att jag måste måste dit! Det är Håkan, Johnossi, Billie the vision and the dancers, Linkin Park, The Hives, Säkert, Those Dancing Days, Sugarplum fairy, Vanessa Brown, Babshambles, Miss Li, Jimmy Eat World, Rufus Wainwright, Timo Räisinnen, Neverstore, Danko Jones och jaa, en massa helt enkelt! Får väl börja leta tält eller husvagn eller hur skulle det nu vara Lisa? Man får helt enkelt samla sig själv och ladda.Man lär sig något nytt varje dag! Och idag har jag lärt mig att det finns fler sätt att skada sig på när det gäller dörrkarmar än att slå i tån i tröskeln. Imorse skrapade jag hela foten längs listen på sidan liksom, huden gick upp och svider som tusan!

hultan är ett måste,

HÅKAN SKA TILL HULTSFRED OCKSÅÅÅ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

again and again,

Alltså seriöst, jag är fortfarande helt galet spänd i nacke och axlar efter min senaste övningskörning. Fy tusan va ont det gör säger jag bara. Förstår inte hur jag kunde sitta och spänna mig så mycket. Menar, lyckades ändå missa varenda jävla skylt liksom.

Skolan har varit ganska lugn nu i början känner jag. Känns inte som om jag fått direkt mycket avklarat, och har alla dessa saker som jag måste göra. T.ex ta tag i mig själv när det gäller sommarjobb! Jag måste uppfölja det jag sökt och ringa och kolla läget och söka meeer! Måste verkligen ta mig i kragen så att jag får något. Tänker minsann inte sitta hela sommaren och rulla tummarna, då blir det ingen barskola för mig 2009. Dessutom har vi en jävla pressrelease som vi måste få klara imorgon under multimedian, men det enda jag kan fundera över är vem det är som har fikan. Funderar på om jag ska ta mig återigen i kragen och baka något ifall att det skulle vara min tur. Men jag vet ju inte vad jag borde baka i så fall. Hmm.

Pappa sitter nu och försöker rensa min dator, verkligen på tiden! Min dator brukar ju underhålla sig själv med att pipa helt random och vara allmänt slö och låsa sig, man tappar verkligen lusten att sitta där. Verkligen, dagens i-landsproblem, jag vet, men för tusan. Det är sådana små saker som stör en här i livet.


the first time we ever got a chance to be alone we knew that it was wrong to do
i guess that is why i was drawn to you.
the second time leads to the third, the fourth, the seventh time, i feel so alive
but it wont last, but it is alright.
pleading joy and fading ecstasy here it goes again
sneaking fruit from the forbidden tree, sweet taste of sin.


this time you told me you saw me at the same hotel
you said you knew me well and i had a familiar smell.
you asked me how am i ever going learn to put my trust in you
like you want me to, cause i know what you are prone to do.
accusations fly like bullets do, oh here it goes again
but you know me because you are doing it too


damn i love you but this is crazy, i have to fight you almost daily
we break up so fast and we make up so passionately
why cant we just trust each other? you cant hate me and be my lover.
passion ends and pains begins, i come back


and i am doing it again, i said it would end but here it goes again


each time you call me home in a sweet refrain, saying things will change
you will take away the pain.
then we flashback to the first time you put your spell on me
you envelope me, you feel good as hell to me,
one moment leads to another few, here it goes again.
leaving you is so hard to do, i just cant pretend, cant pretend


i keep doing it again, i am doing it again,
i said it would end but here it goes again.


we are doing it again, oh we are doing it again
we said it would end, but here it goes again

töntapa,

Känner mig äkta dum men gjort är gjort. Sagt är sagt. Lagt kort ligger. Ingenting att göra något åt. Jag gör så många misstag. Och ett stort har jag blivit påmint om idag. Trodde inte det skulle skära så djupt som det gjorde. Men alla har fel, alla gör fel. Jag hade och gjorde jättefel.

Idag har jag också gjort fel. Om inte lika stort (hoppas jag innerligt på) men dock fel. Ett sånt töntigt feloch känner mig bara så jävla löjlig. TÖÖÖÖNT.

irritationen är på gång,

Det är helt galet. Jag är mycket medveten om situationen och om hur läget är just nu. Jag vet. Men fastän jag vet så mycket blir jag ändå lika besviken var enda gång. Alltid tar det lika mycket på mig. Känner det lika hårt. Blir lika irriterad och ledsen och besviken och ilsken varenda jävligaste gång. Fy tusan va arg jag blir!
- och nu blev ju verkligen inte situationen på något sätt bättre


Har precis varit ute och övningskört värsta långa rundan. Helt galet lång och känner mig också helt galet duktig faktiskt. Det gick nästan smärtfritt och jag var till och med över 70km/h! Ja, det låter inte mycket men det var stort för mig. Stolt från tårna till hårtopparna är jag! I alla fall upp till hårtopparna på benen.

Tack för igår! En utav de trevligaste kvällarna på länge! Skulle åkt till Alexandra och myst med Zara, Frida och Vivi. Men jag rörde ju till det något otroligt och sen när det stod klart jag kunde så var helt enkelt inte bussarna på min sida. Blev skitsur. Men kvällen gick på och Lina kom hit för att titta melodifestivalen. Vid ungefär sista eller näst sista bidraget dök det upp fler folk som var sugna på att titta. Folket var Tobbe, Micke, Simon och Martin. De skulle ju egentligen dragit vidare mot Halmstad med eftersom Simon somnade och det såg ut som om Micke inte var speciellt långt ifrån, så dissade dem den idén och stannade och spelade MarioKart med mig och Lina istället. Hade verkligen supertrevligt, så tack allihopans!


Man lär sig något nytt varje dag! Och idag har jag lärt mig att bromsa in, har inte jätteproblem med att starta men att stanna och bromsa in har känts som fullkomligt omöjligt före idag.

bevsiken,

Hur svårt kan det vara att visa att man bryr sig? Egentligen är det jag tänker på en sådan otroligt fjollig sak så det är inte alls något bevis på bry om. Men ändå på något sätt bevisar det att man ser och att man är intresserad och att man försöker. Jag orkar inte försöka längre. Kalla mig mens-barn, sentimental, lätt upprörd eller vad du vill. Jag blir ledsen.
Man lär sig något nytt varje dag! Idag har jag lärt mig hela Icaug3 undersökningen utantill, fullkomligt nödvändigt verkligen.

minstaste lillaste saken,

du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu,
och du bryr dig inte ett jävla skit heller.Det är en så yttepytteskitliten sak, men ändå tar jag så himla illa upp. Och jag blir så jävla ledsen. Över denna hära otroliga minstaste lillaste saken i hela världen. Inte nog med att jag är sur över det utan jag blir så galet förbannad över mig själv, som håller på såhär för den minstaste lillaste saken. Yttepytte skitsak, men ändå så blir jag så ... ledsen blir jag. Uppriktigt ledsen, mycket mer än jag blir arg så blir jag faktiskt ledsen.

grattis mamma,

Idag fyller mamma år! Hurra hurra hurra! Fast mesta firningen blir nog imorgon när pappa kommer hem och efter jag jobbat. Tycker fortfarande att det låter så ... vuxet. När jag jobbat, på mitt jobb. Nåja, en del av mig kommer nog aldrig att växa upp. I alla fall, GRATTIS MAMMA!

image61Idag är det också exakt två veckor kvar tills vi åker till Egypten! Ska bli galet härligt och förhoppningsvis får man en snygg bränna som gör en supersnygg och vacker till Anna och Lisas 18 års fest. Det har blivit värsta grejen deras fest, helt galet. Jag ska få hjälpa till med inbjudningskorten också! Tycker det är kalaskul att jag får hjälpa till på ett hörn, blev så glad att jag till och med erbjöd mig hjälpa till att städa dagen efter. Nåja, man är ju som man är.
Förresten, någon som varit i Egypten, Hurugahda (eller hur fasiken det stavas) och bott på hotell Makadi Palace eller något intill?

Till sommaren hoppas jag på Hultsfred (med härliga människor och massa bra musik!) och nu är våran resa den 16de augusti bokad. Det känns något helt otroligt härligt och ... jag är helt upprymd och lycklig utav en känsla jag inte ens kan beskriva. Blir helt nipprig och fjolligt glad och skrattig när jag tänker på det. Lite som nykär, fast i en bokad resa. Hm.


På senaste har jag träffat Pontus, varit på spa (där jag var otroligt jävla duktig) och umgåtts med syster och vänner. Idag kom Lina förbi och hjälpte till med baket utav mammas tårta som vi ska ha imorgon. Hennes hjälp visade sig vara extremt nödvändig så om du vill hjälpa till och baka fler gånger är det bara att höra av dig! Superglad att hon ville komma med. Allting känns verkligen bra just nu. Eller saken är nog så att jag inte vill titta på de saker som inte känns bra, orkar inte lägga energin på det. Men så länge jag är glad och mår bra så! Försöker tänka det är det som räknas. Saknar en hel del personer bara. Ska försöka komma på rätt köl där också, vet inte om det går bara...


Man lär sig något nytt varje dag! Och idag har jag lärt mig en hel hög nya svordomar av Lina när hon spelade MarioKart på nintendo 64.

botemedel för en dålig dag,

En sak bör alla veta om mig. Detta gäller alla, vänner, pojkvän, familj, skolkamrater och ja, alla som träffar mig en dag då jag säger "jag har en dålig dag". När jag har en dålig dag blir jag sur och ledsen för minsta lilla, och det finns en hel del saker man bara inte bör göra. För att förhindra att jag ska bli pissed of på er eller ni på mig så finns det några saker som bör undvikas om jag säger att jag har en dålig dag idag.

1. Fråga inte vad det är med mig. Jag har sagt jag har en dålig dag så försök att hålla mitt humör borta från samtalsämnelistan.

2. Retas inte. Jag tar åt mig minsta lilla, precis allting sugs in och sitter fast och gör mig ledsen eller arg.

3. Gå inte in på varken djupa eller grunda diskussioner som om jag verkligen behöver den jackan eller de skorna egentligen, eller om hur fjortis vissa saker jag gör är och dylikt.

4. Upprepa aldrig, jag menar ALDRIG, frågan om vad det är med mig. Har jag sagt jag har en dålig dag och du har frågat innan och fått samma svar så förvänta dig inget mer, jag får dåliga dagar helt utan anledning!


Håller man sig borta från dessa punkterna så kan nog dagen gå att rädda även om jag är helt galet sur. Klart, ett säkert kort på att göra mig glad är att helt enkelt bara vara snäll, eller boka en resa. Den lyfte mitt humör för kvällen! Så lördagen den 16de augusti åker jag, Lina och Julia till Platanias på Kreta i Grekland för en vecka med sol och bad och skratt! Kommer hem på natten till den 23de och får väl roa oss själva på Sturup ett tag. Och Pontus, vi kommer att hinna ses en massa, I know it.

Jag har tänkt på det där man säger att man lär sig något nytt varje dag. Så jag har tänkt att jag ska försöka komma på något nytt jag lärt mig varenda dag. Ibland och om jag kommer ihåg så ska jag dokumentera det här också!
Idag har jag t.ex lärt mig att Fittja och Trosa ligger väldigt långt ifrån varandra men varken jag, min syster eller Lina vet säkert var Trosa ligger.

more to life,

as days go by and fade to nights
i still questien, why you left
i wonder how it didn't work out, but now you are gone
and memories are all i have for now

but no it is not over
we will get older, we will get over
we will live to see the day that i hope for
come back to me

i still believe that we will get it right again
we will come back to life again
we wont say another goodbye again
you will live forever with me

someday someday
we will be together

i heard someday might be today
mysteries of destinies they are somehow and are someway
for all we know they come tomorrow
for today my eyes are open,
my arms are raised for your embrace
my hands are here to mend what is broken
to feel again to walk on the face

i believe there is more to life


i love you much more than life
and still i believe i can change your mind
revive what is dying inside

and someday, someday
we will be together

Urk,

did you think i was just fooling around with you? but honestly

Mår piss och bajs som fan. Huvudet dunkar och näsan svider och ögonen gör ont. Ursäkta mitt "vulgära" språk men jag är så trött bara. Ont i hela kroppen efter träningen, vore väl bäst om jag inte gått dit men imorse var det inte lika jobbigt som nu. Kan i alla fall skylla på den till att jag var seg till tusen under fotbollen. Känns bättre in i själen då.

Igår kom Nathalie och plocka upp mig och vi åkte till McDonalds. Fy satan va kaxigt det såg ut när hon satt där i bilen, R-E-S-P-E-C-T, jag säger då det! På McDonalds var det så himla tomt på folk så det var rama rena besvikelsen. Åkte en sväng och beslöt att vi fick avsluta kvällen med kladdkaka och film. Så hem till mig, bakmästaren och vips! så hade vi en übergod kladdkaka att underhålla oss själva med. Vid ett drog min LA'are med körkort hem.


Min kväll fick dock inte världens mysigaste avslut. Blev helt galet arg men lyckades på något vänster somna med en varm känsla inombords, trots att jag frös rumpan av mig. Låg och skaka hela natten och bara frös och hade ont i halsen. Vaknade och täppt som fan i näsan, och nu är det galet jobbigt bara att nysa. Urk, tror jag ska gå någonannanstans nu. Ha en bra kväll allihopans! Och glöm nu inte Melodifestivalen.

Alla hjärtans dag

Jag känner mig dum. Tror inte du tror mig, men egentligen borde det väl inte vara så viktigt. Alla hjärtans dag. Vill träffa dig vilken dag det än är. Undrar dock om du bara frågade just för dagen i ära eller annars. Fast det är ju skitsamma. Jag är bara ledsen just nu. Genomledsen och saknar dig vanvettigt. Jag kunde inte komma, hur mycket jag än ville. Om det nu betyder någonting att jag säger det.

Löjlig så galet löjlig

Sitter med din msn ruta och försöker komma på något att skriva. Det är min tur nu. Men vad ska jag skriva? Allting känns så löjligt och dumt, kommer inte på den minsta lilla vitsigaste meningen. Inte ens en halvkul eller halvfiffig eller något kan jag komma på. Det här är ju helt galet! HUR LÖJLIG FÅR MAN VARA EGENTLIGEN?! Bara skriv något för fan, precis vad som helst.

Så, hur svårt var det? SKITSVÅRT
nu visade det sig att det ändå var skitsamma. jahapp.

Saknad

jag saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar, saknar dig!

snart skiter jag i om jag är vettig eller inte. om allting känns rätt eller fel. jag vill det ska bli bra, jag vill det ska bli bättre än sist. går det? är det möjligt? jag har inte bestämt mig om någonting än. men jag saknar dig något otroligt, fastän jag ser dig ofta, och fastän vi har pratat lite andra dagar. så saknar jag dig. jag saknar oss. är det möjligt att gå tillbaka och gå det bättre?
med ens blir jag så osäker. osäker på vad du vill. egentligen borde det ju vara skitsamma så länge jag vet vad jag vill. men ändå är jag så oerhört påverkad av dig. nej, nu får jag ärligt talat ge mig. men det känns ändå som att det skulle kunna gå. det skulle kunna fungera, bättre än innan. man behöver ju inte sitta ihop liksom. det kan gå. eller?


image59


En del av mig känner verkligen för att gråta. En del av mig säger till mig själv att jag ska vara stark och att det inte är så jobbigt som det känns. Att det kommer bli lättare att komma hem, lättare en annan dag. Jag vet inte. Jag känner mest för att baka just nu. Baka något smarrigt och lyssna på musik eller kolla tv. Bakning känns som min nya drog.


Greveholm

Det känns ...

jag vet inte riktigt. På något sjukt sätt så känns allting så himla mycket lättare efter träningarna. Det är lättare att leva vidare. Alla har vi stunder då man faktiskt känner att man verkligen inte orkar längre, och jag har haft dem mycket på senaste. Men träningen, den fungerar verkligen! Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft mina regelbundna fotbollsträningar. Även om jag är sjukt seg och trött och bara känner hur mycket jag inte inte inte vill så tar jag mig dit. Och väl där, ja bara jag ens kommer dit, så bara försvinner allting.
Alla tankar och känslor på allting runt om bara poff! Borta. Jag fokuserar bara på bollen och på folket där. Malin är alltid så oerhört söt och snäll. Idag var hon verkligen super och på nerjoggningen  till grusplanen bara lyfte hon upp mitt humör på något mirakulöst sätt, jag tror det kallas att prata och springa. Pratar du och springer blir det så jobbigt så du tillslut inte kan tänka på något annat. Tack Malin.

Allting här i världen går upp och ner. Vissa dagar mår man bra, vissa sämre. Ibland reagerar man mer än man borde och ibland mindre än vad som bör. Idag ska vi inte prata om hur jag har varit. Allmänt ostabil, tjurig och trött. Jag har inte orkat några motgångar och sen har allting blivit som det blivit med. Jag kan inte säga förlåt för något, för det var ändå så jag kände just då. Men nu så ser jag allting i ett helt annorlunda ljus. Vad skulle jag göra om jag inte hade haft min fotboll?Och jag och Nathalie ska ha Greveholms-maraton på lovet! Jag ska baka något riktigt smaskigt så vi kan känna hur tandtrollen kommer;)

SURT

Mina chokladcigarrer tog två timmar att göra. Och nu är min arm helt skakis sen doppandet. Det var verkligen jobbigt. Usch. Mes är jag. Men just nu skakar både armen och humöret.

Hur kan jag bry mig? Jag borde inte alls reagera som jag gör. Men ändå likförbaskat gör jag det. Skulle jag göra så? Aldrig, aldrig, aldrig. Men jag känner jag har inte rätten att påpeka eller att säga något. Varför får jag en sådan här reaktion? Blir sur på mig själv rent ut av. Helt plötsligt känns bara allt så jävla fejk. Bara falskt, fult, felt, fejk(t). Så bara bajs på allt nu. Jag orkar inte mera. Jag övervägde, det gjorde jag. Men nu skiter jag i allt. Jag ska sluta tänka fullständigt och bara ... bara vara utan att bry mig. - jag vet att det inte går men det skadar ju aldrig att försöka.

Svaren

when there is noone beside you when your soul embarks,
i will follow you into the dark

jag måste tänka egenom ordentligt. jag vill inte göra något fel. trodde aldrig att jag skulle få valet igen. trodde aldrig. det hade jag kanske aldrig heller om du inte hade druckit. men nu är det som det är och jag måste tänka egenom allting ordentligt. men jag har fortfarande en hel del frågor jag vill ha svar på innan jag bestämmer mig.

En dag

En dag så kommer jag att sluta bry mig helt.
En dag kommer jag att vakna upp och känna mig glad, frisk, härlig.
En dag så kommer min ensamhet att sluta kännas så stor och tom.
En dag ska jag känna att "fan, det är såhär det känns att leva"
En dag vill jag gå runt och bara skratta, bara ha en bra dag rakt egenom.
En dag vet jag att allting kommer till att bli mycket lättare.
En dag kommer jag sluta känna skuld.

En natt ska jag somna med ett leende på läpparna.

Inkorrekt

Jag vet inte riktigt hur jag känner just nu. Allting är ju så upp och ner hela tiden. Jag tar inte illa upp, jag blir inte ledsen. Det är jobbigt, men jag gråter inte. Jag har ingen energi kvar till det. Energin är borta sedan länge men nu låter jag verkligen tröttheten komma. Ligger i säng långt innan 10 och kollar Trolltider tills jag somnar. Även om jag sover, så sover jag inte gott. Jag blir inte utvilad. Jag vaknade med ett leende på läpparna, för jag hade världens mysigaste dröm. Sen kom jag på att just det, det var ju bara en dröm.

Jag tycker mest att allting känns konstigt och overkligt. Jag får så mycket dötid nu jag inte vet var jag ska göra av. Man vänjer sig såklart, det är ju uppenbart. Men just nu känner jag mig bara rastlös och trött hela tiden. Vet inte varför jag inte kan sova heller. Jag har inte gjort något fel. Jag var aldrig falsk. Du borde märka det nu eftersom du beter dig likadant, med liknande ord sagda dagen före och annan handling dagen efter. We are just the same. Men jag ser inte dig som falsk, inte för en sekund.

Och jag tycker det är jobbigt. Konstigt. Annorlunda. Sjukt. Fel. Besynnerligt. Underligt. Bisarrt. Knasigt. Knäppt. Besvärligt. Invecklat. Märkligt. Egendomligt. Ja, helt och hållet inkorrekt. Det tycker jag.cause i knew that you were a truth i would rather lose than to have never lain beside at all

I will follow you

love of mine, someday you will die, but i'll be close behind
i will follow you into the dark

no blinding light or tunnels to gates of white, just our hands clasped so thight
waiting for the hint of a spark.
if heaven and hell decide, that they both are satisfied
illuminate the no's on their vacancy signs

in catholic school as vicious as roman rule, i got my knuckles bruised by a lady in black
and i held my tongut as she told me, "son fear is the heart of love"
so i never went back

you and me have seen everything to see, from bangkok to calgary
and the soles of your shoes are all worn down, the time for sleep is now
it is nothing to cry about, cause we will hold each other soon
the blackest of rooms

if there is no one beside you when your soul embarks
then i will follow you into the darki will follow you into the dark

same but different.

we are just the same, ingen är värre än den andra

livet.

Det finns dagar man aldrig glömmer. Tider man aldrig lägger bakom sig och går vidare ifrån.
Det finns morgonar man inte vill vakna eler gå upp. Det finns nätter man aldrig vill somna.

Det finns dagar jag minns, tiden och minnen, tankar och känslor. Jag kommer aldrig att glömma allt med dig.

Tack.

Jag bryr mig så jävla mycket.

Nu är det över, allting är över, och det var mitt beslut. Det känns som om du kände likadant, eller tänkte likadant, för du verkade så .. overklig. Jag tror inte jag kan fatta det. Känns uppenbart att jag ska hoppa på dig imorn med kramar och pussar men det ska jag inte. Och fram tills för ca 20 minuter sen kändes det lugnt. Jag skulle klara det utan att vara ett freak. Men med ens blev det så tungt. Jag såg något jag inte borde kollat, för jag borde inte kolla.
Det är onödigt att kolla, men detta var ju ändå innan, innan allt. Just nu känner jag bara hur mycket jag längtar till helgen. Känner för att skippa msn och bilddagboken ett tag med, men kommer det inte bli.

Även om det är sorgligt så gör det inte ont, inte än. Imorgon ser jag inte framemot, för då kommer det antagligen bli så sjukt jobbigt. Allting kommer bli så galet jobbigt nu i några veckor, månader framöver. Jag vet jag kommer klara det, jag har en hel del som tyder på det. Det gäller bara ta sig i kragen och orka. Jag ska sysselsätta mig har jag redan bestämt. Sysselsätta mig med träning, jobb, skolarbete, vänner och övningskörning. Jag ska se till att jag inte tänker. Jag ska sjunga mer, då fokuserar jag bara på text och inte tankar.Vi har varit ett item, ett team, ett par så lång tid nu. Det kommer kännas så konstigt imorgon när vi inte är det längre. Inte för att vi är det nu heller men imorgon blir det definitivt. Superdefinitivt. Jag sa det förra gången och jag säger det igen, jag kommer aldrig att glömma dig och all den tiden som vi har haft. Jag kommer antagligen att se alla de bra stunderna, eftersom de är de man minns. Jag kommer känna mig ensam att börja sova själv, jag kommer att sakna dig. Men jag tror vi båda hade det på känn, att det skulle inte fungera för länge till. Tack för tiden Pontus, du har betytt och betyder mycket för mig, du är en fantastisk människa och jag hoppas vi kan gå vidare med att bara vara vänner. Även om det inte går med en gång hoppas jag det går med tiden. Tack <3

Veckoslutet

Efter en ganska dålig start i veckan (behöver jag nämna larmet och klädstället) måste jag säga att slutet har varit suveränt!

Tjejmiddagen blev inte av, tråkigt men kändes uppenbart att vi aldrig kommer få tummarna ur rövarna. Så jag hängde på Lisa, Lina, Julia, Emelie och Anna till madison. Först hemma hos Lisa gick det allt galet till även om det inte var något röj. Jag spillde och det var nog ett helvete för Lisa att städa. Fast det kanske var twister mattan som gjorde det. Jag var nog den enda som gillade det också, fick köra solo, ramlade ändå. SÅ vig är jag. Som ett kylskåp har jag hört.

Skrev värsta detaljerade om hur kvällen var men tog bort det igen. Vill skriva mer än om madison. I alla fall var det en himla massa folk där och jag hade det riktigt roligt. Brukar alltid bli så trött på madison och få ont i fötterna. Men inte denna gången! Det som inte dödar härdar eller hur fan man säger. En hel del hände under kvällen men många folk inblandade men det orkar jag inte ta tag i här. Jag hade en trevlig kväll och var väl hemma vid tretiden kanske. Kunde inte somna, sov i 20min, blev törstig. Låg och protesterade mot mig själv och min törstighet så jag inte skulle behöva gå ner. Men min demonstration gav sig efter kanske en halv timme så gick ner och drack. La mig och hade svårt för att somna, sov en timme, vaknade och var kissnödig. Vägrade gå och kissa och tänkte att om jag inte tänker på det somnar jag om. Men vad ligger man annars och tänker på. Efter ca 20 minuter gav jag upp. Sen var det svårt att somna återigen och sov kanske ytterligare 30 minuter eller mer. Så vaknade jag kl 9 av byggmästaren och pappa som slipa och såga och allt var det var. Börjar seriöst tröttna på allt som har med renoveringen att göra.

Av ren princip vägrade jag att gå upp kl 9 and make my day utan låg istället i någon slags dvala fram till halv ett. Jag var inte vaken men sov inte heller, skitskumt. Sen gjorde jag inte något vettigt under dagen än övningskörde. Vilket gick ... ja, bilen pep och Engine Fault blinkade och motorstopp gång på gång på gång. Mitt humör sjönk något galet. Trodde inte jag skulle palla kvällen, men vem pallar inte choklad och katalog med bästa vänninorna? Så jag fixade så mycket som jag orkade innan jag cyklade dit. Kvällen visade sig bli så himla mycket mer än vad jag förväntat mig. Ursäkta att jag kanske var tråkig och var tvungen att ta en paus i TP:t men behövde ligga ner lite kände jag. Hade en jäkla trevlig kväll och var hemma vid 3 tiden.

Idag vaknade jag kl 11 efter de skönaste åtta timmars sömn jag haft på länge. Frukost och svamla runt gjorde inget speciellt, förrän det blev träningsdags. Var allmänt slö så fotbollsdelen ska vi inte prata om. Pumpen gjorde man helt skakig så den ska man väl inte heller nämna. Men efteråt var det ytterligare övningskörning och det gick så bra! Jag fick inte ett enda motorstopp när jag skulle starta bilen och det var så skööönt. Jag behövde den självförtroende-boosten som det gav.

Sen har jag ätit och suttit här och kollat Psycho 3. Är nu bäst på Psycho i hela världen typ, kan allt. Tror jag ska se någon till film innan jag beslutar mig för att sova, kan ändå aldrig somna i tid och jag har redan kollat bilddagboken och resor så datorn är inte lockande längre.


Ljud

Klockan är 00:00 (önska dig något) och jag är precis klar med mina anteckningar jag skrivit under tiden jag läst och pluggat historia. 28,5 sidor skrev jag, i a4 format. Är det konstigt att man börjar få ont i olika knölar i handen? Skrivit allt om renässans, upplysning, Gustav Vasa, stormaktstiden, amerikanska revolutionen, 30-åriga kriget, europa under 1600-talet och handel och andra kungligheter i Sverige, England och Frankrike. Det är ju inte lite som ingår och lille Lennart sa ju vi inte skulle behöva plugga på detaljer. Sen att det skulle komma detaljfrågor. Men vi behövde inte plugga på detajler ändå. Hm.

Nåja, nu kan man väl tänka sig att jag har kommit på något viktigt att ta upp från förr i tiden, men sanningen är att medan jag har suttit och skrivit om hurdan drottning Kristina var så har jag haft tankarna på andra håll. Ljud.

Jag menar, tänk va mycket olika ljud det finns omkring en här i livet hela tiden. En del lägger man aldrig märke till och en del irriterar man ihjäl sig på. Som idag när jag satt och pluggade i köket. Amy Winehouse och albumet "Frank" spelades ljudligt och jag galde (eller är det galade? gal, galade, galat)  med i samma takt när jag plötsligt hör något lustigt litet pip. Fyra gånger och lät som en klocka fast på väldigt långt håll. Tänkte jag var galen eller att det bara var låten. Men vid maten kom det igen och min mor hörde det.

Det är otroligt hur mycket fyra små pip kan förundra två människor. Vi låste helt fast, kunde inte tänka på något annat än var pipen kunde komma ifrån. De lät ju instängda på något sett så vi öppna upp skåp och lådor för att höra om det blev starkare. Det blev aldrig starkare och det slutade att mamma stod med huvudet på bänken där det kom ifrån. Tog ett bra tag innan vi kom i underfund med vad det var.

Det var min pappas mobil, som av någon outgrundlig anledning pep regelbundet. Mamma skulle fixa det men den pep bara oftare då. Jag förstår då inte all teknik nuförtiden.

Jag återgick till mitt pluggande och lyssnade på Säkert, Miss Li, Counting Crows, Amy Winehouse's andra cd. Sen tillslut orkade jag inte gå och byta cd längre, eller trycka på play. Har en fjärrkontroll men alla knappar fungerar för utom play och paus, världen och tekniken är ju allt bra underlig. Men det blev helt tyst om man tar bort ljudet från tvn i rummet brevid. Jag klarar inte av tystnad när jag är själv. Jag kan vara själv om jag har musik och jag klarar av tystnad om någon mer finns i närheten. Men själv i tysthet är inte min grej helt enkelt.

När jag tog årets skönaste kissning innan idag och spolade så satte toaletten igång också. Ni förstår, våran toalett har en liten speciell egenskap att ibland när man spolar så lägger den en liten ton. Och den håller tonen tills du spolar igen. Det är en mörk, dov, brummande ton som toaletten utger och jag bara antar den var alt i sitt tidigare liv, om man nu tror på sådant.

På mitt rum har jag inte bara världens segaste dator med tusen virus och filer som flyttar sig av sig själva. Nej, jag har nog också världens mest musikala databurk! Den håller precis som toaletten en mörkt brummande ton men med inslag av små pip. Fullkomligt oregelbundna och ologiska. Jag blir galen på dem. Det är något sådant där ljud som inte alltid hörs tydligt men du hör dem ändå, och de driver en till vansinne.

Nu känner jag att klockan börjar bli mycket och till och med mina ljus jag tände för att skapa en mysig pluggstämning har börjat slockna nu. Hjärnan fungerar som bäst när man har sovit sägs det ju också.