One day you will walk on me again, you will feel my churshing bones underneath your feet. I will rise again.


Not that i dont care about you, it just got so complicated.

"Buski buski.. Vad var det han hette, Borat?"

Jotack. APUn kan nog komma att bli riktigt trevlig.

Nu är jag hemma från mallorca igen och det var skönt att få sig ett avbrott i vardagen och lapa sol på uteserveringar och vila sina arma shoppingfötter. För shopping blev det! Kalla mig galning men fick med mig bland annat fem par skor, två klänningar, en byxdress (eller overall? lär i alla fall (förhoppningsvis) bli premiär på fredag), en tunika/storskjorta, två svarta handväskor, två sjalar och andra nyttigheter. Låt mig säga att jag har ju gott om en viss vara fram ett bra tag!

Skönt att få komma bort men även skönt att komma hem. Fick två härliga nyheter i måndags som peppade mig såpass att jag vågade ta mig i kragen och ringa Laholms hem ang. referens och om de ska söka sommarjobbare imorn. Jag tar mig i kragen. Första dagen på APUn idag. Inte jättemycket att göra och hann byta handledare fyra gånger under första dagen. Har även träffat folk som man hinner sakna på bara fyra dagar. Lite otroligt ändå.

Jag skriver till dig från en musikerloge som mest liknar ett cykelgarage.
På mitt kavajuppslag sitter din brosch, på bordet ligger kvällens gage.
Förälskelser är lätta att glömma, för en del är dom ett levebrod.
Du och jag vi möts säkert en dag, när vi går gatan fram Anne-Louise
Helgen hoppas jag på utgång till Underbar då jag har kläder och är pepp, pepp, pepp! Har även planerat in fotbollsmys. Om någon fotboll går då, annars blir det bara mys.


Och snälla, snälla någon, vad i helvete är Windows Muler Installer? Och vad tusan är allt annat som väljer att avslutas bara sådär? Och är det dåligt?


Och ett tips från "jobbet", turkiska rambo. Det här är vad jag kallar riktiga män!


The time has come to say fair's fair.

Nu är jag så gott som färdig packad.
Necessär, handväska, sista-minuten -kläd-panik och diverse ska jag ge mig tid till imorgon när klockan ringer halv sex. Då kommer ju inte kunna göra som imorse. Ligga kvar och somna om x antal gånger medan andra åker till jobbet. Och ännu varmare blev man när man kom ut till bilen. Så galet sött!<3 Vi ses snart igen underbara du!

Alltså åker jag till Mallorca imorgon bitti. Planet lyfter kl 11 från Kastrup. Jag klagar och klagar om att jag inte har någon reskamrat inför en resa. Tänker inte det minsta på den kommande helgen som ska sätta mina spanska kunskaper på prov. Man är allt bra bortskämd eller hur? Ta nu inte detta fel, jag söker fortfarande en respartner som känner sig manad att följa med en vecka med sol, bad, shopping och fest! Någon, vemsomhelst, som känner sig manad?


Och Pacolito, låt mig bara säga att en kvinna har alltid tid för vissa saker som fika, skitsnack, shopping och choklad. Och ledsen om vi skrämde dig, trodde inte du skulle ta det så hårt pinglan!


Vet ni vad? Jag är fanimej för pessimistisk ibland.
Livet är bra. Varför kan jag inte tillåta mig själv att få njuta av det ibland?


How can we dance when our earth keeps turning? How do we sleep while our beds are burning?

Fredagen den trettonde kl 13:00 började begravningen för Anders Pontén, min morfar.
Jag hade innan befarat att jag inte skulle kunna gråta men det slutade istället med att jag och min syster fick hålla om varandra. Begravning är nog bland det värsta jag varit med om någonsin. I fortsättningen tycker jag vi kör på det Ponténska sättet. Det känns bättre.

En måndag morgon och jag sitter här med mitt gröna té och en gröngul banan, då när dem är som bäst. Helgen bakom mig var begravning och lång lång bilfärd. Alla hjärtans dag (som jag alltid hatat genom alla år, vare sig man har partner eller inte) blev bättre, väldigt långt över förväntningarna ska jag säga. Då helgens upplevelser inte gjorde mig så taggad på utgång (jag är ledsen stumpor) så blev det istället melodifestival och Bruce den allmäktige med mys och pys:) Söndagen till ära var jobb (efter en härlig härlig morgon ska tilläggas) och sen bio, Benjamin Buttons otroliga liv. Nathalie införsjuknade, vilket sög, men jag och Frida bestämde oss att se den ändå. Den var.. jag vet inte riktigt än precis hur bra den var. Om den var okej eller vad den var. Men grät gjorde jag. Självklart. Men ha i tanken att det här är kvinnan som gråter okontrollerbart till King Kong och The Simpons - the movie.

Om en timme ska det fikas på stan med mina härliga pinglor och jag tror minsann jag ska föreslå en resa för oss tre. Men vi får se hur allting emottas. Ska bli härligt att träffa dem, jag åker ju snart!


Jag känner verkligen hur sega mina bloggar är. Jag har ingenting att skriva. Och det jag vill skriva vill jag inte skriva här. Låter det sådär otroligt logiskt som det bara kan när Sarah Pontén är i farten? Well, jag bjuder på den!


The time has come to say fair's fair, to pay the rent to pay our share
the time has come, a fact's a fact. it belongs to them, let's give it back.Like a rolling stone.

Oh den här fördömda matte c:n. Aldrig mer ska jag ge mig på att ha två matte prov direkt efter varandra.

Helgen då? Bortsett från att jag somnade halv elva en lördags kväll och pluggat halva, jobbat halva söndagen så har helgen varit härlig. Med andra ord var fredagen och lördagen kanon. En lite surprice surprice för födelsedagsbarnet ledde till sen fredagskväll och grymt seg Sarah på lördag morgonens träning. Som en härlig människa sa, jag har verkligen haft konstant träningsvärk sen torsdags kväll. Oh yeah. Och tack fina du för alla otroligt härliga stunder!

Jag är sugen på en såndär spelkväll snart som vi hade varenda helg hela förra våren, vad säger ni?


Jag ska vara tacksam. Tack.
Jag ska be om hjälp och orka morgondagen då jag har alldeles för mycket.

But when the night is falling, you cant find the light. If you feel your dreams are dying, hold tight.

"Du hade en jävla fin personlighet som du bara slängde bort"
"Du kör över folk. Så länge Sarah Pontén mår bra så kan man skita i hur många liv man förstör på vägen"
"Och du, försök inte förstöra så många liv, jag vet det är svårt för dig men försök"
"Du kör över alla"
"I slutändan finns bara Sarah Pontén och det är dit du är på väg"
"Det är dina "vänner" som fuckar upp ditt liv men du fattar inte ens det själv"
"Du är inte den människa du tror"


Det sätter griller i huvudet.

You can never know what it's like.

Your heart like winter freezes just like ice.
You will wind up like that wreck you hide
behind that mask you use.