Tonight you're gonna party like it's 1999

Eller snarare 79, 89 där någongång. Och jag är inte med.
DET SUUUUUUUUGER!
Och ja, jag tycker synd om mig själv. Jag tycker synd om mig som sitter hemma med uppsvullen hals, kämpar med att kunna svälja och näsan täpper igen mer och mer. Jag tycker så jävla synd om mig själv som missar ett återupplivande av Studio 54. Ja, så löjligt egositisk är jag. Jag skulle ju gå på alla! Jag skulle ju det! Men vad händer? En jävla mes variant av körtelfeber? Nej jag blir bara förbannad.


Dagen har spenderats till större delen på sjukhuset i Halmstad, infektionskliniken. Låter det som en höjdare? Believe me, it's not. Tack och lov var min mamma med mig så jag slapp ligga på en sjukhusbris själv inne i ett vitt rum med vita väggar och tak och dörrar. Tack och lov slapp jag ligga själv i ett rum utan tavlor, växter, tidningar i timmar i väntan på blodprovsresultatet.

Hellre ett stick, eller två, i armen än att jag ger svalgprov igen. Usch. Jag tycker inte om när folk stoppar ner topsar långt ner i halsen. Det är synnerligen obehagligt och gör så att man verkligen vill kasta upp allt på personen i fråga och topsen. Tur man nästan är helt fullvuxen.

Dessutom gjorde jag högskoleprovet igen i lördags. Och firade Lisa på kvällen. Provet var en pärs och kvällen hos Lisa otroligt trevlig. Fredagen som skulle varit vip-förfest på underbar och sen vip-grejsemojs igen på moon blev istället sitta hemma med ont i halsen och försöka svälja ett och annat.

Fatta vad jag missat. Inte bara skolsaker, inte bara träning. Jag har missat lagfest. Vip-sakerna. Missar studentfesten.
Ja, jag vet vad ni tänker "Men som hon klaaagar det är väl inte så farligt herreguuud!" Ja, jag klagar. Jag klagar och jag är gnällig och jag piper och är irriterad och är ledsen. Jag är inte sjuk, jag blir aldrig sjuk. Nu är jag inne på tredje veckan hemma (undantag två dagar då den ena slutade med att jag blev hemskickad då jag lät som en man) och jag är inte van vid det och jag tycker inte om det. Jag hatar det. Och jag missar årets träningsläger.

Nu tittar mamma på en serie som utspelar sig på 80-talet där de nyss var på disco och alla hade afro.
In my face.

Men så tjock du har blitt, du har nog gått och lagt på dig litt.

Huvudet blir tyngre och halsen börjar göra ondare. Dags att åka hem? I think so yes.

Blir ingen träning idag heller. Febern äntligen borta men halsen, oh denna hals! Det får bli nästa vecka full power helt enkelt. Sen är det ju träningsläger på okänd ort, erkänn spännande?! I skolan tio i åtta och köpte studentbiljett. Var beredd på lektion 8.10 men nej, den kursen är slut så no more. Svenskan börjar kl 10. Bästa var vid halv nio när Sofia kom rusandes och var beredd på att försvara sig över sin sena ankomst. Jag tror nog hon svor lite tyst hon med, likt mig när jag fick det klart för mig.

Har inget vettigt att skriva alls så hej på dej jag ska åka hem nu.
Om en kvart.

The bright blessed day and the dark sacred night.

Jag är så förbaskat trött på det här och jag bara klagar klagar klagar. Förlåt eric för att du fått ta större delen av smällen.

Men jag håller på att bli galen, spritt språngande galen. Håret rivs snart av. Snart går jag till skolan bara för att jag inte klarar av att sitta hemma längre. Det kanske låter konstigt men hur kul är det att missa massa nu när det närmar sig studenten? Missar en studenttävling, och jag är ju jämt den som pushar på, så tvivlar att någon annan kommer ta tag i det. Det är jag som står för ivret kring studenttävlingarna, den saken är i alla fall klar. Egentligen är det nog positivt ingen delar min iver för jag tror jag kan vara ganska jobbig.

MEN FATTAR NI HUR NÄRA STUDENTEN VI ÄR NU?!


Sammanfattning av Sarahs dag
Ätit en tomat och ett ballerina kex
Ont i halsen så gav mig på varmt vatten med honung, äkta huskur-style!
Gnällt
Grät till Ugly Betty
Tyckte Våra bästa år var extremt spännande
Hem till gården lika så
Slått i soffan
Tog nyss en panodil, ipren får högst tas fem dagar i rad och ja, man ska inte blanda men jag måste ha NÅGOT
Var på banken och fixa nytt VISA, de fnissade
Smsandes med Frida
Telefontalandes med Eric
Blivit sugen på våfflor tack vare msn-konversation + mamma
Ångest ang efter studenten
Ångest ang skolan
Ångest ang att vara sjuk
Ångest ang mina nya p-piller
Huvudvärk!

The bottle is empty. The bottle is empty and cold.Jag är sjuk. Oh så sjuk.
Bilden togs för två veckor sen, för såhär "pigg" ser jag inte ut.

Ta det med en nypa salt men jag har feber, ont i halsen och fryser. Jippi på en lördagskväll när det ställs till med lagfest uppe på glänninge. Oh yeah. Men fler fester med laget kommer och jag jobbar på att bli frisk. Kämpar även med min ångest över kommande skolveckan och allt plugg det medför. Men jag kommer klara det, det gör jag alltid. Först ska jag bli frisk. Soffan har varit mitt andra hem sen i tisdags. It's boooring.

Och banken tog mitt kort. Mitt fina VISA blev omhändertaget. Tack pappa, tack! Som tur är så älskar jag honom ändå.

I'm falling in love with your favourite song

i'm gonna sing it all night long.Blä. Helgens aktiviteter tog hårt på mig. Åtminstonde lördags kvällen/natten. Fredagen spenderades i varberg och var lugn och mysig, en liten miniweekend. Lördagen blev till Kvibille sen kolla match och dömning. I ordning för kvällen då Frida hämta upp mig. Sist till tjejmiddagen men den blev sannerligen en succé! Hade galet kul och vid elva tiden drog vi vidare in mot stan. Där mötte jag mina laholmare! Blev himla glad. Kvällen flöt på och vid två blev jag hämtad av min man. En ursäkt till kvällens sällskap och chaufför då jag varit en aning jobbig och tjatig. Och jag antar ni mår bra av att höra att jag var bakis dagen efter. Bakis under 6 timmars jobb. Vilket var mindre roligt.

Kan det egentligen bli bättre? En söndag och du mår sådär, framför dig väntar sex timmar på ett jobb där du inte trivs, och han kommer fram till dig och säger "Ska vi åka och köpa skor?"


Och ja, även jag har fått en viss skräck för halmstadVIP. Och, ännu mer, Alexandras kamera.
Men erkänn, when we do it, we do it gooood.


You just kinda wasted my precious time, but dont think twice it's alright.

Ingenting att göra. Jag får roa mig själv. Och det ska erkännas. I början av dessa veckorna blev jag galen. Men inte nu. Eller inte idag. Nu känns det bra och kul. Jag har lite idéer att förverkliga. Dock lär det aldrig bli lika snyggt som i tankens värld.


Fick avböja ett restaurang besök med 13 personer som jag inte träffat på väldigt, väldigt länge. Och det ska erkännas att det tog emot. Då bordet var bokat var det ju tur att man är så lätt att ersätta. Men piken min om att de fick fortsätta ut på krogarna i Halmstads innestad gick i alla fall fram och allt jag kan göra är att de hoppas att de följer dem. Jag ska på kalas hos härliga Alexandra, så det så. Grattis babe på födelsedagen! Så jag får se det positivt att matchen på söndagen blev inställd, då kan jag lägga fokus på en rolig utekväll istället.


Ja, det var längesen jag skrev. Men nej jag har inte haft tid. Praktik, träningar och jobb har gett mig fullt upp under min vakna tid och även när det är dags att sova så kan jag inte det då tankarna går att "Jag hinner ju egentligen inte med att sova utan har saker att göra!" Någonting är fel när du känner du inte har tid för att sova för du har andra saker att göra. Ikväll kommer jag i alla fall få mig ett välbehövt avbrott då det bär av till Varberg för bara ta det lungt och mys. Tusan också. Nu glömde jag packa ner mysbyxorna.


Sista veckan på praktiken. Sista dagen. Fredagen den 13de. 99 dagar kvar till studenten. Det är helt sjukt overkligt. Jag kan knappt tro det. Jag har i alla fall bestämt mig för att sluta oroa mig och bara leva, välja glädje, lycka och ha kul!Jag ville bara vara, nej inte vackrast, men lite vacker ändå, för den jag håller av.Du kvinna på femtio år, ditt ansikte bär spår av all din erfarenhet
du är vacker av allt du vet.
Du är vacker för du är unik, unik som var och en i vår publik.

Säg visst finns det ett system som inte gör pengar mellan kvinnoben.

Så går ännu en onsdag mot sin ända. Tänk så många onsdagar man har levt och hur olik varenda en av dem är.

APUn rullar på och diskussionsämnena vid frukost och eftermiddagsfikan avlöser varandra. Hur man kommer från en kopp som blandar av sig själv till en alternativ lösning för kateter. För att bara nämna något. Bästa var "Klack klack, det där gröna ni vet". Nåja, internt så det räcker. Min onsdag fortsatte i alla fall att vara sådär läskigt bra som vissa onsdagar är helt enkelt. En godare och mysigare fika går väl inte att få. Mm..

Imorgon ska jag försöka få min handledare, aka farbror, att jag måste till arbetsförmedlingen med Hanna så att våra Norge-tummar kommer ur rumpan någongång och på kvällen blir det träning. Då avgörs det även lite hur det blir till helgen. Om det blir träningsmatch för mig eller inte. Kan erkänna det inte gått sådär splendid på senaste som jag gärna önskat. Men, som en del också har sagt till mig, så var det ju faktiskt ett bra tag sen jag spelade riktig fotboll. Så det är kanske normalt. Jag vet inte. Helt enkelt har väl vissa det i blodet. Och jag är inte en av dem.


För visst finns det en känsla som inte kan köpas för pengar?
För visst finns det en kärlek i annat än köpta sängar?
Säg visst finns det ett system som inte gör pengar mellan kvinnoben.Låt mig bara dela med mig av en ypperligen vettig msn-konversation man har såhär på onsdagskvällningen:
Men moon är nice. Vilka ska du dit med då?
Gud
Men va spännande, hälsa.
 Ja han är en schysst kille fan
 Jaså? Fan eller gud?
 Fan är roligare än satan
 Jaså? Men sjutton då?
 Han är min frälsare
Vad säger Gud om det då?
Han blir arg som fan
 Ojdå, är fan arg mycket eller?
Som satan typ
 Jaså, så de känner varandra då typ?
 Ja herre gud
 Så gud är herre över dem också?
För fan
 Men satan då?
Han tar jesus i röven
 Ojdå, det tror jag inte Gud gillar
Gud nä, jag skulle inte vilja se honom när han upptäcker det + att han har precis slutat röka så han är ganska sur för tillfället.