Will we think about tomorrow like we think about now, will we survive it out there can we make it somehow?

Alla kvällar kan ju bara inte vara underbara. Såklart. Gårdagskvällen hade alla upplägg. Dagen hade varit awesome (in a high-pitching voice) och jag hade äntligen kunnat välja kläder så det kändes hyfsat. Jag hade till och med sån tur att Ek råkade ta samma buss och en galen dam sprang efter mig för att fråga var jag köpt min "oh så fina" jacka. Men som sagt, alla kvällar kan ju inte sluta sådär superbra, inte ens i Oslo. Och just igår. Jag har varit i den situationen flera gånger. Men aldrig förr har jag känt mig så ensam som jag gjorde när jag klev in taxin.

There are times when all the world's asleep, the questions run too deep for such a simple man.

14 februari.
Alla hjärtans dag.
Mors dag.
Fastlagsdagen.

De är inte dumma norrmännen ändå. Samla allt på samma dag så slipper man tänka på det efteråt. Nice ju! Jag lyckades skrämma upp min syster rejält med när jag i tisdags såg det var mors dag och trodde det var likadant i Sverige. Som tur är var det inte samma dag. Mors dag i Sverige är i maj, så kära syster, vi har lång tid kvar! Innan dess hinner du ju till och med komma hit!

Men Norge är inte all good. Lösgodiset saknar den absolut viktigaste biten, de sura colanapparna från basetts. En godispåse blir helt enkelt inte hel utan dem. Men inte nog med det. Estrella, som här heter Maarud som köpt upp Estrella, har inte DILLCHIPS! Va fan är det här?! Det är inte ofta jag blir sugen på chips, det ska gudarna veta, men när jag blir det då är det fanimej inte sourcream and onion jag vill ha (som man har vuxit upp på och jag föråt mig på på Lisas simhuskalas på lågstadiet) och inte vill jag ha Salt & Pepper som blir så himla starka i munnen efter ett tag. Jag vill ha dillchips, dill dill dill. Jag antar bara Zara Andersson kan förstå det här men you get my problem! Det får du ta med dig när du kommer!

Helgen har bestått av mycket lugna aktiviteter som inneburit mycket samtal och melodifestival, en och annan öl och uppfriskning. Jag har knappt lämnat lägenheten. Nice. Men nu blir det faktiskt ut i friska luften. Det är tydligen sol ute enligt internet. Dra upp persinennen är ju faktiskt överskattat.

Jag står på en flygplats och väntar på känslan.

Ännu en fredagskväll och här sitter jag med en öl, kommer direkt ifrån under soffan, och tittar på när Kim och Viktor spelar tetris. Och lyssnar på tetris samtidigt. Hell yeah. Snart går nattbussen till Halmstad and i will sleep. I will sleep goood. Drack dessutom världens godaste kaffe idag på jobbet vilket gjorde jag blev hyper och nu väntar jag på det där, ner som en pannkaka- delen. By the way är det Johnossi i maj och KENT i mars! ÅÅÅH AWESOME!

Jag har ju inte berättat så mycket på senaste. Jag, Kajsa och Falk var på Avatar. Tror nog alla av oss hade aningen för höga förväntningar efter alla "Den är JÄÄÄÄÄÄTTEBRAAA" Tji. Men den var snyggt gjord och bra. Men nästa gång ska jag då inte lyssna på alla andra när det gäller en blockbuster. Använde jag det ordet rätt nu?

Sen fick jag besök häromhelgen! André, Eddie, Marcus och Pontus kom hitom och delade upp sig hos oss och Teglverksgata! Blev fest på lördagen som var grymt lyckad. Tjopidoo. Söndagen åkte de hem igen och lämnade kvar x antal nudlar som jag dessutom somnade på kvällen innan. Koseligt. Nu har hela veckan gått med ont i halsen, after work på få personer, glass och skitsnack, How I met your mother, lite träning och massa jobb. Helgen blir 20årsfirande i Kvibille och förhoppningsvis blir det lite avsnack. Innan det bär tillbaka till livet i Oslo. För det är verkligen det jag börjar få nu. Ett liv. Ett nätverk. Härliga vänner. Härliga rumskamrater. Härliga jobb. Enda som fattas är matlagningskunskaperna. Efter att levt på helgens pizza/mackor/all-bran var kväll började Viktor ifrågasätta om jag någonsin åt riktig lagad mat. Häromdagen beslöt jag mig att tamejfan. Idag ska jag laga en riktig måltid. Det blev korv med bröd. Och när jag steker korven utropar en vid köksbordet "Men det där är ju kokkorv för fan"


- Alltså fy faaan va coolt om liksom allting hade varit som när man ser det i såna här glasögon. Hela världen i 3D liksom. Hade ju varit AWESOME!