It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep.

Onsdag. Jag är i Laholm. I våran skinnsoffa. Tvåsitsarn. Sex and the City boxen är igång. Jag mår illa av allt äckelpäckel godis jag tryckt i mig. Så, allt är som det brukar vara när jag är i Laholm. Fast ändå inte riktigt.

Hittills har jag hunnit med massa. Jag har hunnit träffa en hel del vänner. Vi har hunnit med planering (så boka nu inte in nååågonting den 17juli folk) och jag har hunnit med shopping. Fynd under tisdag och tråkiga pengar under onsdagen, aka idag. Igår fick jag tag på kavaj, klänning, cykelbyxor, stickad tröja, tofsar och klämmor för ca 350kr. Idag fick jag schampoo, tandkräm och p-piller för 872 JÄVLA KRONOR! HELT SANNSLÖST! Tidigare har ett år kostat kanske 160 kr om jag minns rätt. Nu 700 spänn! Va fan är det här?! Jag ska från och med nu ett: leva på gratiskondomer från ungdomsmottagningen alternativt nummer två: leva i celibat.

Jag har träffat vänner jag inte träffat sen augusti och det har känts som igår. Som det var förr. Men det är väl dags att inse att inte tiden står still här i LA bara för att jag inte är här. För tydligen blev allting väldigt dumt bara för jag ville ses, träffas, umgås. Vilket suger.

Nu är i alla fall pajerna klara. Ost och skinkpaj och annanaspaj. Första gången jag ger mig på ost och skinkpaj. Vilket var... En upplevelse. Insåg att jag inte kan ha gjort riktigt hundra procentigt rätt när osten låg som en klump mitt i och pajdegen hade två olika färger. Smaken återstår att se...

Dance, even if you have nowhere to do it but your living room.

Inte bara har jag Kent på onsdag, Veronica Maggio 7 maj och Johnossi 12 maj. Nej, där tar inte musikupplevelserna för 2010 slut. Den 28 juni drar jag och Oslo-jenterna till PEACE AND LOVE i Borlänge! Hittills är det jag, Matilda, Ida, Fanny och Matildas kompis Klara. Men jag hoppas ju självklart på att lite laholmare ska tillkomma! Det går ju bara inte att missa alla underbart bra band som kommer till festivalen. Inte nog med att Robyn, The Ark, Mew, The Hives, The Kooks, Kent och Mando Diao kommer. Amanda Jensen, Donkeyboy, Markus Krunegård, Melissa Horn, Nationalteaterns Rockorkester, Hästpojken, Shout out Louds och Ingenting är några av de "små" banden. Och av de ännu "mindre" har vi Andreas Grega, Elin Ruth Sigvardsson och Fibes! Oh Fibes!
DET ÄR JU BARA UPPLAGT FÖR ATT BLI HELT UNDERBART!


Matilda berättade även om en av de bästa komplimangerna jag fått tror jag. Eller i alla fall en av de mest orginella. Tydligen Ida som yttrat den under deras fika idag.
"Sarah är ungefär varje dag som jag är när jag är på festival"

Och en sånhär underbar "filmstol" ska självklart införskaffas inför årets festival med! Hanna, du kommer väl ihåg Ingmar Bergman?Förresten. Någon som är sugen på en vecka i södra italien? Boende fås gratis och flygbiljetter går att få på ca 1000kr tur/retur!


Det är många här som aldrig sagt nej och som aldrig kommer få en chans.

Tisdagen den 9 mars var en tung dag utan dess like. Jag kunde inte äta. Gick runt och skakade. Avstod after worken för gråt-kalas. Gick ut i natten. Sov på loftet hos Oslos pärla.

Onsdagen därefter fortsatte kampen mot maten. Med svullna ögon gick jag till Erikas kaffebar där jag bjöds på vit mocca (en smaskens kaffe) för att orka arbetsdagen. Fick en del kramar och biljetter till Veronica Maggio blev spikade. Kvällen bjöd på första träningspasset för ett samlat Birkelunds kollektiv. Tårarna var borta fram till sista låten.

Torsdagen avslutades med fika och England-snack med Kajsa på supermysigt café. Dagen avslutades som en påbörjades, med en kaffe mocca.

Fredagen som skulle varit en dag i bowlingens tecken blev istället, efter lugn dag på jobbet, filmkväll på stenersgata 28c med Erika, Drein och deras katt Snooz. En skräckfilm med trevligt sällskap var precis vad jag behövde.

Lördagen var inte vilken dag som helst för ALEXANDRA EK FYLLDE 20ÅR! Jag gick och var grymt avundsjuk hela postrundan. Jag vill också fylla 20. Nu. Inte om 4månader och 13dagar. Finaste Vivi kom, jag, Ek och Kalle hämtade upp henne. Kvällen blev en kväll som vi sent kommer glömma. Eftersom Ek fyllde 20 och ställde till med kalas!

Söndagen var en tung dag. Jag hade ont i håret väldigt ska jag säga. Jag, Ek och Vivi gav oss på kladdkakebakning. 3dl vetemjöl som skulle varit socker och kakan blev smulig istället för kladdig.

Måndagen fortsatte sen med ett extra tungt träningspass ihop med Jessica, 45min styrka och 45min spinning. Vi ger oss på det nästa måndag igen!

Tisdagen därpå fick jag äntligen tillbaka aptiten igen. After work och sen med Vivi till bussen. Fick ett samtal som kändes.. väldigt konstigt. Trevligt men på något vis väldigt konstigt.

Onsdagen firade jag att aptiten kommit tillbaka med att köpa sjokoladeboller till frukost. Hoppade St Patricks-firandet och sov tidigt efter träningen. Vaknar mitt i natten av att brandlarmet i hela huset går, inser lägenheten är rökfylld, upp och in till köket där både spis och ugn står på, hämtar byxor och mobil och vi går ut. Alla grannar härligt glada och nyvakna. Det var hos oss såklart, pasta kvarglömd på spisen och resulterade inte bara i rök utan även förstörd kastrull. Somnade förbannad.

Torsdagen har bjudit på ett antal skrik då folk hoppat upp bakom mig. Jag hatar att vara lättskrämd. Kvällen blev ytterligare planering för eventuell England vistelse. Snart följer helgen som innebär utgång efter postjobb och lugn kväll.Nästa vecka är det KENT och jag åker till SVERIGE! JA jag kommer HEEEEEEEEEEEM!

You touched my heart, you touched my soul. You changed my life and all my goals.

Just nu känner jag bara. Vad fan är det jag har gjort?And I love you, I swear that's true.