He tried to work it out, but that was hard cause she's an astronaut.

Det är det rätta. Det är det smarta. Jag vet.

Men mina ögon är likväl uppsvullna.
Jag sprang på Karlstadgatan ikväll.
Just nu är det väldigt både och att mina vägar verkligen bär av till Karlstad imorgon.
Men jag ska ha kul.
Fastän det gör sanslöst jävla skitont just nu.


I know you've suffered, but I dont want you to hide. It's cold and loveless, I wont let you be denied.

Jag har aldrig beställt något från Nelly.com. Många av mina vänner och min syster beställer där titt som tätt massa läckra kläder och skor och jämt blir jag påmind om hur awesome saker de har. Så går jag in och kollar men nej, det känns aldrig riktigt rätt för mig. Och detta vet jag vid detta laget och har nu mera helt enkelt slutat att kolla, alternativt kollar otroligt sällan eftersom jag aldrig orkar stanna vid datorn någon längre stund. Så nu när det var bloggdags fick jag syn på annonsen "Fri frakt på nelly.com innan sista maj!" Och vips snips sitter jag och kollar för fulla muggar. Nu känns det med ens som om jag MÅSTE hitta något. Hej, nej jag påverkas inte av reklam, aaaaldrig. Sicken tur att jag har gått media och lärt mig om marknadsföring så att jag inte ska bli påverkad.

...

Idag var det i alla fall jag som joggade hem ifrån jobbet! Med iPhonen i sporttoppen, nycklarna i skrevet, mobilen i en hand och en banan i den andra sprang jag hela vägen. Till och med tog en liten omväg när jag kände att det gick mycket fortare än vad jag hade tänkt. Men så kom mina magproblem ifatt mig och jag rusade sista biten raka vägen. Men imorgon är det jag som har en tid hos min norska doktor! Och ja, jag är galet nervös. Dels för att jag inte kommer förstå, dels att jag inte kommer hitta, dels att det kommer ta lång tid och att vi kommer göra massa massa tester och dels att mitt problem kommer vara överkänslighet mot socker, gluten eller något annat smaskigt jag inte kan vara utan... Men hey, positiva tankar! Jag hittar nog!

Idag bokade jag även resan till Karlstad. Så nu på lördag är det jag som tar bussen för att hälsa på Martin i sin karla karlstad, se om det är någon skillnad från killiga killhult. Hihi. Ska i alla fall bli galet kul. Och ska dessutom kolla upp allting så att jag har lite mer koll än de andra jenterna när det är dags att åka till Peace and Loove! Fy fan va jag längtar. Nu är det bara en resa i sommar som jag ska pull off också. Det "värsta" är att jag har ju alternativ, men troligtvis inget riktigt seriöst eller hundraprocentigt säkert. Well well. Time will tell. Väldigt mycket just nu.

Denna jävla magen. Nu börjar den göra ont igen. Men är det kanske mest oro? Hur ska det gå sen?

I just want to let it go for the night, that would be the best therapy for me.

Tisdagen den 18 maj. På många sätt en förjävlig dag som inte varit speciellt bra whatsoever.

Jag känner mig så förbaskans jävla egoistisk hela tiden nu för tiden. Jag kan liksom inte hjälpa det men jag har mer och mer börjat tycka synd om mig själv. Och det är ju bara ett jävla skitsnack. För man har ju det ganska bra ändå. Men idag är det en såndär dag. Och det stör mig något innerligt att jag ska vara sånhär idag, för idag är det inte min dag att vara sån. Inte min dag att tycka synd om mig själv. Det är någon annans.

Och med ens blev jag väldigt illamående. Kan vara mitt samvete som spelar spratt med mig. Eller så är det påsen med dillchips som nu vilar tryggt i magen. Imorgon är det jag som tar en sväng till jobbet där jag kan springa ifrån både samvetet och dillchipsen. Hoppas jag.

Och dagen imorgon blir bättre. Hoppas jag.

Looking at the road, steady getting blowed, carrying my load, cause I know I got to go my own way.

Ojsan. Va tiden går snabbt! Snart är det sommar och då fyller jag 20! NICE!

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva för jag genomgår just nu ytterligare en stor-ångest-söndag. Jag hatar söndagar. Framförallt när det inte är fint väder och jag har ont i magen på grund av oro, ångest och bakfylla. Igår dracks det vin i mängder och jag shotta i kapp med Jonas och Fred, bägge två äldre och större än mig. Det var dumt. Fast kändes ju såklart otroligt smart då. Fredagen bjöd på konsert, Veronica Maggio intog scenen efter förbandet som var Markus Krunegård. Det kallar jag en nice överraskning! Jag och Erika, som likt Kent konserten, sjöng/skrek oss hesa och dansade natten lång. Tills konserten tog slut i alla fall.Torsdag innebar torsdagsklubb och denna gången var det jag som bjöd på mat. Sen som alltid ville ingen, av någon outgrundlig anledning, befinna sig med mig i köket förrän maten var klar. Kan varit pågrund av mina soundeffects. "Hmm. Oj då" Och mina oändliga frågor "Vilken del av persiljan använder man? Kan man ha sån här sak i ugnen? Hur vet man om laxen är klar?" Well well. Maten blev klar och folket åt utan några större klagomål. Det var nice. Dagen innan var dock mindre nice och fick otroligt sorgliga och tråkiga nyheter. Det var bara hemskt. Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.

I tisdags utvidgades vårat fina lilla kollektiv här i Birkelunden med ytterligare en tjej. Klara från LA, Matildas vän. Hon fick jobb genom adecco redan efter två dagar så snart kommer hon tjäna grovan med pengar på lager minsann. Och hon städar. Hon är väldigt bra att ha här ska jag säga! Och tisdag innebar ju även after work men var inget speciellt med den denna gång. Måndagen var en träningsdag och söndagen var då jag återvände till Oslo efter ett kort Sverige besök. Jag och Frida åt oss lite smaskig kinabuffé och pratade om precis allting tills min buss gick.Lördagen minns jag mest av att jag hade en sanslös ångest dag. Det kanske är vinet slår mig nu.. I alla fall. Mötte upp Lina och Julia för lite plansmidning. Jag måste verkligen ta tag i det i veckan så att det kommer ut. Är hemskt seg på att på tummen ur röven på allt som jag tycker är lite jobbigt. Skjuter upp det tills det blir för sent och jag förbannar mig själv att jag inte gjorde något tidigare. Nice Sarah. Nice. Fredagen, var också valborg, spenderades på två helt awesome 20årsfester. Det var nice. Var också anledningen till att jag åkte hem på kortvisit så som jag gjorde.Idag gjorde vi det äntligen. Vi tog oss till Nighthawk Diner här längre ner på gatan och åt amerikansk breakfast. Det var nice. Milkshake med choklad, nice. AWESOME pommes frites, nice. Bacon som var nice. Det enda som inte var jättenice var att min bakfylla kom smygande sig på så att när det väl var dags att gå hade jag nått mitt klimax, eller snarare motsatsen, och kunde inte agera i någon högre hastighet. Vilket ledde till att en servitör tittade på mig och vek sig dubbel. Bara för han var tvungen att jobba, pft. Sen sov jag och sen aker brygge med Ida. En sväng inom Ryes och köpte awesome nudlar. En man kom och tiggde pengar, han vaaaar ju så sulten och hade inte ätit på flera dagar! Inga småpengar hade jag på mig men erbjöd mig sista av maten, ver hemskt mätt ändå. Men nej. "Jeg tar ikke mat fra jenter" Nehene, men pengar kan du minsann ta, undrar hur det är med knark?

Nu letar jag tält till Peace and Love och funderar på vem jag ska tvinga med mig på en sista minuten i sommar.