I understand that we all need love and i'm not afraid, i feel the love but i dont feel that way.

Jag har varit extremt dålig på att blogga, och nu när jag sätter mig för att skriva är kl 23:16 och alarmet kommer gå av 02:15. Varför väljer jag alltid de bästa tidpunkterna?

Jag berättade aldrig så mycket om Peace and Love veckan. Men den var helt sinnessjukt underbar. Camp Oslo utvidgades rejält redan andra dagen och stötte på folk om vart annat som bara var sådär festival underbara som det går! Såg inte riktigt så pass mycket musik som det var tänkt, vin i campet blev mer oemotståndligt än jag först trott, men det gör ingenting. Och många citat skapades under veckans gång som kommer leva länge till!

Sen har jag nu jobbat tre veckor på fina Laholmshem, vad jag gillar det där! Har haft sjukt kul med nya och gamla jobbarkompisar under häckklippning och lukning. Kanoners säger jag bara om det!

Helgerna har gått åt till utgångar, filmkväll med gamla gamla vänner, stort 20års kalas med Lina & Julia med besök hela helgen och nu åker jag till Portugal. Hade fin besök från de nyare deltagarna från Camp Oslo och hade sjukt kul med dem (med flera) från torsdag/fredag natt till måndag kväll. 20 års kalaset med 60 deltagare och Disco tema blev lyckat och tror de flesta hade kul. Utom det dära snesteget som jag inte ens visste att det var jag som tog, men det måste ju varit jag för jag fick ju skiten för det. Eller hur det nu var. Skinnet på min näsa har tjocknat! Var det Oslo eller Borlänge som fixa biffen? Jag fick i alla fall komplimangen att jag var en väldigt bra värd. Tackar och bugar och tar åt mig till fullo!

Vi har även infört super-onsdag. Hittills har det varit varierande deltagande och aktivitet men jag och Frida är stolta grundpelare och maten, något att äta, återkommande. Likaså en sjukt trevlig kväll, vare sig det varit tjejsnack eller havsbad.

Jag mår faktiskt bra nu. Ett tungt möte blev avklarat men om något egentligen blev bättre vågar jag inte säga, mer än att man fick prata. Nu stundar en resa till Portugal med helt nytt folk och det kommer bli sinnessjukt kul. Fast jag är förbaskat nervös! Men fan, sol, bad och fest i ytterligare en vecka, det kan inte gå fel.

När jag kommer hem väntar ledighet, värnamo och fest! Slutligen återvänder jag till Oslo och då ska jag återuppta bloggen mer i samband med projekt 66. Nu är det sommar och jag lever livet. Nu satsar jag allt på att sommaren 2010 kommer bli awesome, och det är precis åt det hållet det barkar.

Love, oh love, i gotta tell you how i feel about you!

Jag vet inte vad jag ska säga. Det finns inga ord för hur underbar en vecka i Borlänge på sveriges största festival kan vara!


 

 

Och detta är inte allt kära vänner!