födelsedag!

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!


och nu ska vi tillkristansstad, får se vad som händer där:)
hepp! nu är jag 17 och kl är över 12 så det är itne ens min födelsedag. men oj va bra min dag har varit, jag har varit glad i stort sett hela tiden:D bara liksom glad och allt fastän jag mår bajs i min förkylning. orkar fan inte vara förkyld asså.. men iaf, min dag har varit perfekt! var med älsklingen på morgonen innan jag följde honom till bussen. sen i ordning och TIIIIIIIIIIILL kristiansstad. fick lunch, som även var min frukost. och sen tååårta som smakade underbart! och paketdags! jag fick parfym, dvd-spelare, pengar, foto&kort, epilator(!), frank dandy trosor och sen när vi var på stan och shoppa fick jag ett par byxor och björn borg trosor av min syster och sen tröjor och väska av min mor:) hittade ett par skor jag köpte själv faktiskt. får se om jag ska behålla dem eller inte bara:P och sen till hannahs och elias lägenhet som blivit riktigt fin nu och käka max-mat. fy fasiken va gott det är. hem och kollade "music&lyrics" + godis med mamma och pappa innan jag slutligen satte mig här. riktig mysdag har det varit! och höjdpunkter jag inte sagt har varit när Lina, Frida och Elina ringt. ett samtal piggar minsann alltid upp en!
tack för alla grattis idag! vartenda ett har gjort mig så otroligt glad:D

skrik, skratt och tårar

så jäkla irriterande. skrev massa igår och sen när jag istort sett var precis klar, bara stänger hela skiten ner sig. orka liksom.


tiden som gått: det har varit skrik, skratt och tårar. jag har träffat laumann, vilket var oerhört längesen och skittrevligt att ses. jag har träffat elina och louise och vår torsdags kväll blev allt som vi inte alls ville. men det var alltid trevligt ändå tycker jag. jag har klippt mig, äntligen. kan inte riktigt bestämma om det känns bra eller inte dock. menmen. jag har träffat filip, frida och bröder åt båda hållen och kollat simpsons. sen har jag blivit urförkyld och så fort jag blir lite irriterad och är nära att skrika på min mamma så brister rösten. kanske bra. lite jobbigt dock, trött på att vara förkyld nu. gick upp tjugo i 9 helt i onödan. urh. och snart ska jag ta bussen till pontus så får vi se hur allt blir där.även om allt borde vara bra kan jag inte hjälpa att det känns ... annorlunda

over and in, last call for sin, while everyone's lost, the battle is won. with all these things that i've done, all these things that i've done.
if you can hold on, if you can hold on

promenaddags

så gårdagskvällen var ju... upprorisk om man kan säga så.
kej det var bråk men båda drog upp saker som var gamla och det gjorde bara att vi aldrig kunde komma överrens om någonting. jag vet inte, men det känns inte som om du förstod mig iaf. men du sa själv, vissa saker går inte att lösa. jag antar du syftade på det då. i guess so. jag vet inte, är allting bra? vill gärna tro det men jag vet inte hur du känner det.


den där jävla kulan jag har i halsen vill inte gå bort och igårkväll trodde jag seriöst att jag hade 40graders feber så varm som jag var. men inte alls varm idag, så det är ju bara härligt! kej, jag har egentligen inget alls att skriva fastän dte känns som om jag har mycket att få ut. nej, nu orkar jag inte mer. promenaddags

powertime!

jag vet inte hur mycket mer jag orkar. jag orkar inte mer nu. jag klarar det inte.
jag orkar inte med att må skit och bara vara ledsen, jag orkar inte längre. hur vill du egentligen ha det?

det är inte lönt att jag säger något, det är nog dags att skriva ett nytt brev, och denna gången ska det komma fram.


tack tack och åter tack underbara elina för idag! du gör mig så glad, även när jag är ledsen eller irriterad. tack tack tack för du är så himla snäll mot mig. du är bäst!<3 och imorgon ska vi bara vara glada:D

jag kan inte låta bli att tänka, är allting bara ett spel? eller vad är jag för dig? jag hatar att jag är som jag är. jag hatar att jag gör precis allt du säger, vad du än säger. jag hatar att jag går med på allt. jag hatar det. varför är jag sån här? nu är ju allting förgivet att jag vill allt. nu är det så uppenbart att jag gör allt. nu är det så uppenbart att jag är din. vad är det du vill?och från och med nu är det dags att få tillbaka min styrka


så imorn blir det nog en svängom inom lisa innan laumann. ska bli riktigt kul att ses, det var ju faktiskt ett tag sen. och han är så snäll så allt ska nog gå bra. på kvällen ska vi återigen till elina och vara glada^^ bara vara glada. och förstör någon det kommer jag fan bryta ihop. sen fredag är det klippedags! äntligen äntligen. bli av med allt det slitna rugget. finally. jag har tjatat om det så länge, förlåt om jag varit på gränsen till jobbig pontus;) fast jag vet du tycker kalorisnacket är jobbigare. men ändå. sen på fredagkväll ska jag förhoppningsvis träffa filip och frida:) det skulle vara riktigt mys. och lördag träning, men får se hur jag mår tills dess. håller på att bli förkyld igen, och dte är ju så fucking typiskt mig (JO jag kan sluta säga fucking men ge mig en anledning till det först). suck..


so since i'm not your everything
how about i'll be nothing, nothing at all to you?


bättre än mig

i'm laying in my bed and thinking, wow, she's got it all. she's got it better than me, better than me.

så har jag varit med tjejerna, promenad med frida, på släktfirning, hos älsklingen och dessutom i deras gamla lägenhet och hjälpt till med lite städning innan jag återigen nu är hemma här. sitter mest och väntar på att tiden ska gå tills jag ska på säsongens första träning. kommer ju bli något tufft kommer jag tro. har missat de första eftersom jag vart förkyld. bajs är det emd förkylningar, och fastän jag vaknar med halsont varje morgon så mår jag ändå bra. yupp yupp.

efter  träningen ska jag då ta ett snack med mamma och pappa. längtar ju oerhört. och sen imorn vet jag inte vad som händer. funderar på att ringa elina och ta en fika, eller iaf ses eftersom ingen av oss har pengar. vi får se. och nu har jag förresten äntligen beställt klipptid! yeay. ska bli så oerhört skönt att bli av med allt det slitna!


dont worry, 'bout a thing. 'cause every little thing, is gonna be alright

nej

dont come and tell me, every little thing, is gonna be alright

känns bra

hade jag skickat mitt brev när jag skrev det, hade det inte varit så som det är nu. men hur är det nu? är allting bra? det känns bra. det bara stör mig att du fick allt ditt sagt innan jag fått ut allt mitt. och nu står jag utan ord och faller. varje gång jag ser ditt leende, så bara faller jag.


why have you forsaken me? in your eyes forsaken me, in your thoughts forsaken me, in your heart forsaken me?

vi var inne i stan igår. jag och pontus åkte för att träffa elina på bussen och sen blev det att pontus var på sitt håll och vi på vårt. jag träffade anton! och det gjorde mig så glad. var ju inte igår direkt. det var en trevlig kväll, fastän det blev precis så som jag inte ville så hade jag det trevligt. kände mig lite jobbig men ändå. tack elina:)
idag var det familjemiddag så hemma hela kvällen. god mat och spel, frågespel som jag insisterade på att spela men som jag självklart förlorade på med. det var trevligt. och nu sitter jag här och försöker fundera ut hur jag ska kunna inreda mitt rum där uppe. jag vill inte ha allt längs med väggarna eftersom allt är snett och vingligt och allt. men vi får se hur det blir. bara det blir fint är jag glad.


image18

you had my heart, and we'll never be world apart. and that's when you need me there, with you i'll always share. the fancy things will never come in between you're apart  of my entity here for infinity. when the war has took it's part when the world has delt it's card if the hand is hard, together we'll mend your heart. come into me, there's no distance in between our love, so gonna let the rain pour i'll be all you need and more because, when the sun shine we'll shine together, told you i'll be here forever said i'll always be your friend. took an oath i'mma stick it out 'til the
end. now that's it's raining more than ever, know that we'll still have each other you can stand under my umbrella.lousie hade en jävligt bra teori. och den stämmer verkligen. när man är singel så är man ganska jämn. klart man är glad och ledsen men kurvorna är inte så stora. när man är kär så är det antingen eller. antingen är man lyckligare än någonsin eller sorgsnare än allt och alla. största glädjen och största sorgen. och så styrs den av en helt annan människas handlingar, läskigt.
så imorn ska jag träffa chicsen för pizza och film! funderar på att föreslå en speciell cykeltur om vädret tilllåter men vi får se;) och sen söndag är det släktkalas och jag ska träffa pontus. gud vad jag älskar er alla!<3

förkyld

förkyld som attans. ganska tråkigt, missade första fotbollsträningen, men jag hade ju trevligt ändå. elina kom till laholm, för fööörsta gången! och hon jag pontus spelade lite mariokart. man ska väl inte säga hur det gick men iaf..

snart ska man iväg och vända hamburgare ihop med lina i tre timmar. låter ju astråk men det ska bli kul att träffa henne igen. vill berätta om min dröm:D haha. den var så bra, för jag var så lycklig i den. lina med. alla var så lyckliga. det var helt och hållet fantastiskt! och en massa människor som jag älskar och tycker om var med. nej, den var bara bäst!

image17
igår var det fint väder, men jag och älsklingen sov till halv 3 så missade allt:P men det var ju inte som i italien;)

lekande lätt

så. båstad, ääägde. elina torsdag, äägde. elina lördag + stan, ääägde fram till en viss händelse. som i och för sig, behövde händas

image16


can we climb this mountain? i dont know

här sitter jag nu och mår som jag mår. kan bero på lite mat och lite sömn klart, eller att jag var i stan utan jacka 12 till halv 4. fast jag fick ju ändå en tjock tröja vid halv 3 kanske, tack älskling<3 men ena dagen är det en sak och sen nästa en annan, jag vet inte vad jag ska tro. jag vill tro på dig, det vill jag. men vart jag vill komma med det här det vet jag inte så iaf. jag mår som jag mår och det är så jag mår.

blev inget madison ikväll, inte för någon. sicken surprice, jag som trodde alla hade förköp och allt, men kaninen i hatten, så var det tryckerifel. menmen. skönt för jag slipper lägga 100 kr på verkligen ingenting.


what kind of fuckery is this? you made me miss the Slick rick gig you thought i didn't love you when i did

jag har egentligen ingenting att säga. jag sitter här, lyssnar på Amy Winehouse (det som spelats mest hos elina dessutom;)), pratar med andré (som dessutom är med bengan^^) och funderar vad jag ska svara på ett mail jag fått. lika bra att svara direkt kanske, så jag inte glömmer. det vill jag veeeeeerkligen inte.

image15

släpp det

tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det tänk inte på det
för det tjänar inget till mer än tårarjag är både nervös och glad inför imorn. gosh:D
SLÄPP DET SARAH BARA SLÄPP TANKARNA PÅ DET

....

jag är ledsen
men jag vet faktiskt inte vad jag ska trojag vet om det, jag vet om allt. och jag säger att jag skiter i det. jag försöker så innerligt vara stark
en sån jävla lögn är det, för jag bryr ju mig
varje gång jag ser något så brister det i mig, vad är det som har hänt? var är min styrka någonstans?

back in black

italien italien italien
nu var det avklarat minsann! och sicken resa det var! fylld av sol (30-35 grader VARJE dag!), vatten (pool och medelhavet såklart), människor (italienare, irländare, svenskar och allt var där var!), dans (en och annan danslektiion fick man ju), fotboll (en som försökte lära mig lite finter t.o.m, att jag inte lyckades och han gav upp är en annan sak), breezer (tro inte vi söp varje kväll, för det gjorde vi inte, men en bacardi breezer då och då gjorde magen gott), shopping (hur många shoppingcenter gick vi inte på?)  och LINA! tack bästaste vännen för den resan, fullkomligt fantastiskt underbar! <3


vi kom hem och direkt träffa jag älsklingen, oj va jag hade saknat honom. sen bodde jag hos honom i en vecka medan hans pappa var på roskilde. nu vet jag inte när vi ses igen pga husarrest men jag hoppas allt att det ska ta slut snart, längtar redan efter dig pontus<3


ikväll bestämde jag och chicsen oss för att cykla till båstad, för en gångs skull var jag på plats i tid (10 min sen men wtf) när jag var klar med nötter och ramlösa (den som räddade min kväll, eller snarare min cider) kom de andra tre, SENARE ÄN MIG!:O så började vi cykla mot båstad. efter en bit tog frida fram lite cider och sånghalsarna kom fram, inte de vackra dock. så var vi på rix. och jag är bäst på allt, bara face it! och jag hade kul, fastän ingen annan hade det typ. träffa iaf jenny sanna ellen jack victor. missa anton helt. bajs och mög på det. sen började det åska så fick skjuts hem. imorn får jag ta mig till båstad och cykla hem. simple as that.