Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen, snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns.

Helgen är förbi och med många glada miner och skratt längs vägen!

Fredagen innebar Matte C nationella prov. Avgörande för betyget. Får svaret i nästa vecka så nu gäller det bara att hålla tummarna och så får vi se. Sen blev det mindre inhandlande på Halmstad torg och hem. Jag unnade mig en Glamour, godispåse och fixade spotify på datorn. Till alla er spotify frälsta kan jag säga en sak, jag är det INTE!

Efter duschning och allmänt fix och tricks drog jag mig mot Ferdinandssons residens. Närmar mig huset och en bil tutar och kör förbi. Jag är hundra på att det är Simon och Adam som kanske skulle inhandla något på skotten eller något men de första rösterna jag hör när jag går in i huset är Simons och Adams. Och jag blir helt ställd. Efter ett tag får jag ett sms "fan va chockad du såg ut" och jag inser hur fel jag sett. Det var Lukas minsann. I alla fall. Hos Lina blev det firning och vi bjöds på mat och efterrätt, vi bjöd henne på sång. Det var i vilket fall som helst väldigt väldigt trevligt. Sen bar det vidare mot underbar och jag såg mig till att paxa en plats för hemvägen. På säsongens sista underbar blev det kareoke! Och två gånger! Like a virgin och Kom igen Lena, helt galet bra var vi. Klockan slog tolv och vi ville handla billigare så vandra mot Asian. Mötte en hel del trevligt folk som haka på, en del som jag inte träffat sen mellanstadiet. Det var inte länge vi var där innan vi skulle gå igen och det blev dans dans dans. Till och med bugg! Kvällen fortsatte med McDonalds, politiksnack, gangster-Martin och bilfärd hem. Hemma klockan fyra, var helt sjukt pigg och baksugen så ställde mig för att baka innan jag somnade med chokladbollar i munnen och med Love Actually på tvn.

Efter en timmes sömn vaknade jag och mådde som jag förtjänade. Försökte somna om ett flertal gånger. Men efter sms och ljust ljus som sken in genom fönstret var det omöjligt. Det var lika bra att försöka äta lite frukost så att jag skulle orka träning. Min första träning på två månader. Och det var jobbigt. Folk undrade hur det kändes, mitt svar? Jo, det känns! Hämtade upp saker hos Lina. Hem för dusch och tanken till plugg men blev vilandes på soffan, lyckades dock aldrig somna. Buss x 2 som tog mig till Kvibille och det blev firning av tre personer med tårta och god mat. Såsmåningom blev det eurovision och jag somnade av och till tills vi tillslut gick och la oss. För en gångs skull var jag inte galet jobbig i sömnen i alla fall.

God natts sömn och söndag. Hann inte mycket mer än äta och klä på sig innan vi åkte till Laholm för att bära bord och stolar, jag gick i särklass saktast nerför trapporna. Jag har förkorta armar för stolar helt enkelt. Avsläppt utanför huset och satt på altanen och började skriva på mitt första-klassiga argumenterande tal. Ämnet? Tja, under helgens gång fick jag en massa tips på abort, dödshjälp, dödsstraff osv. Vad skrev jag om då? Att melodifestivalen var bättre förr. Rätt som det var fick jag mig ett erbjudande om bio i Laholms egna biosalong så där hängde jag på! Såg Änglar och demoner och den var helt okej. Var ungefär som alla de där filmerna National Treasure och de där. Sen tog vi en snabbis till McDonalds för "seriöst" samtal där vi gick egenom de flesta, inkl oss själva. Och ja, kan ju säga att man fick höra mycket nytt, även om sig själv (Paus?!). Nåja, alltid intressant. Hade i alla fall en jävligt trevlig kväll.

Tack alla för en kanon helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback