Och det är sommar i en sekund, och jag minns varenda stund, när vi gick till havet, för kärlekens skull.

Första jobbdagarna är avklarade och även höstens första träningspass. Mina armar skakar och hur jag ens ska klara av att få shampoo i mitt hår är ett stort mysterie. Men i väntan på duschen tänkte jag dra en liten sammanfattning av min sommar 2011.

Jag och Ida tjuvstartade lite genom att dra till Dublin helgen innan jag gick på ferie. Vi blev so crazyyyy som en annan amerikanare, blev exalterade när vi mötte vår första irländare och köpte ett tält som var billigt. Men som slutade väldigt dyrt och med en mycket mycket sur Sarah.

Invigde sommarlovet med en shoppingresa i Prag där jag och min syster shoppade loss och levde ett äkta rockstjärneliv. Med väldigt mycket skor. Och väldigt mycket ångest huruvida det skulle bli övervikt på hemvägen eller inte. Med 19,8 kilos packning var kunde vi andas ut.

Sen blev det sommarens konsertupplevelse nummer ett. Foo Fighters i Oslo. Så. Sjukt. Bra.

Smygstartade dagen efter på festivallivet ihop med Eun på Extrema Outdoor festival, endagarselektronikfestival. Ja, det är ett ord. Vi dansade konstant i ca 12 timmar och fast vi båda sa på morgonen vi inte var sugna på att bli fulla idag lyckades vi båda ganska bra framåt åtta tiden. Dagen-efter-paintball var inte att rekommendera. Jag rekommenderar paintball varmt vilken annan dag som helst än just dagen efter. Framförallt om du sen ska vara iväg i en vecka på festival och du håller på att bli sjuk.

Så vi åkte till Borlänge. Peace and Love. Vi mötte upp gänget från 2010 och slog upp Camp handicap. Både jag och Ida mådde ganska skit ända tills vi insåg att man mår mycket bättre efter en bag in box med 2 liters mojito/cosmopolitan. Även om det innebar att frukosten dagen efter skulle ta två timmar att äta. Veckan var i alla fall allt minnesvärd. Skulle gärna haft en bild när jag gick runt kl 06:00 med en kudde under armen och var allmänt bitter och klagade på tältorganisationerna. Två små 94 tjejer tyckte så synd om mig att de till och med erbjöd mig att få sova med dem.

Efter det följde den obligatoriska förkylningen som höll i sig i två veckor. Vilket gällde alla på just Camp Handicap. Men under dessa veckor lät jag inte mig knäckas. Fick bland annat se både Zara och Adams nya lyor, tog en lång biltur som skulle till Halmstad men slutade i Ängelholm med Frida H, cyklade på cykeläventyr med fröken Josefsson (sånt som hör sommaren till), beundrade Linas garderob och dess innehåll, var på stranden en jävla blåsig dag med Julia, rensade på vinden i ladan med pappa, var och hälsade på syrran i kristiansstad, vaknade till frasen "jag tror vi måste döda honom" i göteborg, fylletaxi på ekebosdansbandsfestival, söp bort min cowboyhatt, dansade loss på torsdagsklubben, club monday och madison, bröt en av mina egna principregler, fick en ordentlig bugglektion, var sushi-master för tre lärlingar, ställt konstiga frågor och fått många konstiga svar på spelet "Tjejmiddag" under just tjejmiddag, var på en riktig sleep-over, träffat gamla skolkamrater på Laholms stadsfest, ätit glass i Torekov med farmor, kalasade i grötvik med riktiga halmstadbor och freakade ur totalt över allt som hände i oslo den 22 juli. Och den 23 åkte jag tillbaka.

Det finns inte så mycket mer att säga om terrordåden för nu har det diskuterats över allt. Vi var på rosehavet här i Oslo och höll upp varsinn ros. Jag träffade en överlevande på trikken. För nyfikna jag kan inte låta bli att fråga och prata. Det är bara rätt och slätt för jävligt.

Så vi reste bort från misären, ett gäng på fem, för att hälsa på den sjätte i södra Italien! Kunde dock ha börjat bättre, då det första som hände var att vi inte fick vårat bagage. Som också innebär att du kan få intill 2500kr att handla nödvändigheter för. You win some, you lose some. Där nere firades även min födelsedag som jag tjatat om i ett halvår! Vi var ute och svirade till sex på morgonen och försökte få en italienare att förstå att jag inte förstod vad han sa på tre olika språk. Det slutade med att jag skrek på svenska "JAG FÖRSTÅÅÅR INTE". Hjälpte det då? Nej.

Strax efter gjorde vi en ny flygtur som inte heller gick så jättesmidigt. Vi skulle med ett tåg från Paris till Tours som vi inte hann med på grund av ett skitbolag. Sarah flippar totalt, bokstavligt talat. Jag tycker synd om killen i andra ändan av luren som får sitta och lyssna på mitt skrikande. Efter mycket om och men och stress (snark) så kom vi i alla fall fram. Såg en kort sväng dagen efter och åkte senare tillbaka till Paris igen. Nu har jag sett nästan allt. Super duper turistig.

När vi tillslut kom tillbaka till Oslo så var det dags för jobb efter fem timmars sömn och en lång resdag. Som tur var, var det inte den jobbigaste dagen då vi jobbade effektivt i 40min av 8 timmar. Vilket innebar att jag hade massa energi när jag kom hem och Klara hade arrangerat en skattjakt. Jag älskade det! Först ska man förstå rimmet, klura ut var nästa är och in the end efter lite lappar och upp och ner springande i trappan kommer man fram till paket. Underbart! Och nu jävlar ska jag ta upp mitt skateande.


Nu var visst duschen ledig, så vi tar höstens första dusch och hoppas att jag klarar av att lyfta armarna.
Tillsist vill jag bjuda på norsk humor när den är som bäst.


Kommentarer
Postat av: Hannah

jjäääävlar vilken cool present, så jävla roligt! klurisar är ju bäszszszszszt ;D vilken sommar du haft du :) saknar dig! puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback