It's the most wonderful time of the year.

Okej. Så det var augusti sist jag skrev. Nu är det december. Kan vara det längsta uppehållet. Hittills.
Men saker har hänt. Jag var ju utsedd till Toastmaster, utan någon som helst ångest (...), till syrrans bröllop som nu har varit. Det var ett hejdundrans bröllop där alla var glada och på äkta firningshumör. Och jag klarade dessutom av toastmaster jobbet mer eller mindre galant. Det är väl också det största som hänt inom familjens ramar. Innan bröllopet hölls självklart en väldigt minnesvärd möhippa som innehöll mycket rosa, alkohol, tågresor och en flamingo vid namn Cliff Dick.

På jobbfronten har det varit hemskt fram och tillbaka och upp och ner. Fick lära mig att vara bagare och hur man bakar bröd för att sedan återgå till lite upplärning med blivande Tank medarbetare. Efter en stund på Tank var det tillbaka till bageriet för att sälja och tillaga kaffe. För att senare återgå till att baka bröd. Så det har gått runt i surr. Nu kommer jag även inom snar framtid få vara på foccacia-skiftet också. Vilket jag är aningen spänd på hur det kommer att gå. Sen hade vi också julbord med jobbet och i ett försök att inte göra samma sak detta julbordet som förra så hjälpte jag till att jobba. Blev en jobbdag från 06:30 till 23:30. Sen skulle vi på julbordet där drinkkupongerna mer eller mindre slängdes på en, en som dessutom inte hade ätit någon middag. Ja, ni kan höra hur det gick. Och kvällen avslutades med att jag blev av med min jacka och fick med mig en dörrvakts jacka - med nycklar till en hel bar - hem. Bara gudarna vet hur jag lyckades.

Och det som jag gör mest efter jobbtid numera är att hänga uppe på Bjölsen i kickboxinglokalerna eller på gymmet. En hel del träning har det blivit. Och jag har avancerat. Började hösten på träningspariet Vidaregående 2 och har nu tagit steget vidare till Konkurransepartiet, som jag gjorde strax efter min första Fighter cup. Gick dit kalasnervös med tanken om att få gå min första kamp. Fick gå tre stycken som slutade i en silvermedalj! Fruktansvärt stolt. Och här sitter jag nu ytterligare ett antal veckor efter de händelserna, med ett nyförvärvat grönt bälte i kickboxing. And it feels daaamn good.

De helger under hösten som jag inte spenderat med att träna eller vila upp mig har varit fulla av resor lite hit och dit och besök som kommit hit. I tidiga september kom kära mor och far hit, då vi åt gott och fick se titelkamp i världsmästerskap i kickboxing. Väldigt coolt. Helgen efter kom självaste Laholmskärnan med Lina Frida och Julia upp. Fantastiskt att ha alla samlade och vi stormös med lesbisk klubb, nattsnack och vin! Inte långt efter det kom Klara tillbaka, hon kunde väl inte riktigt hålla sig borta. Och vi hade en helt fantastisk helg där söndagen var enligt traditionens tecken i sängen. En av de första helgerna i oktober höll vi möhippan där jag reste från Oslo till Laholm, Laholm till Kristiansstad, Kristiansstad - Malmö - Köpenhamn - Kristiansstad och slutligen Kristiansstad - Oslo. Kul men lite mycket fläng! Fast ingen vila och ingen ro för helgen efter det bar det av till Örebro där jag körde mitt första paintball spel! Och ont fick man ja, blåmärken från helvetet svar ja. Men oj så kul! Och kalaset efteråt var också väldigt kul. Framförallt när vi tog tequila, citron och salt. Ja, i den ordningen. Det var lite salt. Därefter var det min kamp - helg så jag tog det väldigt lungt för att ha full energi i kampen och till helgen efter då jag hälsade på Klara i Göteborg! Det var shopping och glöggmys. I samband med efterfest till 9 på söndags morgon. Sen snarkade Klara så sött.

Efter helgen i Göteborg hade jag tre jobbdagar innan det var dags för det stora bröllopet! Fantastiskt fint allt och underbar lokal vid skärgården i Karlshamn. Om man nu kan kalla det för det. Dans till fyra (fem?) om morgonen för att fira the newly weds. Sen tänkte jag minsann och da ta det lungt. Så jag checkade in på hotell fransos från fredag kväll till söndag. Där hölls skräckfilmsmaraton och maten kom serverad. Perfekt. Så var det julbord med jobbet som enligt regel tar mer eller mindre kol på både kropp och själv och så har vi kommit fram till förra helgen. Som spenderades i fina vänners lag i Liverpool. I julpynt. Oh. My. Freacking. God. Va julpynt. Kom in från flygplatsen efter landning vid midnatt på fredagnatt och jag var så sliten så att jag började nästan gråta för att jag tyckte allt julpynt var så fantastiskt fint. Helgen fortsatte med massa julshopping och en födelsedagsfest. Helt fantastisk helg i en helt fantastisk stad.

Och så har vi äntligen kommit fram till dagsläget! Det är lördagkväll i Oslo, nere i källaren är det peppning för utgång på hög nivå med bas och vin. Vi äldre, en med lunginflammation och jag med mina graderingskänningar, sitter på ovan våningen med varsinn dator och Maria Mena. Klockan är bara 21 men jag vill egentligen bara gå och lägga mig.


Men snart är det jul och hemfärd för operation av visdomstand och annat kul och mysigt! Ska försöka undvika att behöva göra såna här långa uppdateringar i fortsättningen.

Kommentarer
Postat av: mamma

about bloody time, puss lilla grodan

2011-12-10 @ 22:17:04
Postat av: Frida

Instämmer med föregående talare minsann! Trots brist på egen blogg hehe.

Postat av: hannah

IT's ALIIIIIIIVE! ;D åååh jag vill se bilder från liverpooool! puss

2011-12-13 @ 14:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback