So give me hope in the darkness and i will see the light, cause oh it gave me such a fright. But i will hold on with all that i might, just promise we will be alright.

 
 
Drick syster, drick!
 
Det var nyår för sex år sedan. Det var en skolavslutning som innebar en splittring, jag åkte till Halmstad, Julia till Båstad medan Lina och Frida fortfarande höll låda i Laholm. Det var en sommar full av upptåg och ömma rumpor av de hårda sadlarna på våra faror som tog oss vart vi ville. Det var milslånga omvägar, bad i hav och privata sjöar, gratis festivaler och godisinköp. Det var en sommar som tog slut alltför snabbt. Så kom höst och så firade vi nyår. Det är det enda nyår som vi firat tillsammans. Det var nyår för sex år sedan.
 
Det händer mycket på sex år. Alla relationer har sina upp och ned gångar, vi är inget undantag. Vi alla drabbades av den stora kärleken, jag flyttade ifrån landet, det har varit byten av skolor och intressen. Det är inte så lätt att hålla kontakten som man tror när man slutar högstadiet och blåögdt tror att allt kommer gå automatiskt. Det går inte alltid som på räls, men vi kan det. Det handlar mycket om att veta vem som är där för dig när det blir jobbigt, men det handlar lika mycket om att bevisa det. Människor verkar glömma bort att dina vänner också ska tas hand om. Men vi har inte gjort det.
 
2006
 
 
2007
 
 
2008
 
 
2009
 
2010
 
 
2011
 
 
och idag (eller igår)
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är når speciellt med gamla vänner! Härligt puss

2012-10-08 @ 16:57:58
Postat av: Elin

Sv. Åh ja det hade varit svinroligt om du skulle kommit till Göteborg!! Förstår att du har häcken full nu inför THE adventure! Kan heller inte riktigt fatta att jag är här. Skulle verkligen va svinroligt o besöka dig i Laholm också!! Men blir lite väl tättinpå.. Hade det vart nästa helg men då äre väl too late? Jag är med största sannolikhet kvar här i vår också så då ses vi, både i Gbg o Lah:):) kraaaam!!!

2012-10-12 @ 12:15:24
Postat av: Frida

Åh nej, snyft som fan :( vad fint!!

2012-10-15 @ 20:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback