Dont believe me? Ask the dishes! They can sing, they can dance. After all Miss, this is France.

Aaaah. Ytterligare en dag i Frankrikes huvudstad har nu seglat förbi. En mycket sen sommardag med strålande sol och tjugo grader gav mig ypperliga tillfällen att strosa runt och njuta av staden, livet och helgens Disneyrus.
 
Ja, Disneyland var helt awesome. Ungefär som jag hade föreställt mig att det skulle vara när jag var åtta - fast lite bättre. Lite snyggare. Lite vackrare. Lite fantastiskare. Musiken som bara satte pricken över i:et och gjorde mig generad över att jag i 22års ålder får gåshud av Disney. Två dagar och extrema mängder pengar senare, men så värt det. Bilder kommer när jag återvänder till min bas, Laholm.
 
Annars går dagarna här på bra. Jag spenderar förmiddagen själv med lite träning, tv-serie eller promenerandes till klockan blir ett. Då möter jag upp Eun med klasskamrater och vi tar oss lunch följt av kaffe och deras läxläsning. Jag antingen läser spanska eller snackar skit med en som inte har läxor. Hittills har det mest blivit skitsnack. Vi strosar runt, upplever, ser, shoppar till kvällen kommer då vi tar en middag (i stort sett alltid ute) och ännu mera skitsnack. Har fått höra historier från alla världens hörn och tips om ditt och datt. Sen blir det hem till ett avsnitt Here comes honey boo boo eller två innan vi sover sött. Ironiskt nog oftast jag före Eun, som går upp två timmar innan mig.
 
Mamma och pappa, håll i hatten nu, för jag har blivit vuxen! Från en kräsen och envis unge som petade ur tryffeln ur tryffelomeletterna har jag nu frivilligt (och betalt för det) prövat både sniglar och grodlår! Haha! Inte ens jag såg den komma. Men det känns faktiskt lite coolt. Nu kan jag berätta historien om den gången jag var i Paris och åt grodlår i ett av deras China Towns. Som inte alls var lika uppenbart som det i Liverpool.
 
Kan också berätta historien om när jag var och köpte vandringskängor i en fransk specialist butik på franska. Ska tillägga att jag inte egentligen kan ett ord fransk mer än Jag heter Sarah och en sång om en stor elefant. Butiksbiträdet kunde självklart inte någon engelska men med en del fransk-engelska ord och mycket kroppsspråk gick det vägen. Det var verkligen spänning i vardagen.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Man hade velat se det sko inköpet, hur du visade vad du skulle ha, :) :) puss o snart ses vi

2012-09-18 @ 08:51:56
Postat av: Hannah

hahah ja jag håller med mamma där!och gud, disneyland... you bastard! så fantastiskt det måste ha varit, vill se aaaalla bilder :D ps var inte elefantsången om att de gick tunga steg?! herregud minns jag inte ens en fransk elefantsång nu... det går bara nerför efter 22 ;) puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback