mallorca is to come!

imorn bär det av. och här sitter sarah i gullbranstorp och har inte en jota om vad hon ska ha med sig. än mindre packat, så klart. bussen går 14:45 och sen blir det vandra i stan innan 324 is off to LA. exakt vad sarah ska syssla med vet hon inte. men om det är citylördag så är ju saken en biff.

sarahs vecka har varit bra. hon hade kanske velat hoppa över tisdagen men annars så var den bra. sändning i radio i onsdags, hoppas inte alla hörde henne bara. hoppas i alla fall hon på. och torsdags var det träning, efter träningen till gt och sov. för på fredagen skulle hon till reningsverket med skolan och klassen. hon och pontus tog bussen till österskans, letade efter marcus som var på sibylla och viktor med. david och andré kom och vandring till  avloppsreningsstationen eller något liknande. det luktade inte rosor och viol hela tiden.

denna veckan har sarah dessutom haft två matteprov (varav ett gick käpprätt åt helvete. på tre frågor fick hon ut ett svar på en av dem) och ett naturkunskapsprov. det hon pluggat mest på kom så klart inte. men så är det ju alltid för lilla sarah.

igår var hon hos pontus, de kom överrens att de ska börja göra saker, med start typ. efter hon varit på mallorca. eller något. och idag var de ute och lekte vid skolan. pontus klagade för att det blåste. ("det var ju sviiiiinkallt ju" klagar han fortfarande) men det var trevligt att gunga tyckte sarah. när sarah kommer hem idag så blir det ju packning ftw. hade hoppats på ytte  pytte lite film kväll men eftersom sarah smsar och inte får svar får hon ju se hur det blir med det. som alltid.

fråga inte varför sarah skriver om sig själv i tredje person. hon är rätt trött idag faktiskt. och imorn ska hon resa. oj va hon kommer sakna folk! men she'll be back om en vecka:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback