Och jag var kär och du var kär. Och jag stod här och du stod här. Hisnande tankar som vi båda tänkte, jag tänker dem nu men vad tycker du?

Vad hoppas du?
Vad önskar du?
Vad vill du?
Är du rädd?
Är det så du är rädd du är rädd?
Om du är rädd, sluta med det!
Om du är rädd och rädd, lägg av med!
Lita på mig, börja med det, lita på mig och sen får vi se!


Ännu en helg till ändå och som den blev. Jag säger ju det, jag är en mupp! Kom med på hela sju bilder sen underbar. Inte konstigt kameramannen började känna igen mig efter ett tag. Kvällen blev vild, galen och vacker! Igår var öppet hus och kvibille på kvällen och dagen spenderades med min trogne vapenväpnare på halmstads julskyltning. Nu är jag hemma. Jag ska snart sova fanimej. Är trött, kall och aningen smått irriterad. Även muppar blir irriterade förstår ni.

Och jag tycker det är lite kaxigt av peterhakansson.se avslutar hela kvällen med en bild på mig&martin glada som få.


And to do what i want, and to do what i please is first on my to-do list.

Helvete också! Jag bara måste skriva av mig.

Hur svårt är det att ställa upp för en enda enda gångs skull? Bara slippa tänka på sig själv och faktiskt säga "ja!" till en medmänniska, en vän, som du redan missunnat så himla mycket. Fan. Jag blir så sjukt in i helvetes jävla piss förbannad. Det är sista gången nu som jag försöker med dig. Jag hade dåligt samvete sist, det ska jag erkänna men vetifasiken inte varför. Du förtjänar det inte. Inte omtanken eller något. Och ändå ger jag dig det, för något annat kan jag ju inte.

Sarah för fan, sluta vara en sån sablans mes!

You may not share our intellect, which might explain your disrespect.

Ännu en dag seglar förbi och jag är stay put i grafsalen under dessa ödesdigra projektarbetsveckorna. Dessa veckor som man borde vara tacksam och glad över att man får medan jag sitter och snarare får panik att jag inte vet vad jag ska göra med communityn, tv:s hemsida, filmen och svenskan. TV:s hemsida börjar nog gå åt skogen. Tror inte de är intresserade längre. Jag får ta upp det med någon på msn känner jag. Annars får jag nipperticks.

Igår kom i alla fall det efterlängtade samtalet, äntligen så på måndag smäller det. Dock känns denna torsdag lagom medioker då alla är relativt trötta och vädret är så dystert. Jag ska inte säga något. Jag känner mig lite smått grå inomhus ska jag berätta, men av någon anledning kan jag inte visa hur negativt mitt humör egentligen är. Skumt. Kanske får jag svar på alla mina frågor på måndag? Nej, jag ska inte höja någonting mot skyarna, det slutar bara med besvikelse och där har vi alla varit en hel del.

Och idag, dagen torsdag, som jag skulle vara så duktig på. När jag kommit hem efter övningskörning skulle mitt nya pannband på och jag ska ut och gå raskt med iPod på högsta volym! Helt ärligt är det nog vad jag behöver. För mina tankar har blivit sådär knäppa nu på senaste. Inte deprimerande tankar, kära mor och far, men knäppa.
Jag har fått en känsla. En känsla av att egentligen så är det inte riktigt okej mellan oss. Varför skulle det vara det? Egentligen så finns det något underliggande din fasad. Du tycker illa om mig, besviken på mig eller tror något illa om mig. Det känns som något bara är falskt när vi ses, det där leendet eller de där kommentarerna. Egentligen är det kanske som i Halo. Att du bara vill jag ska ta slut. Äsch, jag vet jag är knäpp i huvudet men det känns som det är något underliggande. Som det är något under den där fasaden. Och är det det så snälla, skäll på mig, skrik på mig, för det är bra mycket bättre än om något finns där som bara ligger och eggar.


Mitt i denna gråa och trista vardagen har jag funnit mig en låt som ger både rytm och färg till åtminstonde mig! Till alla andra så hoppas jag att denna låt ska kanske kunna hjälpa er med. Erkänn den PEPPAR! (och ja jag vet det finns folk här ute som blir uppriktigt sagt irriterande på mitt snack om depp, pepp och pepp-musik, men ni får väl helt enkelt finna er i det)


And I'm on my knees looking for an answer, are we human or are we dancers?

Jag tog en sjukdag. Fy på mig men kände att jag bara verkligen, verkligen inte orkade. Och det är första gången någonsin, absolut någonsin som jag känt såhär.

Tydligen har jag ingen koll på döda vinklen. Jag glömmer den. Jag måste se den. Den är viktig. Den kallas inte döda vinklen för inget. Jag sätter mig själv där först. Ibland känns det så, bara sätter mig i döda vinklen och håller tummarna. Nej. Jag gick på en kyrkogård idag. Det var kallt. Fint. Kändes skumt. Någonting jag inte kan sätta fingret på. Jag bara är nu. Tänker inte, bara är. Och det fungerar inte uppenbarligen, det fungerar inte. Och samtalet som jag bara väntar på får jag ju aldrig. Och det stör mig. Tar dem inte det på allvar? Kändes det inte som om jag egentligen behövde det?

Och nu börjar tidnings rubrikerna om vartannat "SNÖ ORSAKAR KAOS" blandat med "FÖRBERED ER PÅ EXTREMVINTER: VARMARE ÄN NÅGONSIN" Personligen tycker jag det känns kallare än någonsin och börjar seriöst fundera på hur det går med växthuseffekten och global uppvärmning här på jorden. Eller Sverige kanske helt enkelt är undantaget som bekräftar reglen? Och är det snön som orsakar kaoset eller vi dumma bilister (de kanske jag bör säga då körkortet inte är i min hand än) som bara ska utmana ödet trots vi vet riskerna med snö och is. Borde vi köra i 90km/h när det glänser vackert på gatan?You might be a big fish, in a little pond
doesn't mean you have won
cause along may come, a bigger one.

I'm just another soul for sale oh well.

Igår när jag kom hem tänkte jag skriva blogg, men datorn var av och sömnen var inte långt ifrån så det fick bli ett litet utkast i mobilen istället.

Jag är inte så full så jag inte kan stava, och inte så nykter så att jag orkar tänka på det kryptiska även om jag inte kör straight. Jag vet inte varför jag skickade. På ett sätt ville jag att du skulle veta och på ett sätt inte. Vad skulle det egentligen tjäna till? Jo, absolut ingenting. Jag är mycket medveten om det. Därför har det gått några veckor utan att jag sagt något. Det var när jag gick hem under stjärnorna som jag kände att det var bäst att vara ärlig mot sig själv. Och mot alla andra. Stjärnorna gör så mycket, och det finns två personer som verkligen har fått mig att inse det. Tack ska ni ha. Nu kan även min mörkaste natt lysas upp.


Återigen kallar filosofins värld på mig, galet otaggad som jag är ska jag ta mig i kragen och fix it. Men tanken om att vara sjuk imorgon på provet är alltmer lockande. Gårdagen var supertrevlig och de gillade vår sång. 1 2 3 nu ska det ske!


What if I say i'm not like the others, what if i say i'm not just another one?

Principen Sarah, principen goddamnit! Tänk på den du och dra dig vidare. Vi väntar fortfarande på samtalet som tillsynes aldrig verkar komma. Vilket i sin tur gör mig helt nipprig, tipprig och knäpp. Högskoleprovet kom häromdan också. Jag har lust att döda Platon, Aristoteles och Demokritos om de nu inte redan varit döda sen länge. Fy, är jag på festhumör? Inte för fem öre. Men med en nu lagsång kan det ju inte gå fel!

Jag har inte läst tidningen och jag har inte gjort något alls för att förbättra the situation i'm in. Sitter och väntar på att tiden ska gå så att allting kan uppenbaras. Bara sådär "aaah" och så kommer det ultimata svaret fram med en liten gloria över sig (ja lite som min tvättmedelsreklam). Nej, jag söker inte svaret 42, för den ultimatan frågan ger helt enkelt inte svaret för mig. Men gud. Är det filosofin som gör mig såhär flummig och fullkomligt omöjlig att förstå vad jag skriver? Eller är det den extrema sömnbristen jag befinner mig i? Eller har kanske man säger. Men va fan då. Ordkunskap PFFT.

Och hörrdedudu, klart jag visste att det hette curacao skulle ju bara se om du var med liksom.
Och när det gäller Halo skyller jag fortfarande på siktet minsann och da.

Last night I dreamt of San Pedro, just like i'd never gone i knew the song.

Vaknar halv ett av ett lagom bittert sms, Madonna på högsta volym och tanken att "fuck jag måste plugga filosofi". Så kan det vara en lördagsmorgon som denna. Kvällen väntar med LFK-fest än en gång och jag ska ladda tillsammans med Leibniz. Wiho, hört att han ska vara quite a party dude!

Nejdu, jag har inget ämne eller skrivarlust så nu ska jag och Spinoza get together.

High flying adored.

Jag har bara en sak att säga.

Vilken jävla kväll.
Och vilken jävla dag idag.

Hej bakfylla!

Med dryga en timmes sömn möter jag skolans sju timmar långa skoldag med solglasögon, gårdagens utstyrsel och ett underbart, härligt, fantastiskt fejk-leende.

Såhär har jag alltså gått runt idag.

Now how does it feel?Is it this you want, then this is what you get!

Jaha, så det är så det ska vara minsann. Bråttom som jag har måste jag ändå säga detta.

Jag läste faktiskt tidningar och hejade faktiskt till på det av mig själv. Nu ska vi inte vara såna. Okej att jag kanske inte hade skrivit om det annars men ändå. Faktiskt. Jag kollar faktiskt egenom tidningar. Tidningen. Så det så. Tycker ändå det var lite diskret. Koman..

Man kan väl helt enkelt inte begära för mycket av en simpel Sarah Pontén! Med andra ord, jag kan inte begära för mycket av mig själv. Nu väntar hatten och blå caracao!

The summer ended soon, we both went back to school and the autumn cold was so cruel.

It was the summer of 1994, came knocking on my door and say hey sweet girl, i wanted you some more


En liten fundering sådär. Eftersom jag nu är helt insnöad på hinduismen och buddhismen (mer eller mindre frivilligt ska tilläggas) och dess karma-tankar kunde jag inte låta bli att fundera. Att gå mot röd gubbe på övergångsstället, är det karma? Och i så fall skulle den vara dålig då? Menar karma är ju (för att citera mitt "fotografiska" minne ur anteckningarna) "summan av en persons goda och onda handlingar som avgör en människas nästa liv/kropp". Nu vet inte jag exakt hur mycket trafikljus de har i Indien, Thailand, Korea och allt, däremot en hel del i Kina och Japan där buddhismen ska vara lite lagom stor. Men om vi tänker i Sverige (för nu kan jag inte dessa länders lagar) det är ju inte lag att inte gå emot röd gubbe. Men skulle en hindu se det som en ond handling att göra det? Skulle det läggas till minus-sidan på ens karmalista? Det ska erkännas att jag tror en del på karma. Som man behandlar blir man själv behandlad vill jag åtminstonde gärna tro. Även om det inte alltid är så i praktiken.

På jobbet igår berättade min arbetskompis på vänster sida om hennes vän som nyligen hade tatuerat sig. Tatueraren själv hade sagt att det var den första tatueringen i sitt slag som han hade tatuerat. Och vad hade vännen tatuerat in? Jo, "God Jul" och gissa var? På ryggen. Okej. Det allra bästa är att den kommer ju bara synas under sommarhalvåret då man ändå under vintern är galet påklädd. Utom han som klädde ut sig till Party-boy på senaste studentfesten då.

Appropå studentfest är nummer två ikväll. Jorden runt-tema på morfars. Jag som har noll i fantasi tog systerns idé om flygvärdinna. Vilket omedelbart får mig att tänka på underbara söta lilla Linda... Vart blev hon av?


Fasiken. Jag som tyckte jag var så diskret. Well, det blir väl till att inse sanningen.
Jag är allt utom diskret och smidig helt enkelt.

When I saw you walking past me almost called your name. Got a better glimpse and then I look away. It's like I'm losing me.

Efter sökande på internet efter olika argument för och emot vindkraft och kammat noll så känner jag att jag helt enkelt har fastnat lite i min egna diskussion. Det är dags att gå vidare i livet helt enkelt. Men jag, som känner väldigt mycket för miljön utan att göra något, tycker minsann att vindkraften är bra. Heja heja!

Idag har vi som bekant ett religionsprov som var något utöver det vanliga ska jag säga. Det var frågor som var riktigt oseriösa, frågor vi varken gått egenom, skrivit i anteckningar eller stått i boken, och frågor om våra egna åsikter som gav poäng. Vilket i och för sig är grymt bra då vi faktiskt inte kan ha fel med vad vi själva tänker och tycker. Nej det var annorlunda minsann och jag vet inte alls hur det gick. Dagen ska fortsättas med hudläkare och övningskörning. Wish me luck!


Och läste ni i tidningen om killen som svimmade framför datorn? Han hade suttit i 27 timmar i sträck tror jag, utan att äta eller dricka eller sova. Konstigt att han svimmar. Vart är egentligen ungdomarna påväg?

Och efter att jag i månader sagt jag skulle ta mig i kragen, idag gjorde jag det! Dock var det låst och ovälkomnande så får återkomma imorgon.

Vi gör det här för att vi måste, vi gör det här för att vi kan.

Vi gör det här för att vi måste, för alla dagar som försvann.


Okej. Jag har nu läst hela långa artikeln i LT. Men det hjälpte mig inte speciellt mycket. Inte någonstans i hela texten står det varför det skulle vara obeboeligt om vindkraften utvidgades. Det kanske är uppenbart kan de tycka, men jag tycker inte det. Om man bortser från fågelaspekten, varför skulle det vara omöjligt att bo nära ett vinskraftsverk? Det ger skugga, det är fult och det låter säger folk. Well, ska vi flytta ut ett kärnkraftsverk istället och se vad de säger då? Nej nu kanske jag överdriver men trött är jag när det kan klaga men inte säga varför. Deras grannar har beslutat att sälja, det var ju deras val. Jag hänger helt enkelt inte med. Allting bara känns dubbelt. Nej jag ska fantamej kolla upp det lite mer i frågan.

Dessutom snurrar buddhismen och hinduismen runt i mitt huvud nu och blandar ihop sig till alla former. Synkretism skapas, trots att religionerna är åtskillda med endast brahman och saraman gemensamt. Nej, jag hoppas att allting hoppas på rätt ställe sen när jag sover. Vilket jag borde göra nu.

What you say, that you only meant well? Well of course you did.

Jag gillar blogg.se eller folk som skriver bloggar sådär överhuvudtaget. Men jag saknar minsann sökfunktionen som åtminstonde fanns här på blogg.se innan de fick för sig att flytta och fixa och trixa och dona. Ja, jag vet, det är en sån otrolig petitess att klaga över men hur ska man annars hitta folks bloggar? Hittade nyss en liten kändis (till mig då inte kändis kändis) som jag känt nu ett bra tag men inte får jag veta att personen i fråga är en aktiv bloggare! Vad säger vi om detta? Vad säger vi om folk som inte berättar att de bloggar? BU på er! (nej okej jag berättar väl inte att jag bloggar heller för folk men det är ju en fullkomligt annan sak)

Jag läste tidningen imorse, jag har försökt att göra det till vana att i alla fall läsa LT var morgon till frukost. Och nog gör jag det. Oftast blir det dock bara rubriker och bilder, ibland någon bildtext här och där. Jag tycker jag är duktig, men har under tiden fått inse att mitt tappra skumläsande inte lämnar några större anteckingar i hjärnan. Då jag blev upplyst om att DIAB varslat 24 personen, vilket tydligen stått jättestort och jättetydligt. För ett exempel. Det tog ärligt talat ett tag för mig själv innan jag förstod att amerikas presidentval var klart. De har ju faktiskt hållt på en hel evighet med McCain, Obama och innan Mrs Clinton fick lämna slagfältet. Jo jag är glad att Obama vann, good work america, men kan ändå inte säga jag varit speciellt insatt i processen. Detta har i alla fall lett till att jag börjat läsa tidningen nogrannare (eller säger man mer noggrann? fasiken då, ord är inte min grej). Och imorse läste jag om någon, som bodde någonstans, och där hade de bott i generationer och ville fortsätta bo där, och därför ville de stoppa vindkraftverken. Jag som alltid varit en så stor förespråkare för vindkraft (utan att varit vidare insatt i det mer sen naturen i 9an) förstår då inte varför folk ska nedvärdera vindkraften. Nu, lagom härligt underbart smart som jag är, läste jag inte hela artikeln. Då hade jag ju inte hunnit skumma resten av tidningen. Men jag förstår inte varför vindkraften skulle förstöra för personen som stod och såg sur ut på bilderna. Nej, jag får nog hem och läsa resten av inslaget innan jag yttrar mig något mer om det. Men heja vindkraften! (Trots Martin nu har upplyst oss om hur fåglarna påverkas)
Jag är inte den som skriver långa inlägg som faktiskt innehåller någonting. Förutom när jag blir på humör för det. Om jag blir lite duktigare på att läsa tidningen kanske det blir lite bättre med mer meningsfulla inlägg än depp, pepp och konstiga begrepp.

Is this the life you want to live?

Ibland behöver du lite hjälp med att se på saker ifrån andra perspektiv. Jag har funnit mig en ny blogg, lite gotländska visor och diverse visdomsord som ska hjälpa mig!


Vör far jet de vör kan u sing de vör kan!

Give me strength, reserve control, give me heart, give me soul.

Tänk på alla människor som du mött. Människor du tyckt om eller tyckt mindre om. Tänk alla som du någonsin träffat. En del kom närmre, en del var bara ytligt. Och vissa människor försvinner så snabbt med tiden. En som du en gång var så nära är nu återigen så långt borta. Hur nära ni än var så är ni nu så långt ifrån varandra, man kommer knappt ihåg. Vilket inflytande olika människor har haft på ens liv. Jag vet folk som haft otroligt inflytande på mig. Och nu vet jag knappt vem dem är längre. De ändrade på min syn och nu är de så långt borta. Nu känns det bara så sorgligt.

Jag tror det är november - it gets to me.

Give me real dont give me fake.

every now and then the feelings are growing stronger again
sometimes i wonder what life could have been, would have been if i'd made different choices
i stay up in my bed thinking of what might have been
all for no reason

the past is the past and now is present, all we can do is learn for the future
i wish you all the best if we never speek again
and for now i will begin to focus on myself, one more time.
once again


Sitter i skolan och skulle vilja spy på allting som har med photoshop, dreamweaver och tv:s hemsida att göra. Nu kom jag dessutom på att det är försäljning av studentbiljetter imorgon. Det blir upp i ottan igen, dock utan vetskap om vad jag ska klä ut mig till. Tema är jorden runt, något tips? Nåja, det är väl på tiden att jag i desto facto jobbar med det som förra lektionen var till för och inte sitta här.

And, Michael, you would fall and turn the white snow red as strawberries in the summertimes.

Nyss avslutat ett litet längre samtal med Lina och morgondagens planer blev ändrade. De behövde mig uppe på LFK till lite inspelning av skönsång så dit ska jag! Trevligt att prata med självaste Ferdinandsson utan att höra en mansröst säga "Hejsan Sarah" en bit in i samtalet, då jag vanligtvis skäms ihjäl över något jag kläckt ur mig. Dont get me wrong, jag gillar Tobbe, han är trevlig men somethings are girl stuff bara.

Efter en mattelektion har jag nu varit på ungdomsmottagningen, ringt trafikskolan, räknat ut mitt nuvarande snitt på gymnasiebetyg (är ganska stolt men är bergsäker på att det kommer sjunka efter trean så ingen mening med att skryta), fått veta att Håkan Hellström själv tog 90 körlektioner innan han fick körkort och nu kör han ändå mot enkelriktat, med ens känns det inte så farligt att jag är inne på 13nde.

Fick dessutom lite musiktips från Håkan själv och jag fastna helt för denna. Lite jullåt men samtidigt inte på många vis. Nåja, den får mig i stämning. Så nu väntar minsann en skål med gröt och jobbet!I dont want to follow death and all his friends.

Jag väntar på bussen. Stefan och jag kom överrens om att jag faktiskt inte behövde dagens körlektion så nu väntar jag i skolan på tio bussen istället. Ska hem och ta mig en portion frukost och kolla inspelade avsnittet om hemmafruarna sen igår. Det och greys anatomy (även om jag måste erkänna att jag till viss del börjar tröttna på båda och hatar canalplus som bytade kanal med lipstick jungle) är veckans höjdpunkter, även om de börjar bli lätt uttjatat.

Igår var det jobb på schemat, blir en hel del denna veckan. Hela fyra dagar. Igår, idag, imorgon och söndag. Söndagen kommer bli tuff. Måste dessutom hinna räkna matte och plugga religion i helgen. Härlig helg! Denna helgen är i alla fall första på länge som jag inte ska ut och ska erkänna att jag tycker det är lite skönt. Varit ute i halmstad hela oktober månad och början på november. Man börjar bli sliten antar jag. Appropå jobb vill jag verkligen ha ett nytt nu. Ska verkligen ta tag i jobbsökande, plockar hellre disk än sitter där. Igår hade jag en helt omöjlig undersökning, eller rekrytering som de mer kallas. Fick en person under hela kvällen. KUL verkligen kul.


Nej nu ska jag in på arbetsförmedlingens hemsida!

Those who are dead are not dead, theyäre just living in my head.

Nu börjar ÄNTLIGEN multimedia lektionen gå mot sitt slut och har lyckats med följande; en elefant, elefant som pratar, elefant som går, tiger, presenterat vad vi gjort hittills (vilket konstaterade att jag och pontus verkligen kör en helt annan plan än resten), ätit baguett, pratat med tv-eleverna (stackars dem eller stackars mig, jag vet inte) och försökt få pratat med Mia som hade utvecklingssamtal, alltså lyckades jag inte.

Snart väntar jobbet och sura gubbar och gummor som ska ringas till. Nytt jobb nu tack? Ett roligt med bra lön är allt jag begär. Trött är jag idag. Och såg på bilddagboken att graf-klassen fått sitt klasskort, jag vill att vi ska ha fått vårat också. Jag vill se det. Jag kommer se korkad, blek och kort ut. Hm.

Cause i'm a backstabber lady, and i dont know why i throw these knives.

And i'm a backstabber lady even though this women tries, to change her life.

Nu var det visst en tag sen sist. Det var inte riktigt meningen. I fredags var fr Hansson och fr Isebring hos mig och vi pimla vin till idol (som det var första gången jag såg i år, helt tappat det). På lördagen tog jag mig en härlig lördags walk med fr Josefsson då vi gick mot solen, igen mulet på andra hållet. På kvällen kom sen självaste fr Orrling förbi och vi festade till det med 324an till halmstad, elvan och valentine. På bussen hem fick vi sällskap av både herr Kärrlander och herr Svensson. Väldigt trevlig kväll. Söndagen var fars dag och efter att pappa fått sin Whiskeyflaska från kvinnorna Pontén så körde vi till stan. Jag och Kärrlander hoppade av på eurostop där vi roade oss och pappa åkte vidare till HBK för att se med farfar. Kvällen spenderades med scrubs, chokladbollar och matte.

Idag har jag varit duktig. Parkerade på körlektionen och sen matteprov. Efter det satt jag kvar (hör och häpna) i skolan för att jobba med tv:s hemsida. Den måste ju för fan bli klar snart, men behöver Dag snart igen. Sen vandra jag mot Nautilus och kuta satan i bassängen. Fy va trött jag är nu. Buss hem och plugga religion som jag ska hålla redovisning om dödshjälp imorgon. Usch nej. nu ska jag sova. Imorgon är det lång dag. Skola 8 - 17 och jobb 16:45 - 21


when your living alone forever, your life can seem like a dream
and when you dont trust anybody, it's hard to let their love in
why am i trying to fight it?


Picking up the pieces of my life without you on my mind.

Jag har ont i mitt huvud nu. Jag är trött, har ont lite här och var och börjar bli tjurig, trots att jag ätit. Nej pepp-musik är vad som behövs här i mörka m16! Elton John lyser upp självförtroendet för denna eftermiddag. Plus att Stefan sa det närmade sig en b-uppkörning, gör hela livet en gnutta ljusare. Helgen ligger inte långt bort nu och lördagen är bortlovad till Julia. Mer är inte bestämt. Och jo, Pontus är bäst.

Lika bra att göra som man blir tillsagd.
Blä på allt utom kvällens stundande tacopaj!


once i never hoped to win, you starting down the road leaving me again
the threats you made were meant to cut me down
and if our love was just a circus you'd be a clown by nowYou thought you might be a ghost, you didn't get to heaven but you made it close.

Helt insnöad på Coldplays nya album och dagens rubrik blir från 42.

Egentligen har jag inte riktigt tid för att sitta här, sängen kallar och dagen imorn börjar tidigt och har fullt upp fram till typ halv ett eller något. Har fullt upp efter det med men då lär jag hinna andas lite i alla fall. Idag var vi på Lunds universitet och jag, Frida & David kollade på arkitet, industriell design och medie och kommunikationsveteskap. Gillar starkt att man kan plugga utomlands. Den idén ska jag fundera vidare på ivarjefall. Det bästa på absolut hela dagen var att jag vann en t-shirt! HAHA. Man skulle skriva ett sms så snabbt som möjligt om vem slår inte det nuvarande rekordet om inte jag?! Haha. Det var dagens höjdpunkt! Sen jobbade jag, hem, desperate och nu här. Sovdags närsomhelst!

Imorgon väntar matte lektion, körlektion, träning på nautilus (yes jag ska testa!), lunch hos farmor och farfar och sen blir det Frida dag och vi ska titta på Sex and the City filmen. Gosh va jag längtar!

Strawberry Swing - en annan jag varmt rekommenderar.


Turn off my phone, tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone.

Igår var det underbar med förfest i Kvibille. Underbara och sötaste Julia följde med, trots hon inte kände någon, och för det älskar jag henne! Självklart var ju finaste Frida där med men för en gångs skull fick jag presentera en av mina kompisar för lite folk. Felt good! Sen hade ju grymmeDavid fribiljetter så man slapp inträdet, god even better. Det var en trevlig kväll med mycket dans och inne på underbar träffade jag en massa folk! Jag antar att jag hade alldeles för höga förväntningar på kvällen men det var kul. P.g.a mina förväntningar var det inte jättekul, men det var kul. Och få shakea till lite schlager och allt vad det var! Tack allesammans för kvällen.

Idag har jag städat och varit hjälpreda i hemmet. Trött som tusan är jag. Blä på livet.