Twisted little star, darker shining.

Nu är jag hemma återigen. Och de senaste dagarna har jag inte känt mycket. Nu blev det lite tyngre. Men jag vet inte om det kanske beror på att jag blev så galet trött på min mamma så jag skrek. Ja, helt i onödan. Låt mig skrika i onödan då.

Har varit i halmstad och i Kvibille och röjt och cruisat och allt. Ikväll kommer Lina och jag kommer ta fram min ypperligt goda choklad som jag fick ett kg av igår! Och grattis kära syster som fyllde 21 igår! Grattis grattis grattis! Jag har ont överallt och är sjukt trött. Är inte deprimerad men lite nerslagen. Men jag tror det beror på sömnbrist.

Och David, slöe fanen, lägger ju aldrig upp bilder på bilddagboken från studentfesten men studentmingel har äntligen fått upp den! Och en behagade jag att vara med på. Och ja. Det var efter jag fått tröjan som bokstavligen talat räddade mig och mina armar. Men innan allting blev förändrat.


Helvete. Det funkar inte.

Kommentarer
Postat av: S as in Sofia

jag läste längre ner på sidan, är det slut mellan dig och pontus?? :(:( Hang in there, be strong, something good will always come! <3

Postat av: Hannah

Tack för en fin födelsedag lilla sysyter, snart så ses vi :D älskar dig puss

2008-12-23 @ 12:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback