grattis mamma,

Idag fyller mamma år! Hurra hurra hurra! Fast mesta firningen blir nog imorgon när pappa kommer hem och efter jag jobbat. Tycker fortfarande att det låter så ... vuxet. När jag jobbat, på mitt jobb. Nåja, en del av mig kommer nog aldrig att växa upp. I alla fall, GRATTIS MAMMA!

image61



Idag är det också exakt två veckor kvar tills vi åker till Egypten! Ska bli galet härligt och förhoppningsvis får man en snygg bränna som gör en supersnygg och vacker till Anna och Lisas 18 års fest. Det har blivit värsta grejen deras fest, helt galet. Jag ska få hjälpa till med inbjudningskorten också! Tycker det är kalaskul att jag får hjälpa till på ett hörn, blev så glad att jag till och med erbjöd mig hjälpa till att städa dagen efter. Nåja, man är ju som man är.
Förresten, någon som varit i Egypten, Hurugahda (eller hur fasiken det stavas) och bott på hotell Makadi Palace eller något intill?

Till sommaren hoppas jag på Hultsfred (med härliga människor och massa bra musik!) och nu är våran resa den 16de augusti bokad. Det känns något helt otroligt härligt och ... jag är helt upprymd och lycklig utav en känsla jag inte ens kan beskriva. Blir helt nipprig och fjolligt glad och skrattig när jag tänker på det. Lite som nykär, fast i en bokad resa. Hm.


På senaste har jag träffat Pontus, varit på spa (där jag var otroligt jävla duktig) och umgåtts med syster och vänner. Idag kom Lina förbi och hjälpte till med baket utav mammas tårta som vi ska ha imorgon. Hennes hjälp visade sig vara extremt nödvändig så om du vill hjälpa till och baka fler gånger är det bara att höra av dig! Superglad att hon ville komma med. Allting känns verkligen bra just nu. Eller saken är nog så att jag inte vill titta på de saker som inte känns bra, orkar inte lägga energin på det. Men så länge jag är glad och mår bra så! Försöker tänka det är det som räknas. Saknar en hel del personer bara. Ska försöka komma på rätt köl där också, vet inte om det går bara...


Man lär sig något nytt varje dag! Och idag har jag lärt mig en hel hög nya svordomar av Lina när hon spelade MarioKart på nintendo 64.

Kommentarer
Postat av: mamma

det va ju en "annorlunda" bild. puss

2008-02-22 @ 17:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback